Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Ollivanders

Girmeyin yahu . Adamlar yendiler ve haliyle ayar edecekler...

celebi

yok esasında ayar yapmadılar ama yinede art niyetlilerde yok değil

Ollivanders

Abi gerek yok ya gece gece sinir olmaya. TD boyle o hafta yenen takımın havasından geçilmiyor. Denizli , bolu ve Mersinliler coşacaklar.

Serkan

kabacevizli55

TD   samsunspor_x kartal_x maçı başlığını kim açtıysa eğer burda yazıyosa düzeltsin stad ismini yanlış olmuş

Burak

Serkan

berusa55

Tanju bi yemekteyiz programına katılmamıştın tam oldu şimdi  :D

Bu arada arabasının plakası da 34 AT 5555   ;)

birolkys

Tanju program da memeleketim SAMSUN dedi hayret!! gerçi işine geldiği zamanda trbz diyor (ulan klavye bile t....n. yazmak istemiyo.)

celebi

berusa55

celebi

samsunspor.co.nr

Sevgili arkadaşlar,

Gün içinde kulüp içinden bazı bilgiler aldım,paylaşmak isterim ;

- Rize maçı primleri yeni yatmış.
- Akhisar maçına antalya'dan otobüs ile gidilmiş,topçular biraz rahatsız olduklarından donuste kendi ucak biletlerini kendileri almışlar.
- mersin maçına da otobusle gidilmiş, şampiyonluga oynayan takım bu kadar saat boyle bir deplasmana otobusle mi gider diye kendi yorumunu yaptı,futbolcuların yorumunu bilmiyorum fakat akhisar maçı donusu kendi ucak biletlerini aldıklarını soyledi.
- Izzet akgul hava hakimiyeti cok iyiymiş idmanlarda. Kampın son gunlerine yetistigi icin kendisine ozel idman programına devam ediyormus,Kartal macında degerlendirilebilirmiş.
- Turgay'ın nasıl olup bu takımda oynadıgı konusunda ilgili kişi de benim gibi düşünüyor (kesinlikle 11 cıkmaması gerektigi),yerine Dilaver'in (idmanlardaki goruntusunun) cok daha faydalı olabilecegini soyluyor.
- Mersin macindaki rezillik ile alakası olacağını dusundugum ödemeler konusu ile ilgili bir sorun olabilir mi ? diye sordum,ödemeler ile ilgili sorun yok dedi. fakat genel olarak yonetimin Şampiyonluga oynayan bir takıma yaklaşması gerektigi gibi yaklaşmadıgından bahsetti.

Kaynak konusunda isim vermeyeyim,futbolculara oldukça yakın birisi. Kaynak sağlam fakat paylaşmasam daha iyi,yeni tanıştık bugün.
Buradaki herkes Samsunspor'lu ve takım ile ilgili birçok şey paylaşıyor.
Ben de ulaştıkça bilgiye paylaşmaya gayret gosteriyorum.

Sevgiler.

usare

Mersin maçına uçakla gittiler. Turgay la Ankara esenboğadan konuştuk.Aktarma yapmak için bekliyorlardı.
Ödemeler konusunda da sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Tıkır tıkır paraları yatıyor. Primler gecikebilir bazen, ama aylık ödemelerini zamanında aldıklarını sanıyorum.