Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

engizli55

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 06 February 2011, 18:44:37
Baslarim almanyaya da, oraya da buraya da..Ne alaka simdi, neyi sorguluyorsun bu mesajinla? Isin gücün yokken ugruyorsan buraya biz'densin diyemem sana, biz isimiz gücümüz basimizdan askin oldugunda bile buradayiz..
Konuyu kavrayamamissin, dagitmaya devam ediyorsun hala..

Samsunspor'umuz bir agactir, biz ise dallari, biz kirildigimizda kim kalacak o agacin yaninda?? Kim güc verecek ona??
Tutu mu?? Yanlisi büyük, bunu savunmaya da kimsenin gücü yetmez..

kartal macinda git de yanlisini duzelttir.
sana samsunsporlulugumu kanitlamak gibi bir derdim yok zaten beni anlamanida beklemiyorum bu kapasiteyle o yuzden sen haklisin ne desen

engizli55

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 06 February 2011, 18:47:40
Fecr_55 Kardesim Cok guzel yorumlamisin isde konuyu dagitmaya devam ediyor diye ozman muhattap olmaki kendini birsey sanmasin...samsunsporlu olunmaz samsunsporlu dogulur zaten bosver cevap bile yazma daha bence

>l< >l< >l< süper  yorum bencede

Fecr_55

evet kanitlayamazsin da, senden daha büyük bir SAMSUNSPORluyum..Bu asikar..

fanatik

ben trabzonlu olan hiç kimseyide bu takımda görmek istemiyorum dünyanın en iyi futbolcusuda olsa eğer trabzonluysa gelmesin samsuna

Burak

Engizli benimde kimliğimde kütük 61 yazıyor ama kalbimde değil. Sen bırak kalbi mailinden bile atamamışsın neyin tırı vırısını yapıyorsun hala

epçeli köylü

Başkana hemen yarın kına gönderiyorum. Takımın içine etti.Beceriksizliğin bu kadarı.Hadi paran yok ondan bundan alıyorsun bari bu parayı iyi yönet.

kutsalforma

06 February 2011, 19:52:40 #576 Son düzenlenme: 06 February 2011, 19:58:12 kutsalforma
Ben bu isten bise anlamadim dayi,
Sitenin genel düsüncesine aykiri giden herkez resmi olarak Samsunsporluluktan men ediliyor, öylemi?
Eger ki degisik düsünceleri tartisamiyorsak, kapatilsin bu site
Biri cikar "sen Samsunsporlu" degilsin der, öbürü cikar "sen trabzonsporlusun" der
Ben kimin, baskalari icin Samsunsporlu olup olmadigi konusunda nasil hüküm verdigini anlayabilmis degilim!
"Yüksek Samsunspor Yargi Kurumumu" burasi? Kim kimin Samsunsporlu olup olmayacagina karar verebiliyorki?

Engizli cikmis herkezin zitina bise ddedi diye trabzonsporlu yaptiniz adami?
Madem burda degisik seslere tahammül edilmiyor, ozaman buraya bagimsiz Samsunspor taraftar platformu denmesin...
Ozaman burasi, birilerine ve bazi düsüncelere bagimli, cünkü herkez istedigini söyleyemiyor
Genel düsünceye aykiri birsey denildimi, insanlar hemen rizesporlu trabzonsporlu ilan ediliyor
elinizde "Yüce Samsunspor Asasi" yok sizin, kimin Samsunsporlu olup olmadigina siz kara veremezsiniz

Bende rahatsiz oldum tutunun yaptigi aciklamadan
ama burda sürekli olup biten olaylardanda cok rahatsiz oluyorum

Bu siteye üye olabilmek icin illa trabzona sövmek mi lazim, her halükarda?

kutsalforma

Alıntı yapılan: fanatik - 06 February 2011, 18:59:29
ben trabzonlu olan hiç kimseyide bu takımda görmek istemiyorum dünyanın en iyi futbolcusuda olsa eğer trabzonluysa gelmesin samsuna

Gücün yetiyorsa Abdulazize yillik ücretini verde tribunde otursun ozaman

kalptenþimþek

@kutsal forma dostum, az önce engizliye de söyledim, aynen geçerlidir ;)
Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 06 February 2011, 19:49:35
engizli kardeşim, tamam anladık trabzonlusun samsunsporlusun..
Münferit görüşlerin geneli yansıtmadığını anlayabilecek görgüde olduğunu düşünüyorum..burada bir çok üye trabzonlu, rizeli, gümüşhaneli samsunsporludur, kız almıştır, kız vermiştir, hısımdır, akrabadır, dosttur, arkadaştır.. Bilinmelidir ki  trabzonlu, rizeli hemşehrilerimizle ve de tuttukları takımlarla alakalı hiç bir problemimiz  yoktur, hiç olmamıştır, asla da olmayacaktır..
engizli kardeşim biz bu şehrin bir takımı olduğunu haykırıyoruz.."Bize her yer bir yer¿¿ " manifestosuna karşı "burası her yer değil" in mücadelesini veriyoruz..sadece Samsunspor diyebiliyoruz..ne için?? trabzona düşman olduğumuzdan mı ?? hayır tabi ki..
tapınak şövalyeleri gibi olduk artık.. Samsunspor için yaşıyoruz, değerlerine sahip çıkıyoruz............... Şu bilinmelidir ki; ortak bir tepki varsa Samsunsporluluğun mevcudiyeti içindir ve sen engizli samsunsporlu kardeşim; oyunu çoktan görmüş, tepkiyi anlamış  ve hak vermişsindir, kal sağlıcakla..

Gorkem

biz Samsunsporluyuz ulan git 1461 trabzona başkan ol

Ayberk

Kimseye memleket ayrımı yapılmaz, buradaki tek ayrım "SADECE SAMSUNSPORLU" olmaktır; daha fazla da yoruma gerek yok. Bu cümle hem tutu'ya, hem ona o cümleleri kurduranlara, hem de burada tartıştıklarımıza yeter...

doðan

Bu sitenin demokaratik bir platform olmadıgını söyleyen arkadasımı kiniyorum , her demokaratik ortamda olduğu gibi burdada tasvip etmediğimiz sesler çıkacaktır , herkes aynı sözü söylerse şayet ortamda tartışılabilecek bir konu olmasıda imkansizdir , yanliz bu konunun çok hassas bı yönü var vede çok da tartışmaya mahal kılınacak yani bulunmamaktadır . Eğer bu konusmanin haklı bulunan yanını düşünen bı arkadasım var ise sayet onunla samsunsporluluk kimliğini her türlü platfordada tartışırım . Engizli kardesimi kesinlikle yadsimiyor sadece bir takım ifade eksikliğini anliyor ve kısmı eksik anltimini da düzelttiğini görüyorum , eğer bir kisi samsunsporluluk kimliğini savunuyor ise nerde doğmuş olduğu neyi değiştirir. Biz kardesimle anlastik gibi , ana sitede demokratik olmama felsefesini tartışacaksak ayrı başlık acar ve tartışırız ...
Saygı ve sevgiyle....

diver55

Değerli arkadaşlar,
kısa ve öz yazacağım, kimi kızacak, kimi küsecek kimi malesef belki sövecek ama olgun yazacak, olgunluğa ve büyüklüğedavet edeceğim.
başkanın yaptığı açıklama gereksiz, saçma, talihsiz, yersiz ve saçmadır...Ekmeğe yağ sürmektir. Ama ben bizi eleştireceğim.
arkaaşlar mesaj sayım azdır ama mesajlarımın hiçbirinde Samsunspor harici bir takımın ismini zikretmedim. Nedeni yüceltmek istemeyişimdir. Ne olur bir düşünün o çok sevmediğimiz takımın ismi bilerek ve bilmeyerek bu sitede kaç kez yazılmış? kaçkez zikredilmiştir. 1000 mi 2000 mi kaç kez? kaç kezse o kadar reklamını yapmış, o kadar tanıtımına katkıda bulunmuşsunuzdur. takımımızın en iyi döneminde neden tribünde x y z takımının öyle ya da böyle ismini zikrediyoruz? ona sövmek bizi yükseltiyor mu? Yanlış arkadaşlar büyüksek ve büyüğüz diyorsak yok sayacağız yok. Sevmiyorsak adını anmayacağız. Atalarımız boş laf söylemezler: 'aynası iştir kişinin lafa bakılmaz' işimizi yapacağız: tribünde bizim işimiz takımımızı desteklemektir. Futbolcunun işini yapıp parasının karşılığını vermekse işi ve bunu iyi yapıyorsa nereli olduğuyla ilgilenmek doğru değil. Büyüklük kendi yaptığın işlerden geçer. Tezahüratlar üretelim, fikirler geliştirip, Samsunspor'u ayrıcalıklı kılalım, bilmem ne takımına tribünde anti tezahürat yapmak bize zarar veriyor, Samsun'a zarar veren içimizdeki irlandalılardır ve tepki diye yaptığımız bu tür tartışmalar, bu insanların ekmeğine yağ sürüyor bunu bilmeliyiz. Biz bize bakalım ve kenetlenelim, büyüklük, itidalli ve hoşgörülü olmaktan geçer, düşmanlık ve nefret en kolayıdır olgunluk, birleştirici ve hoşgörülü olmak zor ama büyüklüğün gereğidir. Ben o takımın ve şehrin adını bu sitede anmayacağım sebebini de açıkladım.saygı ve sevgilerimle...

kalptenþimþek

ismini gururla haykırdığın Samsunsporunun içindeki adamlar, ismini zikretmediğin x y z takımının zihniyetine kukla olmuşlar..
tepkimiz buna kardeşim..

kalptenþimþek

07 February 2011, 01:38:36 #584 Son düzenlenme: 07 February 2011, 01:45:06 kalptenþimþek
son dakika!!
Sadri Şener taraftarına yönelik açıklamasında;"bütün taraftarlarımıza sesleniyorum türkiyenin bir çok şehrine yayılmış hemşehrilerimiz var anlıyorum gönüllerde trabzonspor sevdası var ama ekmeğini yedimiz şehirlere karşı da bazı ödevlerimiz olmalı.. "bize her yer trabzon" demek, yaşadığımız şehirlerin dokusunu tehdit ediyor, insanına, kültürüne karşı saygısızlık oluyor lütfen bu konudaki hassasiyetleri gözardı etmeyelim" dedi..

Açıklamaya trabzonspor taraftar derneklerinden destek mesajları yağıyor..tsstore dan ilgili ürünlerin kaldırıldığı, üretimlerin farklı modellerde sürdürüleceği açıklaması geldi..  :(