Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

demircioglu55

Sayın baskan ısadamları samluysa sorun sende yok degılse yıne sende trabzonsporun degıl samsunsporun baskanı olarak oncelıgın samsun ve samsunspor degılse kı ole gorunuyo o koltuk sıze buyuk gelıyo bırak o zaman sızı kım konusturuyosa o oyursun sende bıdakı kongrede trabzonspora baskan adayı olursun hanı malum ısadamları nasılsa desteklıyo ya

spooks

Ertuğrul Sağlam

Sitemizin bildirisini kaleme alan arkadaşlar. Elinize yüreğinize sağlık.

beynuri

Allahaşkına arkadaşlar namı değer erkut tutunun bir geçmişine bakın neler yapmış,üşenmeyin bir araştırın yapacağı en güzel şey yakışmadığı koltuğu bıraksın yani kukla olmayı terketsin dilenmesin onurunu kaybetmesin

mehmet yılmaz

İdam mahkumunun bile son bir söz hakkı vardır. Bize ulaşıp, savunma yapmak istiyoruz dediklerinde, elbetteki bir şans tanımalıydık. Erkut Tutu için bugüne kadar çok şey duydum, çoğu da doğrudur ancak "Samsunsporlu değil" diye birşey duymamıştım. O nedenle biraz da kol kırılır yen içinde kalır düşüncesi ile "samsunsporluluğuna inanıyorum" dedim. Ama artık ona da inanmıyorum! Çünkü bırakın Samsunsporluyu az delikanlı olan bir adam "yarın açıklama yapacağım" dedikten sonra açıklama yapar. Tabii biz herkesi kendimiz gibi sandığımız için bir opsiyon tanıyalım istedik. En yakın arkadaşlarımdan bile tepki aldım, haklılar mıydı, sitedeki kardeşlerim haklı mıydı? Evet... Ancak yapmam gereken birşeyi yaptığım için ben de haklıydım. Bir fırsat tanıdık, dinlemek istedik lakin onu bile beceremedi! Yüzüne, gözüne bulaştırdı.

Bu saatten sonra şampiyon olsak ne olacak? Malum çevreler, "sizi biz şampiyon yaptık!" serefsizliğine girecekler. Bizi kimse şampiyon yapmaz ama çok iyi biliyorum ki, kendi lobileriyle bizi 2006'da onlar küme düşürmüştür zaten.

Bugün İstanbul'da çok sevdiğim bir büyüğüm ile birlikteydim. Onun her zaman istifade ettiğim değerli görüşleriini dinledik. Biz düşene bir tekme de vurmamakla iyi ettik ama o bir terkmeyi değil bu ğişkinlikleriyle bin tekmeyi hak ediyormuş ki, iyice ortaya çıktı.
Samsunsporluluk değerlerini onu yönettiğini iddia eden kişilerin hemen hepsinden daha iyi biliyor.

Fırsat vermek adına hayal kırıklığına uğrattığım kardeşlerim olmuş; internetten uzak durmanın da getirdiği bir tam anlayamam durumundan kaynaklandı. Ancak sakin kafa ve istişareler sonucunda samsunspor.biz olarak diyeceğimizi dedik zaten...

Samsunspor'a yardım ettim deyip de başka taleprde bulunan kim varsa def olsun gitsin. Samsunlu olup da bizi saçma sapan adamlara yönlendiren iş adamlarına da yazıklar olsun! Samsunspor kıonusunda doğrularımızı her platformda korkmadan savunduk, bunu hep birlikte yaptık, burada olmayan Samsunsporlu ttaraftarların da desteğiyle yaptık, bundan sonra da yapacağız inşallah.

jean

isler ne guzel giderken olumsuzluklar neden oluyor bosuna anlamiyorum ins takimi etkilemez

berusa55

04 February 2011, 23:58:55 #456 Son düzenlenme: 05 February 2011, 00:24:43 berusa55
Pazar günü Altay maçı öncesi Çiftlik Caddesi'nde yaklasık 2000 - 3000 kişinin ve çevredekilerin katılımıyla daha da büyük sayıya ulaşan kalabalıkla yaptığımız gövde gösterisi malum kesimlere çok koymuş bunu bir kez daha anladık. Çünkü omuz omuza hep beraber şehirde tek ses tek yürek Samsunspor'umuza olan sevdamızı ve bu şehrin tek ve yegane markasının SAMSUNSPOR olduğunu tüm şer niyetlilere gösterdik. Hem de öyle bir gösterdik ki dün ve bugün yaşananlar bunun en açık göstergesi oldu.

Kalabalığın i..e trabzon(spor) olamazsın şampiyon tezahüratları içlerine o denli işlemiş ki birileri devreye girip tutu'yla mesajlarını iletmeye çalıştılar sözde! Ama bir şeyi artık hakikaten anlamıyorlar galiba bu arkadaşlar; artık Samsun eski Samsun, taraftar da eski taraftar değil. Anında tepkimizi koyacağımızı, susmayacağımızı, yıldırılamayacağımızı anlamamışlar ya da anlama kapasiteleri bu kadar. Artık uyuyan bir SAMSUN yok bunu cümle alem duysun burdan okusun duysun bilsin; anlayamayanlara iletsin. Bu ve benzeri platformlarda, aynı misyonu yani Samsunsporluluk bilincini taşıyan, bu şehre gönül veren bu şehrin ekmeğini yiyip ihanet etmeyen herkes artık tepkisi anında koyacaktır. Son sözümüz ilelebet:

King Of The North

Erkut Tutu şerefliyle istifa etmeli yarından tezi yok.

spooks

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 04 February 2011, 23:59:27
hayatta bırakmaz  >:(

isyan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 04 February 2011, 23:59:27
Hangi Serefi ile ?

supernatural_55

başkan sıfatıyla SAMSUNSPOR'un başkanlık koltuğunda oturan kişi;taraftar gibi düşünemiyosun vs.yi geçtim uzun yıllardır yaşadığın,ekmeğini yiyip suyunu içtiğin şehrin değerlerini nasıl özümseyemezsin,nasıl böyle bi açıklama yaparsın,nasıl taşıdığın sıfatı da şehri de takımı da taraftarı da yerin dibine sokarsın...yazıklar olsun...çamura bulaştırarak lekelediğin Samsunspor başkanlık sıfatını hiç değilse temizlemek için istifa et,rahmetli Hasbi ağanın kemiklerini daha fazla sızlatma....

yuhhhhhh u l a n böyle bi densizlik nasıl yapılır,bu şehrin ekmeğini yiyen adam bu şehrin takımına yardım yapmayacak da kime yapacak,ayrıca bu kişiler verdiklerinin misli fazlasını almıyorlar mı acaba kulüpten,ya da başarı gelince akbaba olmuyorlar mı? yüreğinden yardım yapan adam zaten şikayetçi olur mu? Sen bunları düşünemiyomusun tutu? >:( >:(

Yazıklar olsun,İSTİFA ET.....

Ayrıca sitemizin yaptığı kamuoyu açıklaması,süreç içindeki davranış şekli çok mükemmel,bir kez daha böyle bir bağımsız taraftar platformunun bir üyesi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum...

mehmet yılmaz

Boşuna Beklemişiz

İdam mahkumunun bile son bir söz hakkı vardır. Bize ulaşıp, "Erkut Tutu savunma yapmak istiyor" dediklerinde, elbetteki bir şans tanımalıydık. Erkut Tutu için bugüne kadar çok şey duydum, sanırım çoğu da doğrudur ancak "Samsunsporlu değil" diye birşey duymamıştım. O nedenle şahıslar değil makamı önemlidir düşüncesi ile "Samsunsporluluğuna inanıyorum" dedim. Ama artık ona da inanmıyorum! Çünkü bırakın Samsunsporluyu az dik duran bir adam "yarın açıklama yapacağım" dedikten sonra o açıklamayı yapar. Tabii biz herkesi kendimiz gibi sandığımız için bir opsiyon tanıyalım istedik. Bir fırsat tanıdık, dinlemek istedik lakin onu bile beceremedi! Güvenilmezliğini koydu yine ortaya.  

Peki, biz bu maksadını aşan açıklamalardan sonra şampiyon olsak ne olacak? Malum çevreler, "sizi biz şampiyon yaptık!" saçmalığına girecekler. Bizi kimse şampiyon yapmadı ama 2006'da hangi zihniyetin küme düşürdüğü ortada zaten.

Samsunspor'a yardım ettim deyip de başka taleplerde bulunan kim varsa bir daha Samsunspor'un yöresine uğramasın. Samsunluyum deyip de bizi tuhaf adamlara yönlendiren iş adamlarına da yazıklar olsun! Biz kimsenin nüfus kütüğüne bakmıyoruz, Samsun'u ve Samsunspor'u ne kadar sevdiklerine bakıyoruz. Samsun'daki farklılığı da bir zenginlik olarak addediyoruz.  

Neticede Tutu, çok büyük yanlış yaptı ve adeta bir çuval inciri berbat etti. Böyle bir konunun ne gereği vardı ne de yeri! Takımımızın iyi gidişatı nedeniyle pek çok konu görmezden geliniyor ve bir an önce evimize dönmemiz için susuluyordu. Tutu'ya düşen bu gidişin yönetimini sağlamaktı, böyle tali konulara girmesinin hiç gereği yoktu.

Samsunspor taraftarı için biz kaçıncı ligde olursak olalım rakibimiz her zaman Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dır. Başkaları için anormal olan bu durum bizim için doğaldır.

Bundan sonra nelerin olacağını zaman gösterecek ama durduk yere bir kaos çıkarıldığı ortadadır; Allah, Samsunspor için hayırlısını nasip etsin. Ama bu leke yıllar boyunca çıkmaz ve Samsunspor taraftarının canını sıkmaya devam eder. Neyse ki, Samsunspor taraftarı Samsunsporluluk ruhuna sahiptir de gerekli tepkiyi vermesini bilmiştir.

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Bosuna_Beklemisiz-8760-

Kaya

Bundan sonra ne söylesek hakaret içerecektir..Kabulleniyorsa yoluna devam etsin bakalım....

ufuk_nku

bu takımın ve şehirin hiçmi sahip çıkanı olmıyacak

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ufuk_nku - 05 February 2011, 00:28:51
bu takımın ve şehirin hiçmi sahip çıkanı olmıyacak

sahip çıkanı var birader..biz niye yırtındık bu kadar..ne için bağırıyoruz...

Biz varız..bize rağmen birşeyleri yapmaya kalkamayacaklar..