Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Tutuya Neyzen tevfik şiirlerinden Kasıktan dize kadar mısrasıyla devam eden şiiri armağan ediyorum. Bol bol okuyup anlasın.

King Of The North

Mubarek Cuma günü günaha soktu bizi p.zevenk. >:(

seckin55

Tek kelimeyle yazıklar olsun senin adamlığına.

Dartagnan

okuyup okuyp deliriyorum arkadaş.Bir baskan nasıl bunu yapabilir? ne TD ye gırebılıyorum ne ajansspora ... Hayır o rızelı ve malum takım taraftarlarına soz gecırırım her sekılde.Ancak kendımı ne ölçüde tutabilirim ondan emin değilim.Bu adamlar bundan sonra baktılar kendılerı  eziliyorlar direk one sürecekleri sey bu konusma olacak.Her şekilde karşımızda kocaman duvar gibi duracak.ya sabır Allah ım ...

kuzey55

td den no post aldım dayanamadım valla.ne var ne yok söyledim şerefsizlere.

cembaba

Şu an Şirinler basın açıklaması yapıyor. Halk gazetesi orada.

Ollivanders

cembaba

Arkadaşlar nasıl düzeltecek açıklamasını o var. Ben o şekilde söylemedim çarpıtıldı der ancak.

kuzey55

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 February 2011, 16:01:39
Arkadaşlar nasıl düzeltecek açıklamasını o var. Ben o şekilde söylemedim çarpıtıldı der ancak.

düzeltme istemiyoruz ki biz.istifa etmesini bekliyoruz ancak o temizler bu işi.umurumda değil şampiyonluk takımın kötü gitmesi.rezil olduk dünden beri.

mehmet yılmaz

Erkut Tutu şu an açıklama yapma üzereymiş.. Kendini savunma hakkını kullansın bakalım, neler diyecek?
Ondan sonra biz de gerekenleri söyleriz.

binikalamadım

çekildiğini açıklasada biraz rahatlasak

epçeli köylü

Bence Bu kadar basiretsiz bir açıklama yapan adam ikinci açıklamada konuyu dahada batırır.

KotuCocuk55

Tepkisiz kalmayalim,hem baskan hem yeni baskan adaylari hemde samsunsporda yonetici olmak isteyenler bu camianin felsefesini,kirmizi cizgilerini anlasin.

Turk bagimsizliginin basladigi topraklarda,bu milletin herhangi bir alanda birilerine bagli olarak hareket edemeyecegini herkes o kalin kafasina soksun ama bu isi abartmak,surekli alevini yukseltmek,gundemde tutmak,rezil olduk,yikildik gibi triplere girmek rakipleri guldurup kendimizi camura bulamaktan baska birsey getirmez.

Biraz sakin olalim,rakiplerin diline malzeme vermeyin.Sinir oldugumuzu goren ustumuze gelir yoksa.Cok basit bir kural umarim herkes anliyordur ne demek istedigimi.Aradaki dengeyi kacirmayalim lutfen.

34_55

bu adam  adam olsa  daha asla stada maça gelmez  utanmaz adam kendin para vermiyosun milletin verdiğiyle hava atıyorsun sonrada  o malum şehri övüyorsun yazıklar olsun senin gibi başkana yazıklar olasun ahlaksız adam...

34_55

olasunu anlasın die yazdım arkadaşlar hani tutu o malum şehirlileri seviyomuşya anlasın diye...