Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

**KaR6**

3 senedir bu site yaptıgı her acıklama ile bu kadar insanın takdirini kazandı.. bırak site olarak insanlar kendi adlarıyla en buyuk kimse onun karsısında durdu.. şimdi ne oldugu belli olmayan bir durum için yapılan acıklamada, korkak diyebilmek hangi akla mantıga sıgar? abi dediğimiz insanın böyle acıklama yapmasını nereye koyacagız peki?

ben serkana kefilim, kimsenin kimseyle arasını bozmaya calısmaz, tehdit te etmez, ortada bi sıkıntı varsa herkes kendinde arasın..

Dartagnan

istediğin kadar özür dile.İstediğin kadar açıklama yap.Senin Samsunspor'daki müdürlüğün sona erdi!!!!

Sen 5 kuruş değeri olmayan insanların ağzına SAMSUNSPOR u,değerini,bu forma ugruna verılen canları ve emeklerı sakız et.Sonra duzeltme yap.Yanlıs yansıtıldı diyip suçu basına at.Ne ala memleket be arkadas.

Samsunspor tarıhının en KARA acıklamasıdır.Boyle bır hatanın oncekı baskanlar tarafından yapıldıgını zannetmıyorum.Sırf bu acıklamadan duydugum utanç nedeniyle ahirette 2 elim yakanda olacak.

merkez

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 February 2011, 23:50:55
3 senedir bu site yaptıgı her acıklama ile bu kadar insanın takdirini kazandı.. bırak site olarak insanlar kendi adlarıyla en buyuk kimse onun karsısında durdu.. şimdi ne oldugu belli olmayan bir durum için yapılan acıklamada, korkak diyebilmek hangi akla mantıga sıgar? abi dediğimiz insanın böyle acıklama yapmasını nereye koyacagız peki?

ben serkana kefilim, kimsenin kimseyle arasını bozmaya calısmaz, tehdit te etmez, ortada bi sıkıntı varsa herkes kendinde arasın..

pekala mustafa,raconu kestin ...
bu siteye son yazımdır.

Serkan

Ben insanların arasını bozmaya çalışıcam; burda insanlar beni seviyorsa herşeyi yüzlerine söylediğim için seviyordur,

ama sen siteden uzak kaldığın sürede baya olaydan da uzak kalmışsın.

**KaR6**

benim raconla filan alakam yok, hala da saygımdan alttan alıyorum, abi diyorum.. ama bu yapılan yanlıştır, kimden korkmus bu acıklamayı yapanlar? sempozyumu izlemiş bir insanın burada korkuyolar deme gibi bir lüksü var mı allah aşkına? ayıptır, günahtır..

bu site ne sonlar gördü abi, Allah herkesin gönlüne göre versin..

samsunmania

Merkez, serkan, mustafa

Sizler çok kıymetli kardeşlerim, ayrı değerler olarak sizlere olduğu kadar, bizlere de zarara verir bu söylemler.Sizden ricam biraz sakin olun. Sinirlerimiz başka şeylere bozuk.

ahmetsefa55

erkut allah belanı versın.takım şampıyonluga gıderken havamızı bozdun.bıze 2 gun sevınmek bıle haram dımı ******* >:( >:(

Sadece Samsunspor

Keşke lig düşseydikde bu açıklamalar olmasaydı, o derece

twitter

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 03 February 2011, 23:58:32
erkut allah belanı versın.takım şampıyonluga gıderken havamızı bozdun.bıze 2 gun sevınmek bıle haram dımı ******* >:( >:(

bütün heyecanımı yitidim dingiller yüzünden ya

engin55

Trabzon yalakası tutu. Rezil ettin. Şirinlerde yarın derneklerinde basın açıklaması yapacakmış

cembaba

Ne gündü arkadaş ya... Hepimiz, alt-üst olduk...

Ertuğrul Sağlam

Aslında bu bir milat oldu biz taraftarlar için, ama aleyhimize milat. Neden derseniz bundan sonra hiç bir tartışma ortamında Samsunsporumuzu birilerine karşı savunduğun zaman hep karşına bu lanet açıklama kabus gibi dikilecek, biz kaçtıkça bu açıklama bizi kovalayacak, bazen sözümüzü makas gib kesecek. Senin takımının başındaki en yetkili kişi böyle dedi dediklerinde defalarca yutkunup kalacağız.
B.... ettin herşeyi Tutu b......

Gökberk55

Şirinler yarın saat 2 de dernekte açıklama yapacakmış... onlar gereken sertliği bulur

kumköylü ahmet

GALiP OZTURKEDEMI saygin yoklan senin sererfsiz tum trabzonu,rizeyi orduyu giresunu vesaire toplasan galibin yapdigi yardimlarin 3de 1i yapmaz ozman sen sn galip ozturk icin domalman lazim serefsiz senii.Derhal sikdir git istifa et tarafdarimiz seni rezil etmeden..Kimse kusura bakmasin ben bu saatden sonra sakin olamam.sakin olmamizida kimse beklemesin.
Insallah Futbolcularimiza Yansimaz Bu Olaylar...

Kadir ÇELEBİ

Sende nerden çıktın Ekut .. Tuttu yani yazıklar olsun deseydin Galip öztürk'e bize 600 binlira verde şu trabzonlulara boyun eğmeyelim yarın bunları destekler nitelikte açıklamalar yapmayalım. Bahsettiğide kurum başında olan belediye vs. kaynaklarından yaratılan paralardır biri kendi cebinden çıkardıysada ne prim yapmışlardır neler götürmüşlerdir kim bilir.. Sen Samsunspor kulüp başkanı olarak bu açıklamayı yapamazsın az tribünlerin dolu olduğunu gördünüzya hemen verin veriştirin gruplara ama emin olun öyle sandığınız gibi grup grupcuk değil ben Samsunsporluyum diyen hiçbir Allahın kulu ben trabzonspor'u seviyorum demez..
Böyle Gelmiş Böyle gidecek Korkmuyoruz Vallah..