Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

King Of The North

"Erkut Tutu Samsunsporun başkanıdır ama Samsunsporlu değildir. Rakip takımların yardımlarıyla klubü yönetmiştir, şimdi vefa borcunu ödemek için basın yoluyla yardım edenlere mesaj göndermiştir."
Bu açıklama daha yerinde olacaktır.
Sitemiz daha önce siyasilere, başkana ve yönetime daha sert tepkiler verdi, bu en yumuşak olanıydı sanırım.

LisandroLopez

Malesef ki yazıyı bende beğenmedim Erkut Tutu'nun iyi bir Samsunsporlu olmadığını düşünüyorum ki ,
Bunları söyleyen bi adam bizi yobazlara rencide eden bi adam ne kadar Samsunsporlu olabilir ki !

amisos55

Yarın bir özür gelmezse sıcağı sıcağınayeni bir bildiri yazılmalı bu özür SAMSUNSPOR taraftarlarından dilenmelidir.

ahmetsefa55

pfdk kararları acıklandı.40'a yakın klube ceza yagdı.ama SAMSUNSPOR'uma ceza gelmedı.bu taraftar nasıl trıbun yapması gerektıgını altay macında herkese gosterdı.macın gozlemcısı bıle trabzona sovmemızı kaale almazken bızım baskanın bu durumu ulusal basına tasıyacak sekılde kaşıması ne kadar manidar değil mi ?

Gökberk55

bu saatten sonra hangi özür bizim onurumuzu kurtaracak,ben sinirden ağlayacak seviyeye geldim hangi özür beni tatmin edecek bu saatten sonra bu işin oluru istifadır,eğer istifa etmezse bu alemin maskarası oluruz haberimiz ola....

merkez

hiç kimsenin sahibi olmadığı bu taraftar ve kimseden icazet almayan bu oluşum ve beklentisiz,kayıtsız şartsız bu renklere gönül vermiş bizler bile ,bazı çekincelerden dolayı net bir duruş sergileyemiyorsak ,bildirimizi bile yumuşak ifadelerle süslüyorsak kimse kusura bakmasın , bu takımla işi olmayan tutuya kızmak haksızlık olur.

ona neden birilerinden korktun diyebilmek için,bizim birilerinden korkmamamız lazım !!!

5trawberry

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 03 February 2011, 23:09:16
pfdk kararları acıklandı.40'a yakın klube ceza yagdı.ama SAMSUNSPOR'uma ceza gelmedı.bu taraftar nasıl trıbun yapması gerektıgını altay macında herkese gosterdı.macın gozlemcısı bıle trabzona sovmemızı kaale almazken bızım baskanın bu durumu ulusal basına tasıyacak sekılde kaşıması ne kadar manidar değil mi ?

Katılmadığım bir durumu belirtmek isterim.
Maratondan 2 sefer tokmak atıldı.
Gerek var mıydı ? Hakemin ya da herhangi oyun içindeki birisinin kafasına gelse ne olurdu.
2-3 maç seyircisiz oynayacaktık.
Tribünde hala asalaklar mevcut.

Serkan

Alıntı yapılan: merkez - 03 February 2011, 23:19:58
ona neden birilerinden korktun diyebilmek için,bizim birilerinden korkmamamız lazım !!!

Yanlız yazdığın yazının bu kısmı hiç olmamış yakışmamış; bu açıklamayı yapan insanlar yüzlerine baktığın kişiler, kimseden korkmicaklarınıda bilmen gerek.

mimar55

helal olsun başkan sana doğru söylüyorsun.. samsunda trabzonlu çok iş adamı var ve samsunsporluların verdiği paralarla sevetini büyütüyor samsunda samsunsporlu iş adamı kalmamış yada sen öyle bir başkansın ki samsunsporlu hiç bir iş adamı sana inanıp samsunspora yardım yapmıyor...burda başkan olarak samsunspor taraftarın kaç yıldır ilk defa bir olduğunu çiftlik caddesini stadın full dolu olduğunu görmen lazım bırak taraftarla uğraşmayı taraftarın ne dediğini sen işine bak başkanlık yap..başkan olarak bu yazıyı okuyorsan 1 soru soracağım lütfen cevap ver...
RİZESPOR MAÇINDA TRABZONSPOR NEDEN RİZESPORA DESTEK VERDİ? karadeniz dayanışmasıysa biz karadeniz takımı değilmiyiz yok diyorsan o samsunda yaşayan trabzonlu iş adamları varya destek veriyor dediklerin onlar o zaman neden bir acıklama yapmadı lütfen biz samsunspor taraftarlarına cevabını ver..?

merkez

Alıntı yapılan: Serkan - 03 February 2011, 23:26:09
Yanlız yazdığın yazının bu kısmı hiç olmamış yakışmamış; bu açıklamayı yapan insanlar yüzlerine baktığın kişiler, kimseden korkmicaklarınıda bilmen gerek.

yakışmamış derken ?

çoğul ifade kullandım doğru okursan ,isim vermedim . bu siteyi ve bu oluşumu biz tırnaklarımızla bu hale getirdik teomanla,hiç yakışmamış diyerek suçladığın ,itham ettiğin kişiyi  tanıyor musun ?

samsunspor.co.nr

Belli ki birilerinin zoruna gitmiş,birisi belli ki kulağını çekmiş,kalkıp bu şuursuz açıklamayı yapmış.
Samsunspor'un başkanlık koltuğunun ağırlığını kaldıramadığını korkak,ezik,densiz,gereksiz bir açıklama ile tescilledi.

Daha taraftarını tanımayan bu insan,Rize maçını neresiyle izledi acaba ?

Samsunspor başkanı en az taraftarı kadar SAMSUNSPOR'lu olmalıdır. Zerresini bile hissedemeyen bu insanın istifadan başka çıkar,özür yolu yoktur.

Bir kuruş katkıları ile bırak süperlige çıkmayı,puan bile almak istemem bir SAMSUNSPOR'lu olarak.
Şerefimle elimdeki imkanlar ile en iyisini yapar,yine de muhtaç olmam karaktersizlere.

Düşünce bırakmadık biz takımımızı,hep yanında olduk ve olacağız.

Trabzon yalakaları gider,SAMSUNSPOR'lu bizler kalırız. Bu işin yarını da var. Acilen istifa etmeli ve kulübün kapısından bir daha içeri girmemelidir bu insan.

Sevgilerimle.

Serkan

Alıntı yapılan: merkez - 03 February 2011, 23:31:49
yakışmamış derken ?

çoğul ifade kullandım doğru okursan ,isim vermedim . bu siteyi ve bu oluşumu biz tırnaklarımızla bu hale getirdik teomanla,hiç yakışmamış diyerek suçladığın ,itham ettiğin kişiyi  tanıyor musun ?

teoman abinin ismi ağzından düşmüyor tırnaklarımızla bu güne getirdik diyorsun ama  teoman abinin anma töreninde bile yoktun. keza  2 senedir hiç bir organizasyonda gözlerim seni göremedi..

LisandroLopez

Kesinlikle bu adamın değil kulüp başkanı malzemeci olarak bile kulüpte yeri olmamalıdır.
Yalaka,korkak,gurursuz bi adamın Samsunspor kulüp başkanlığında yeri yoktur,olmamalıdır.
Tek çare istifadır,bu yapılanın tek özrü budur.

GençKozluklu

Çok talihsiz bir açıklama olmuş. Bu işadamlarının ekmek ydiği şehrin takımına katkıda bulunamma ihtimalleri yok zaten. Elleri mahkum. Tabiki yardım edecekler. ok eğer zorlarına gidiyorlarsa bırakıp gitsinler .Ama gidemezler çünkü Samsun kazanıyorlar. Sıkıysa bırakıp gitsinler. Bence başkan  bu açıklamayla olayları fitlledi. Trabzon ve diğerlerine olan öfkeyi artıracak. Bu işadamlarına karşı kini artıracak.

Velhasıl bu işadamıları elleri mahkum bu takıma katkıda bulunamya ki fazlasını da alıyorlardır. Yazıkları olsun. Samsunspor Başkanının özür dilemesi gerek. şarşıdığından ne dediğini bilmiyor.

En büyük tepki Kartal maçında verilmeli.

merkez

Alıntı yapılan: Serkan - 03 February 2011, 23:37:47

teoman abinin ismi ağzından düşmüyor tırnaklarımızla bu güne getirdik diyorsun ama  teoman abinin anma töreninde bile yoktun. keza  2 senedir hiç bir organizasyonda gözlerim seni göremedi..

benim yaptıklarımı kimsenin  bilmesine gerek yok,rahmetli ve allah biliyor kimse için birşey yapmam ben.yüzüne baktığın kişiler dediğin arkadaşlarımı savunmak sana mı kaldı,bu yazdıklarınla onlarla aramı bozamazsın,orada biz ifadesini kullandım,korkmamaız lazım dedim ama iyi niyetli olmadığın için ve anlaşılan benle ilgili takıntıların olduğu için bu yazıyı fırsat bilip döktün içindekileri.şimdi utanmadan beni tehdit de edersin sen,ayıp çok ayıp.söyleyecek kelime bulamıyorum sana.