LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

baha55

Allahıma  cok şükürki bu maçdan 3 puanla ayrıldık.arkadaslarında dediği gibi elazıg  macındaki 3 puan için adeta içimiz yanıyo..Ama  olan oldu artık önümüze bakmak lazım.çok ama çok önemli bi galibiyet aldık....haftaya diyarbakır maçında yine 15 bin kişi tribün sov yapmlıyız...formasını gişyen stada kosson arkadaslar gün o gündür..

bodensee55

[bu burhana hastayim bizti suruklicek bu cocouk avurpayi golcu stili var bunda langirt diye her yerden  vuruyr uzun zamandir boyle sut atan bi adamin yokdu ....bravo burhan ......

red_white

biziz biziz bu alemin kralı biziz biz adamı hem a.. hem g... s....riz

Forvetim

elazığ maçına gel de yanma şimdi,,inşallah o maçı telafi ederler,bu kasımpaşa galibiyeti onun telafisi değil. telafi edecekleri bir maç daha var,,ilk devrede ki telekom maçı,,bu galibiyet statta ki 1000 samsunluya armağan olsun..

cagdasahmet

King Of The North

1,5 saattir site açılmıyordu nihayet girebildim.Arkadaşlar geçen haftaki Elazığ maçını da alsaymışız şu an 6.sıradaydık.Ama olsun buna da şükür önümüzdeki Diyarbakır,Altay ve İstanbulspor maçlarında puan kaybı yaşamazsak 2-3 hafta sonra 5 veya 6.sırada olacağız.

berusa55

arkadaslar gecen hafta bitti bırakalım artık elazığı...bu macta da iyi oynamıs kötü oynamısız umrumda değil vallahi!kazandık ya onemli olan 3puanı aldık ya buna sükürler olsun!samsunsporumuz gecen hafta bizi ne kadar üzdüyse bu hafta da bi o kadar sevindirdi...tesekkürler samsunsporumuza!

edmontdante

Gelde yanma Elazığ maçına şimdi.4 de 4 yapacaktık.Ama bugünkü galibiyet  çok önemliydi.Elazığ maçını kaza olarak görüp devam edeceğiz.Ama artık kazalara çok fazla tahammülümüz yok.Bundan sonra rakipleri özellikle Samsun da ezmeliyiz.Artık oyuncularımızın SAMSUNSPOR forması giydiklerini hatırlamaları ve bu özgüvenle  sahada olmaları gerekiyor.

Bugünkü maçı kazanan takımı ve orada bulunan taraftarımızı tebrik ediyorum.

berusa55

evet edmontdante kardesim benim demek istediğim de o aynen senin dediğin gibi!elazığ macı kaza oldu olacak o kadar 17 macımızı da kazanacak mıydık!önümüze bakacagız arkadaslar!üstümüzdeki takımları tek tek yenecegiz!ilk kurbanımız kasımpasaydı öldü!sırada diyarbakır!allahın izniyle sıra onda!hayidi samsunum süper lige doğru hadiiii!

Gurbetci Bülent

Bu 3 Puana bu hafta inanin en cok disarida kalan taraftarlirimiz icin daha cok sevendim,umarim bu galibiyet onlarin az da olsa morallirini düzeltmisdir.
Elazig macina simdi daha cok üzülüyorum.
Artik geldi sira ilk 6 ya girmeye tabeleda oda öteki hafta olacak insallah

south_london

kazandık ama iyi oynamadık.toparlanması lazım bu takımın.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "cem and naz55"hadi be oradaki insanlar için atın bi tane
dualarım kabul oldu istanbuldaki 1000tane samsunlu sahadaki aslanlar öpüldünüz

cem and naz55

Alıntı yapılan: "55teXas55"kazandık ama iyi oynamadık.toparlanması lazım bu takımın.
bu satten sonra iyi futbolun önemi yok artık kötü oynayalım yeterki  maçları kazanalım

berusa55

hep kötü oynasak da 1-o alsak!helal samsunum!

körfez55

boğazımız acıdı bağırmaktan taraftarrımız oldukça fazlaydı.ama çekirdekçiler yine işbaşındaydı.muhteşem bir atmosferle maça başladık ilk dakiklarda baskılı oynadık daha sonra oyun dengelendi ama genel olaralk bence takım iyiydi bir topumuzda direkten dışarı çıktı.ayrıca kasımpaşa taraftarıda centilmence bizi ve samsunsporumuzu alkışladı.maç sonunda futbolcular tribünlere kadar geldi.muheteşem bir coşku vardı
ayrıca burhan harika bir gol attı..inşallah bundan sonra maç kaybetmicez.