LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Feridun'u niye kesmisler takimdan anlayamadim. Herkez cok guzel oynuyor diyordu ve ovuyorlardi.

Taraftarlarimizida cok uzuldum. Stadda bos yer varsa iceri alinirlar insallah.

istanbuldan

simdi gitsem iceri girebilirmiyim. stadda yer kalmamis diyolar ama. bilgisi olan varmi

mehmet yılmaz

Samsunspor tarafına giremezsin
ama Kasımpaşa bölümü bomboşmuş.

10. dk. da Sinan Özkan'ın aşırtmavuruşu az farkal auta gitmiş.
Oyun ortada ve dengeli imiş ilk 15 dk. itibarıyla

Kasımpaşa taraftarı ise 150-200 kadarmış.

baha55

istanbuldan

tesekkur ederim samsuni... kasimpasa tarafindan izlerim en azindan

maviay55

a.q kasımpaşası 150-200 taraftarla potaya oynarken; bizimkiler koca bi şehirin desteğiyle nerdeyiz ya!!!  :(

alacaz maçı ben inanıom ooooo samsunspor oleyyyy

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Feridun'u niye kesmisler takimdan anlayamadim. Herkez cok guzel oynuyor diyordu ve ovuyorlardi.

Taraftarlarimizida cok uzuldum. Stadda bos yer varsa iceri alinirlar insallah.

Statta boş yer var ama Kasımpaşa yönetiminin alacağını sanmıyorum. Aynı sıkıntı Kocaeli ve Eskişehir taraftarının da başına gelmişti çünkü ve almamışlardı. Gerçi, o maçlrada Kasımpaşa tribünleri de dolu sayılırdı. İnşallah bakanı falan devreye sokmak gelir de birinin aklına 800 km. yol gidip de kapıda kalmaz taraftarımız.

Sinan Demircioğlu yok sanırım kadroda. İlk gelen onbirde Feridun var sağda, solda da Ömer Ateş.

Teyit etttirdim şimdi.

takım kadrosu
3-5-2'ye yakın bir düzenle

akın
kenan
tufan
evren
feridun
ömer
adnan
erol
serdar ö.
sinan .
gökhan

baha55

stadla telefon baglantısı kuran arkadas varya..haberleri bize iletirse seviniriz..nasıl oynuyoruz ..gol geliyomu...nasıl gidiyo maçın seyrii

Amsterdamli

Bigliler icin tesekkurler sevgili Samsuni. Bugun forumada rabet yok. Iki hafta once rekor kirmistik ama anlasilan Elazig yenilgisi biraz hevesleri kacirmis.

Maclardanda hic gol sesi cikmiyor.

mehmet yılmaz

@Baha55
elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışıyorum ortamı

oyun dengede

bizimkiler halen dışarıda bekliyor ( içerideki 800 taraftarımızı saymazsak!) girmeleri de zor görünüyor bu gidişle

Kasımpaşa'nın kemik tayfası -ki sayıları 200 kadar var yeni giriş yapmış stada yönetimlerini protesto ediyorlarmış sanırım bedava bilette sorun yaşadılar

şu an 800 kadar Samsunsporlu ile 500 kadar Kasımpaşalı var içeride.

Gökhan tek forvet, Erol ona yakın oynuyormuş. Sinan Özkan daha çok kanada yakınmış.

Levent Eriş üç stoper ve iki kanat bek ile Kasımpaşa'nın etkili kanat hücumları ve hava toplarını bastırmayı düşünüyor gibi.

baha55

tesekkür ederiz  arkadasım..sendel  gol bekliyoruzzz..sitelerden önce sen haber ver inşallah bizeee..

baha55

mackolikde  samsun 1-0  önde  yazıyoo . ama hiçbi yerde gol yokk..

Amsterdamli

mehmet yılmaz

@amsterdamlı
geçen hafta kocaelili üye olmayan misafirlerimiz de vardı anladığım kadarıyla. çünkü biz de onların sitesine giriyorduk. kasımpaşa'nın böyle bir durumu olmadığı için etkilemiştir ama birinci sebep tamamen senin söylediğin...

0-0 devre bitti

maçın başlarında sinan özkanla net bir gol kaçırdık

erolla zorladığımız pozisyonlarımız oldu...

evren-adnan ön libero gibi oynuyor ve rakip atakları başlamadan bitiriyorlar.

sahanın en çalışkanı yine Feridun...

rakibin çok net diyebileceğimiz herhangi bir pozisyonu olmadı.

mücadele gücü yüksek bir maç ancak gol pozisyonu bakımından çok zengin değil.  

anlatılanlar bunlar.

Forvetim

ilk yarı bitti 0-0 ,,,inşallah 2.yarıya golle başlarız. hadi hayırlısı