LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Maçtaki bir Samsunsporlu arkadaşın tribünden çektiği resimler; kendisine teşekkür ediyorum.

körfez55

erolu savunan arkadaşlar dünkü maçta kaç tane isabetli pası varda allah aşkına.adam bütün topları öldürdü vurduğu şutlara güldük aynı zamanda kahrolduk.çok kritik bir frikikte şutu direkten dışarı çıktı altayda 8 gol atmış tabiki o kadar olcak.ama bence günün en kötüsüydü onun yüzünden golümüz bu kadar gecikti.büyük umutlarla alınmış bir oyuncu kendisi.ben beğenmiyorum onu.

55cem55

arkadaşlar şimdi dunun kritiğini yapmayı bırakında şu maç görüntüleri elimize nasıl geçecek biz nasıl izleyeceğiz onun yolunu bi bulun ben d sporun sitesine giriyorum hiç bi alakalı bişey bulamadım kocaelidekiler nasıl yapmışta youtube ye vermiş maç görüntülerini onun bulmak lazım çaresini yoksa burhanın harika golunden mahrum kalıyoruz acil görüntü resim link

mehmet yılmaz

Arkadaşlar eğer büyük bir aksilik olmazsa ben maçın D Spor'daki özetini kaydederim. Bİr şekilde de Youtube'a yükletiriz. Bu gece, en geç yarın izlersiniz görüntüleri.

suat45

Takımımızın dünki almış olduğu başarısının devamının gelmesini umut ediyorum ancak, takım kimliğinin oluşması, kazanma ve oyun oynama arzusunun  üst seviyede olması lazım. Sahada yer alan her oyuncunun oyun oynama isteğinin, hırsının ve skoru hiç bir anlamda kabullenmeyen bir yapıda oynamasının takdirle karşılandığı ve hepimizi mutlu ve keyifli kılan oyunların sıklığını bu yarıda göremiyoruz ne yazıkki.
Problem varsa çözümde mutlaka vardır. Çözümü üretecek olan parçalardan oyunculara ve teknik heyete güvenin olduğu da malum, oyuncularımızın yüzlerinde o kendilerine yakışan kazanma arzusunun hissedildiği ifadeleri yeniden görmeliyiz, skorlar her ne kadar canımızı sıksada bu sıkıntıların çözümünün yine içimizde olduğunu da biliyoruz. sıralama olarak gerilerde kaldığımız fikstürde bu maçın kayıpların sonu olacağı ve önümüzdeki maçlarda ligin yukarılarına doğru çıkacağımız inancındayım ben.

MeL_55

Tribünler Dop Dolu

Son dakika sevinci

Samsunun pasa keyfi

En cok onlar hak etti

M.Ali Sahin Samsunspor kaskollu

Levent Eris

Sevinc tablosu

Erolun ne yaptigini ben de bilmiyorum  :lol:

MeL_55

AlıntıGALİBİYET TARAFTARA ARMAĞANIMIZ

Kasımpaşa karşısında üst düzey bir mücadele örneği sergilediklerini ifade eden Teknik Direktör Levent Eriş, "6 puan değerinde önemli bir maçtı. Kazandığımız bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi

ÖNEMLİ BİR ÜÇ PUAN

Teknik Direktörü Levent Eriş, Kasımpaşa karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. 90 dakika boyunca sahada üç puan adına müthiş bir mücadele örneği sergilediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, "6 puan değerinde son derece zorlu bir karşılaşmaydı. Ancak oyuncularımın büyük özverisi bizi üç puana götürdü. Buradan futbolcularımı bir kez daha kutluyorum" dedi.

TARAFTARIMIZ HAKEDİYOR

Kasımpaşa galibiyetini taraftarlarına armağan ettiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Bizim zor günlerimizde her zaman yanımızda olan seyircimiz bunu hakediyor. İnşallah yakaladığımız bu çizgimizi ilerleyen haftalarada taşımak için çalışacağız. Bunu konuda benim oyuncularıma güvenim sonsuz. Samsunspor, sezon sonunda Play-Off hedefini tutturacaktır" diye konuştu.

MeL_55

AlıntıSAMSUN'UN PAŞA KEYFİ

Kırmızı-Beyazlılar, Kasımpaşa'yı deplasmanda mağlup ederek Play-Off yolunda önemli bir avantaj yakaladı...

Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada rakibiyle başa baş bir oyun sergileyen Samsunspor, 90.dakikada golcüsü Burhan ile üç puanı hanesine yazdırdı

KASIMPAŞA-SAMSUNSPOR: 0-1

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Okan Deniz Kılıççı, Hüseyin Miran
KASIMPAŞA: Tolga 5, Özgür 5(Dk.85 Ender ?), Cihat 5, Gökhan 5, Ömer 6, Ünal 5(Dk.82 Alper 2), Gökmen 4(Dk.73 Faruk 3), Aydın 5, Merthan 5, Alpaslan 5, Erhan 6
SAMSUNSPOR: Akın 7, Adnan 5, Gökhan 6, Serdar 6(Dk.63 Serkan Dökme 6), Feridun 7, Tufan 7, Ömer 7, Erol 5(Dk.84 Burhan 7), Sinan Özkan 7, Kenan 7, Evren 6(Dk.80 Mustafa 3)
GOL: Dk.90 Burhan
SARI KARTLAR: Cihat (Kasımpaşa), Ömer, Kenan (Samsunspor)

KRİTİK MÜSABAKA
Türk Telekom Lig A'da Play-Off'u hedefleyen Samsunspor, dün deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. Ancak ilerleyen sürede rakibine üstünlüğünü kabul ettiren ve galibiyet golü için Kasımpaşa kalesine ataklar geliştiren Kırmızı-Beyazlılar, yakaladığı bir çok net gol pozisyonundan faydalanamadı.

BURHAN YİNE YAZDI

İlk yarısı golsüz sona eren müsabakanın ikinci 45 dakikasına Samsunspor hızlı başlayan taraf oldu. Galibiyet için yüklenen Kırmızı-Beyazlı ekip, son dakikalarda temposunu iyice yükseltti. Maçın berabere bitti denildiği dakikalarda sahne giren Burhan, oyuna girdikten 6 dakika sonra Samsunspor'u galibiyete taşıyan golü attı ve Kırmızı-Beyazlılar, bu kritik mücadeleden 1-0 galip ayrılmayı başardı.

MeL_55

AlıntıSamsun'da ilk 6 ümidi

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor'da, deplasmanda Kasımpaşa karşısında alınan 1-0'lık galibiyet camiada sevinçle karşılanırken, kulüp başkanı Mazhar Başoğlu, ''Son dakikada gelen galibiyet ilerleyen haftalar için büyük umut oldu'' dedi.
Başoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci devresine ilk devreden daha iddialı bir kadro ile başladıklarını söyledi.

Kasımpaşa karşılaşmasında son dakikaya kadar her iki takımında iyi mücadele ettiğini, son dakikada attıkları golle karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Başoğlu, şunları söyledi:
''Ligin ikinci devresine iddialı bir takım kadrosu ile başladık. İki hafta üst üste aldığımız galibiyet serisini geçen hafta Elazığspor karşılaşmasındaki sürpriz mağlubiyet ile kaçırdık. Dün ise Kasımpaşa ile son dakikaya kadar başa baş mücadele ettik ve son dakikada attığımız gol ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf olduk. Taraftarımızın da rengarenk bir görüntü sergilediği karşılaşmada galibiyete büyük katkısı oldu. Son dakikada gelen galibiyet ilerleyen haftalar için büyük umut oldu.''

Bu hafta Diyarbakırspor ile zor bir maç yapacaklarını belirten Başoğlu, Samsunspor'un taraftarları önünde rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak hedefine emin adımlarla yürüyeceğine inandığını kaydetti.

19.02.2007  

Kaynak : AA

jean

guzel galibiyet taraftarimizin yogunlugu ise sevindirici o kadar puani vermesek ilk 2 ye kalirdik ilk 6yi tutturacaz gibi gorunuyor

Lusage

Erol'un takımı 10 kişi oynattığı doğru ancak açık söylüyorum İlk Yarıda izlediğim bütün maçlarda Duran Toplarda hiç tehlike yaratamıyorduk Hele OFTAŞ maçı neredeyse 15 tane Korner kullandık tamamı kaleciye hediye veya Frikikler artık tehlikeli bir noktadan frikik kullanırken heyecanlarınıyoruz Bak Erol geliyor yazabilir diyoruz. Her ne kadar oyuncu Formsuz ve Kilolu da olsa Altayda 8 gol atan bir ortasahaoyuncu boş olamaz. Eğer daha iyi olmasını istiyorsak destek olmalıyız köstek değil. Son bir şey daha Erol kötü oyununa bir kaç maç daha devam ettiği takdirde bunu görmeyen Levent Eriş'inde görmesini sağlamalıyız. Çünkü artık puan kaybına tahammülümüz yok. havadan 3 puan bile verseler hemen kapmalıyız. Yoksa işimiz zor.

İlk 6 yı garanti olarak görüyorum ancak bu kadar formsuz ve moralsiz bizden üst sıralarda takımlar varken neden ilk 2 olmasın?

Alıntı yapılan: "slazenger"bu arada feridun demişken, feridun kiralıkmı geldi bize? acaip sempatik , hırslı, delikanlı bi çocuk... çok şık çookk...

Feridun bize 1.5 yıllık kiraya geldi.

Hatta ilk diğer oyuncularla beraber geldiğinde bir arkadaşım sormuştu bunlar iş yaparmı. Sadece dediğim Feridun çok iş yapacak. Ve Yapıyorda. Şükür yüzümü kara çıkarmadı. İyi oynadıkça mutlu oluyorum.

katana

inşallah böyle devam edersek ilk 6 işten değil... ilk 3 e koşmamız gerek...

edmontdante

Resimleri gördükten sonra dün sahada olan herkese teşekkür etmek geliyor içimden.Golden sonra,maç sonunda ve soyunma odasında yaşanan sevinç muhteşem.Soyunma odasında böylesine sevinen ve taraftarla maç sonunda böyle kucaklaşan futbolcunun hırstan yoksun  olduğunu düşünmek ve  söylemek anlamsız olur.Bu hırsın yanında birazda takım olarak hücum yapabilsek (İşi geriden Gökhan ve Burhan"a uzun oynanan toplaraka bırakmadan)   ismimiz ve taraftarımızla herkesi yenebiliriz.

yusuf celebi

Maç ile ilgili fazla yorum yapmayacağım bazı arkadaşlar ile aynı düşüncelere sahibim,bazı konulara kısaca değinmek istiyorum.

Maçtan Erol alınırken yuhalayan,ıslıklayan hatta küfür edenlerin olması gerçekten utanç verici.
Erol direkten dönen topu hariç olumlu bir hareketi yoktu fakat bu o tavırları haketmiyordu,bir şey yapılması gerekiyor idiyse Erol oyundan erken alınmalıydı.

Maçta beğendiğim oyuncular Evren ve Feridun'du.

Maç öncesi akşamı Takımın kaldıkları Otele "İstanbul Samsunspor Taraftarları Derneği" Başkanı ve kurul üyesi arkadaşların hazırladığı baklava ve çiçeklerle gittik ve bunları takımın iki kaptanına başkanın huzurunda takdim ettik çok memnun olduklarını belirttikten sonra benim ısrarla üzerinde durduğum  bazı konuları başkan ile konuştuk.

a)İstanbul'da pilot Takım.
b)İstanbul'da futbol okulu.

Bu konularda aldığım izlenim kulübün borcu varken bu yapılanmanın şu aşamada mümkün olmaması

Başkan ,bir sezonda takımın 210 milyar lira federasyondan ceza aldığını bu cezaların Sahaya girme,kötü tezehürat,koltuk kırma vs. gibi hadiselerden dolayı olduğunu beyan etmiş olması.
Bu gerçekten çok üzücü bunun üzerinde taraftarımızın düşünmesini istiyorum bu parayla bir futbolcu alabilirdik.

Başkan eğer bu sene sper lige çıkıp düşmeden kalırsak borcumuzun sıkıntı yaratmaktan çıkacağını beyan etmesi benim için en önemli açıklaması idi.Bu takım süper lige çıkmalı.

Lig A bize göre değil,Bize Süper lig yakışır.

hasselbaink

Şu anda yayınlanan Spor 55'ten taze taze...

GS'Li Arda da maçı seyretmiş. Meğer Serdar Özkan yakın arkadaşıymış ve onu izlemiş.

Golümüzü atan Burhan, golü ve galibiyeti taraftara armağn etti. Klasik bir beyanatla gol olacağını hissettim dedi. Devamını da bekliyoruz Burhan...

Gökhan Kaba yanında uğur olsun diye küçük bir top taşıyormuş...

Levent Eriş de geçen hafta üzdüğümüz taraftarımıza gitsin bu galibiyet dedi. Harbi üzülmüştük ama...

Asıl bomba Mazhar Başoğlu. Gol olunca Devlet Bakanının kulağına doğru bağırmış "Gooolll" diye. Sonra adamcağızdan özür diledim diyor. Adammcağız??? :) [/img]