Samsunspor Atkısı Takmak

Başlatan Ajan, 29 January 2011, 00:49:27

« önceki - sonraki »

özkan

ÇELEBİ abi didim bodrum zaten oralar samsunlularla dolu biliyosun bizde aydındayken 4 sene yaşadık oralarda..bodrumda didimde adada samsunlu bulmak kolay ama samsunsporlu bulmak o zamanlar zordu,şimdilerde heryerde bi samsunsporlu var..

Aydında sınıf listesindeki adımı bilgisayardan tekrar çıktı alıp samsunsporlu diye değiştirmiştim hocalar bile samsunsporlu diye çağırıyolardı artık  :D

baskadiyesoranlarainat

02 February 2011, 18:04:20 #46 Son düzenlenme: 02 February 2011, 18:08:39 baskadiyesoranlarainat
Erzurum'da üniversiteler arası kış oyunları var. 58 ülkenin sporcuları ve sporseverleri burada. Erzurum'da zaten Samsunspor atkısı ile geziyorum, zaman zaman turistlere atkıyı tutturup resim çekeceğim. Onlar da hissetsin Samsunspor aşkını.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: baskadiyesoranlarainat - 02 February 2011, 18:04:20
Erzurum'da üniversiteler arası kış oyunları var. 58 ülkenin sporcuları ve sporseverleri burada. Erzurum'da zaten Samsunspor atkısı ile geziyorum, zaman zaman turistlere atkıyı tutturup resim çekeceğim. Onlar da hissetsin Samsunspor aşkını.
hoşgeldin siteye.cektıgın fotoları buraya eklersen bızde gormus oluruz  ;)

ElbistanLı4655

Maraştada Ben Atkısız Gezmiyorum  :) ÖgrensinLer Yeni Süper Lig Ekibini :D samsunspor_x

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: özkan17 - 02 February 2011, 14:30:52
ÇELEBİ abi didim bodrum zaten oralar samsunlularla dolu biliyosun bizde aydındayken 4 sene yaşadık oralarda..bodrumda didimde adada samsunlu bulmak kolay ama samsunsporlu bulmak o zamanlar zordu,şimdilerde heryerde bi samsunsporlu var..

Aydında sınıf listesindeki adımı bilgisayardan tekrar çıktı alıp samsunsporlu diye değiştirmiştim hocalar bile samsunsporlu diye çağırıyolardı artık  :D
Maraşta Bile Var  :D ;)

celebi

baskadiyesoranlarainat

yeri geldi çinliler tuttu,

yeri geldi fransızlar...

kutsalforma

Su cinlilere gicik oldum simdi
Resmi cektirdikten sonra "atkiyi niye layikiyla tumadiniz ulan e$$oglue$$ekler" diye bi güzel dayak atsaydin
yemisim onlarin karatesini, kunfusunu
osmanli tokatini yiyip uzansaydilar söle 2,80 yere  :D

gurkan

okudugum  okul pek  futbolla alakası  olmayan bı  unıversıte bende  derslerde bıle atkımı boynumdan ayırmam bı gun dersden bunaldım boynuma atkımı sararak uyumusum hocada seslendı uyandım boynumda atkıyı gorundu o atkıda şirinler  atkısı ogun  bugundur  okulda hocalar  şirin cocuk dıye cagırıyor  ;D :D

baskadiyesoranlarainat

Alıntı yapılan: SS55 - 10 February 2011, 20:18:46
ilk fotoya çok baktım hangisisin anlayamadım :D :D
     hoş geldin  ;)

gözler çekik, zorlanmışsındır. :D
eyvallah, hoşbulduk.

baskadiyesoranlarainat

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 02 February 2011, 18:18:42
hoşgeldin siteye.cektıgın fotoları buraya eklersen bızde gormus oluruz  ;)

eyvallah, hoşbulduk.

baskadiyesoranlarainat

burası da avni aker.  samsunspor_x akıllı olsunlar... 8)

davidsavage

emre

bende yabancılara samsunspor atkısıyla fotolar çekip bir koleksiyon yapmayı düşünmüştüm.ha basladım ha baslarım derken hala fotğraf çekinmedim.şimdiye kadar en az 55 tane olmustu  :D

Serkan

yalnız kale arkasının yakınlığının farkı ne kadar belli ( = bizde  dürbün lazım