Samsunspor Atkısı Takmak

Başlatan Ajan, 29 January 2011, 00:49:27

« önceki - sonraki »

Ajan

şehirde ıstanbul ve malum takımin aksesuarlari azalırken Samsunspor ve diğer anadolu takımları aksesuarinda artış var. Bugün ankaragücü ve göztepe polarli daha önceki günlerde karşıyaka ve diyarbakırspor atkıli insanlar gördüm giderek kozmopolit bir şehir oluyoruz

erkutdem55

Samsunspor ürünleri satışında 70 % artış varmış.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 29 January 2011, 00:50:54
Samsunspor ürünleri satışında 70 % artış varmış.
valla dogrudur.örnegın bugun bır arkadasım kocyıgıtten son kalan ''bu aşkın romanı yarım kalmayacak'' atkısını aldı.diğer arkadaşımda poları gordu.o da polar ıstedı.guzel gelısmeler bunlar.hatta bu ıkı arkadasımda cıft takımlıydılar.kocyıgıtı gorunce formalarını yakmaya karar verdıler ve dogru yolu buldular. :) bugun guzel bır gundu. samsunspor dolu bır gun gecırdım sokaktakı atkılı ınsanlar sayesınde.

Sioux

5-6 sene öncesiyle kıyaslanmayacak kadar güzel gelişmeler var şehirde.
Samsunsporluluk artıyor.

Kaya

samsunspor_x samsunspor_x Samsun SAMSUNSPORludur.. samsunspor_x samsunspor_x

spooks

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

celebi

Uğur Yıldız

Omüde yoğun çaba içerisindeyim sınıfta samsunlu olup Samsunsporlu olmayanlar vardı bu hafta 6 7 tanesini maça getiriyorum :)

celebi

valla bu sene artık bu hasret son bulmalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı. sabah sabah yine gaza geldim. bir şey paylaşmak istiyorum. İstanbuldaki arkadaşlar bilirler.istanbulda SAMSUNSPORUMUZUN taraftarrı azınsanacak gibi değil. fakat son senelerdeki istikrarsızlık onlara da sirayet etmişti. fakat bu sene onlarda bazı şeylerin farkına vardı. en fazla İstanbulda SAMSUNSPORLULAR arabaların arkasına armamızı flamamızı asarlardı. tabii bu sen bu oldukça arttı. her yerde her istanbul ilçesinde ve artık bu sene bu arabalar sıkça rastlıyoruz ve inanın çok mutlu oluyoruz. 55 plakalı araçların arkasında selektör yapıyoruz önlerine geçiyoruz birbirimize korna çalıyoruz. fakat bu sabahki tablo beni yine gaza getirdi. o da nedir? istanbulda liseli çocuklarda bile tese atkısı beresi falan görür olduk artık buralarda. benim bulunduğum ümraniyede ıhlamurkuyu mahallesi çoğunluğu termeli ve çarşambalı hatta mahalle muhtarı bile termeli. haliyle buradaki insanlarda artık SAMSUNSPORUMUZU burada daha iyi yaşamaktalar. sabah evden çıktık hanımla arabayı çalıştırdım yolda ile ilerlerken 2 kız ve 1 erkek sanırım lise talebeleri idi. boyunlarında SAMSUNSPORUMUZUN  atkısı ve başlarında bereleri. yanlarında geçerken böyle bir tablo görmek beni inanın çok m utlu etti korna çaldım. çocukları tanımam etmem. benim aracın arkasındaki flamayı görünce ell salladılar minik bir lay lay lay çekti erkek olanı süperdi valla ya . paylaşayım dedim.

Ayberk

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 29 January 2011, 11:02:00
Omüde yoğun çaba içerisindeyim sınıfta samsunlu olup Samsunsporlu olmayanlar vardı bu hafta 6 7 tanesini maça getiriyorum :)

Kartal maçına Samsunlu, Ispartalı, Sakaryalı, Giresunlu bir çok OMÜ öğrencisiyle gideceğiz :D Adamlar gelmek istiyor, hayır denmez yani ;) :)

King Of The North

Eee herkes bizi konuşmaya başlayınca duyan gelmek istiyor karnavala, taraftarın sınıf atladığı kesin, umarım takım da ayak uyduracak bize...

Nuri Asan

5 senedir neredeydiniz diye sormak geliyor içimden.Çok değil geçen sene bafradan atkı takıp maça gelirken öcü gibi insana bakıyorlardı.Ancamı uyandınız bir Samsunspor olduğunu.Yoksa sadece bunlar takımın başarısından dolayımı.Başarıda atkı takılması yerinde kötü günlerde atkı takılması daha iyidir ama olsun buda bir başlangıçtır.

Şampiyon olduğumuzda inanıyorum kimse gerek bu sitedeki Samsunsporlular olsun,gerek taraftar dernekleri olsun... Eminim kimse bizim kadar sevinemez bu şampiyonluğa neler çektiğimizi biz iyi biliyoruz.

MAlatyada düştük,bile bile düşürüldük ağladık... Antep'te şampiyon olup güle güle geliriz.

özkan

@ nuri asan

olsun,onların canı sağolsun,biz samsunsporluyuz ya varmı daha ötesi,önemlisi ?

jean

bide lige cikarsak o zaman gorun daha guzel olacak 90 li yilarin ruhu canlanacak

KareAs55

Zaten şuan 90'lı yılların ruhu canlandı taraftar olarak sadece futbolcuları bekliyoruz 90'lı yıllar için...