Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

Ahmeti

ben mersini yeneceğimize inanıyorum çünkü bu takım deplasmanda stressiz oynuyor kendi evinde bu taraftarı görünce futbolcuların eli ayağına dolanıyor,rize'yi,erciyesi deplasmanda nasıl yendiysek mersin'ide öyle yeneceğiz

kabacevizli55

sadece55

Kolay maç değil.Yolumuza devam etmek için bu maçı da kazanmalıyız.Defansı sağlam tutarsak kerem'e atarız bir tane

Ayberk

Miy maçı da Kartal maçı da kritik. Bunları alabilirsek artık içimde korku kalmayacak sezon sonuna dair. Fark da kesinlikle açılmış olur zaten. İki hafta üstüste ordunun da rizenin de diğerlerinin de kazanacağını düşünmüyorum zaten. MİY ilk iki maçta berabere kaldığı için yukarılara tutunabilmek adına sağlam oynayacaktır. Kartal da ilk devredeki Kartal değil. Ha bize de bu kadar pervasız oynarlarsa sonları Adana'daki gibi olmaz o da ayrı. Ama dediğim gibi kritik, özellikle de bolu maçından önce gelmeleri nedeniyle. İnşallah başaracağız :)

ahmetsefa55

bu ıkı macı kayıpsız gecersek bolu macında puan kaybı kredımızı kullanabılırız.ancak ben rakıplerımızle oynayacagımız maclardan korkmuyorum.bız onlarla kafa kafaya oynarız.onemlı olan rakıbımız olmayan takımları kayıpsız gecmek.

Jnr.Serkan

Mersinden alınabilecek 1 puanda iyidir.Adamlar kolay kolay golde atmıyor golde yemiyor.0-0 biter gibime geliyor ama inşallah kazanırız

GökhanÇağlar

deplasmanda daha rahat oynuyoruz,golü erken bulursak koparırız maçı..gol gecikirse Altay maçı gibi zorlanırız.

s_uzunkaya

zenke içerdeki maçlarda etkisiz kalıyor deplasmanda daha iyi. bu maçta sarı kart görsede kritik deplasman maçlarından önce cezalı duruma düşmese. sarı kartları yavaş yavaş ertisek asılnda...

seckin55

berusa55

Lig sonunda da şu sarı bölümde olmak dileğiyle. Bu arada en az gol yiyen takımız en sonunda  ;)

Ollivanders

serkancengiz

mersinin futbolcularından değilde hocalsından çekiniyorum. 0-1 olsun bizim olsun

lucarelli

Mersin ve Kartal maçlarını 6 puanla geçip, boludan da en az 1 puan alırsak Çok iyi olur. Bu haftalar çok kritik. Alt sıralrla yavaş yavaş puan farkları oluşmaya başladı.
Mersin açısından da çok kritik bir viraj mağlubiet durumunda play off'tan iyice kopacaklar.

ahmetsefa55

nedense ıcımde garıp bır his golu cok erken bulacagımızı soyluyo.hayırlısı.

furkan5534

bende cekınmıyorum artık bu takımdan.lınyıt macını ızledım lınyıt duzgun kullanabılseydı pozısyonları gole bogardı mersını.eskı mersın yok yanı.ınsallah bızımkıler gununde olur bız gole bogarız onları.1 olsun bızım olsn ama 1 oluncada cok gerılıyoruz be kardesım