Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

cany

şimdi puan tablosuna bakınca 1. 2. olup çıksak yaa dedim...playoff'a kalırsak nasıl izleriz bilmem

binikalamadım

samsunspor_x
ordu_x
rize_x
bolu_x

bu sene üç karadeniz takımı birden süper lige çıkabilir böylede bir ilginçlik var yani

GençKozluklu

Çok zor maç. Deplesmanda olmamız avantaj. Üzerimizze gelecekler ve biz Zenke ile yıkarız. KAlede Ahmet varken kolay kolay yemeyiz. Çok zor olacakm ancak kazanacağız inşallah.

1927

binikalamadım

miy in logosundaki 1925 e ayar oldum bizimkiler 1927 ye sahip çıkamazkene >:(

buraks

mersinidmanyurduorg sitesinde okuduğum yazı hoşuma gitti kopyalayıp sizlerin takdirine bıraktım ne hoş şeyler yazılmış değilmi

. : Keskin Viraj
on 2011/2/1 21:43:34 (105 okuma) 

Uğur Özgür'ün Tavşanlı Linyitspor maçı ve bu hafta oynanacak olan Samsunspor maçı ile ilgili görüşlerini kaleme aldığı Keskin Viraj başlıklı makalesi sizlerle...

Keskin Viraj

Adanaspor ile oynanan derbide futbol adina ortaya hiçbir sey koyamayan temsilcimiz Mersin Idmanyurdu, Tavsanli Linyitspor deplasmaninda da sadece idare etti..

Nurullah Saglam'in takviyeli kadrosu evinde yenilgisi olmayan rakibi karsisinda beraberlige razi bir görüntü ortaya koyarken, patates tarlasini andiran saha sartlari her iki takimin el freni oldu..

Eski pardon ESKIMEYEN ögrencilerini takima kazandirirken iddiali açiklamalarda bulunan teknik direktör Nurullah Saglam, Adanaspor ile oynanan derbi maçi sonrasi revizyona giderek Sehmus, Ernani ve Fatih Egedik gibi isimleri kulübeye çekerken, yeni transfer Nduka ile birlikte Hüseyin Yogurtçu ve Fuat Onur'u Tavsanli Linyitspor'a karsi sahaya sürmüstü.. Ancak geçtigimiz sezon takimin en basarili ismi olan Tuna ile birlikte altyapidan yetisen ve bana göre bu takimda her zaman forma giyecek kalitede olan Veysel'e yine sans tanimadi..

Nurullah Saglam'in söylemleri ile yaptiklari arasinda daglar kadar fark var..

Adanaspor karsisinda alinan beraberlik sonrasi lisansi yetismeyen Nduka'nin olmayisi nedeniyle sistem degisikligine gittigini dile getiren Saglam, Tavsanli Linyitspor karsisinda kazanmaktan çok kaybetmemeyi düsünen bir takim sahaya sürerek belki koltugunu SAGLAM'a almis olabilir ama bizden geçer not alamadigi bir gerçek..

Iki haftalik periyotta ortaya konulan mücadeleyi begenen ve ilerleyen haftalar için umut dolu yorumlarda bulunan arkadaslarin aksine Mersin Idmanyurdu'nun sergiledigi futbol beni hiç tatmin etmedi.. Büyük çogunlugun da ayni düsünceye sahip oldugu kanisindayim..

Iste tam da böyle bir zamanda Bank Asya Ligi'nin en iyi takimi olarak gösterilen Samsunspor karsisina çikacak olan Mersin Idmanyurdu'nun gerçekten çok büyük sansa ihtiyaci olacak. Ligin ikinci yarisina iki beraberlikle giren temsilcimiz, bana göre de Süper Lig'e çikacak takimlar siralamasinda ilk sirada yer alan Samsunspor önünde sergileyecegi performans ile ilerleyen haftalar için herkesin kafasindaki sorulara cevap verecek.. Insallah bir sürpriz olur da hepimizin yüzü güler.. Aksi taktirde girecegimiz ilk keskin virajda SAGLAM soförümüzün kurbani oluruz.. Ondan sonra da toparlanmamiz gerçekten çok zor olur..
Bu kadar KARAMSAR olmayi gerçekten istemiyorum.. Ama görünen köy ortada.. Baskalari gibi teknik heyete ve taraftara sirin gözükerek PRIM yapmaktansa Mersin Idmanyurdu'nun yarinlari adina dogru söylemlerde bulunmayi tercih ederim.

Bu arada daha düne kadar Kulüp Baskani Ali Kahramanli'ya toz kondurmayan kisilerin bir anda U dönüsü yaparak çeliskili açiklamalarda bulunmasi beni hayrete düsürdü.. Bu kisilere yorumlariyla destek veren ve ÇANAK tutan arkadaslarin da gün geçtikçe çogalmasi gerçekten manidar..
Kimsenin avukati olmadan ve yalan yanlis söylemlerle mide bulandirmak yerine dogru haberlerle insanlari aydinlatmayi ilke edinmeliyiz.. Yoksa bir gün söylediklerimiz ve yaptiklarimiz ile yüzlesmek zorunda kalabiliriz.. Iste o zaman DIMDIK ayakta durmak gerekir..

buraks

özellikle burası çok hoş biz neymişisz meğer

Iste tam da böyle bir zamanda Bank Asya Ligi'nin en iyi takimi olarak gösterilen Samsunspor karsisina çikacak olan Mersin Idmanyurdu'nun gerçekten çok büyük sansa ihtiyaci olacak. Ligin ikinci yarisina iki beraberlikle giren temsilcimiz, bana göre de Süper Lig'e çikacak takimlar siralamasinda ilk sirada yer alan Samsunspor önünde sergileyecegi performans ile ilerleyen haftalar için herkesin kafasindaki sorulara cevap verecek.. Insallah bir sürpriz olur da hepimizin yüzü güler.. Aksi taktirde girecegimiz ilk keskin virajda SAGLAM soförümüzün kurbani oluruz.. Ondan sonra da toparlanmamiz gerçekten çok zor olur..

berusa55

celebi

bunu alacan td ye kopyalıyacağın mersinliler kudursun :D

fat55

yenersek mükemmel olacak.beraberlik de fena olmaz.
şu üç maçtan en az 5 puan almalıyız.

LisandroLopez

Mersin saldırırsa 3 puan rahat gelir Zenke , Agbetu , Abdülaziz gibi süratli oyuncularımızla.
Ben Mersin'in ne kadar 3 puan almak zorunda olursa olsun Samsunspor'u iyi analiz ettiğini ve Altay gibi oynayacaklarını düşünüyorum.
Eğer yüklenmek,saldırmak gibi hataları yaparsa rahat kazanabiliriz.
Yani topla daha çok oynayan,golü daha çok isteyen takımın  yine biz olacağını düşünüyorum.
Bu yüzden işimiz zor olabilir ama ben her halükarda puanla döneceğimizi düşünerek o puanın altın değerinde 3 puan olmasını diliyorum.

SAMSUNLU ORUMA 55

samsunspor_x Bu hafta oynuyacağımız Mersin maçı önem kazandı şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden biri olan ordu puan kaybedip biz kazanırsak lider oluruz allahım o günleri de gösterirsin inşallah Süper Lige Çıkalım İstanbul'a Fenerbahçe ,Galatasaray,Beşiktaş Maçlarına geliriz Grup Kayseri 55 olarak inşalah o günleri de görürüz ...... AMİN......  samsunspor_x

gurkan

sehırlerınde ıst takımlarına yalamalıktan  gecılmez bıde  kendılerını  bızımle  bır  tutuyorlar  ya gıcık oluyorum  su  mersıne ıns  1 0 olsun  bızım  olsun

King Of The North

Kalpar boşuna demiyor, bize gelen direniyor, üst düzey oynuyor, o da bizim büyüklüğümüz. Mersin de bize karşı ayrı hırsla oynayacaktır ama Nurullah hoca üzülecek inşallah.