Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 31 January 2011, 22:14:01
Şu td'deki pavlik'i tanıyan varsa bir rica etsin yazdığı yazılara biraz özen göstersin lütfen.
bu kadar gereksizlik olur mu ya ?

cembaba

Önceden Bursa'nın taraftarına falan çok özenirdim. Böyle atkılı, formalı falan filan.. Dün bu kadar çok kişiyi atkılı, bereli, formalı gördüm ya ölsem de gam yemem. Çağrı'nın dediği gibi o çiftlik maçtan önce ve sonra nasıldı öyle millet sanki şampiyonluk kutluyor. O kadar çok mutluydu ki herkes. Hala sesler kulağımda... O atkı şov muhteşemdi, muhteşem.... Rüyada gibiyim ya la :D

King Of The North

Ordunun başkanı bizim gördüğümüzün 10 da 1 ini ancak görüyor, bir de şehre gelse neler olacak, koreografi derken aslında bizden bahsetti. ;)

davidsavage

arkadaşlar programı geç açtım bizim maç konuşuldu mu trt-3'de

King Of The North

Alıntı yapılan: davidsavage - 31 January 2011, 23:16:56
arkadaşlar programı geç açtım bizim maç konuşuldu mu trt-3'de

yok sıra gelmedi daha, aslında 2.sıradayız ama işte açıkladı.

Ollivanders

KareAs55

davidsavage

Ferit öldürcen beni arkadas ya liderin maçına gidelim diyor seviyorum bu adamı acaba memleketi Samsun mu ki

samsunspor.co.nr

insan şu taraftara da iki kelam laf eder hüseyin kalpar.
sağırlık mı gelişti bu adamda,yuh ya.

mehmet yılmaz

La şu Ferit'e bir atkı-forma gönderelim artık...
Seviyorum bu adamı, Samsunspor diyor, taraftarı diyor başka birşey demiyor  >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

KareAs55

Ordu'da ne gördü bu adam anlamadım...

King Of The North

Bu Orduda ne numara var da biz göremiyoruz ya biri anlatsın bize, hem nicelik hem nitelik üstünlüğümüz var bizim, hem de büyük bir tribün kültürümüz var, koreografi desen bizde, şehir yakma desen bizde, ambiyans bizde, bu Orduda ne buluyolar anlamadım biri gözümü açsın benim.

Dartagnan

bu mordu taraftarı neymiş be kardesim biz neden görmedik ?

gören varsa özet geçsin lütfen...

King Of The North

Alıntı yapılan: samsuni - 31 January 2011, 23:36:47
La şu Ferit'e bir atkı-forma gönderelim artık...
Seviyorum bu adamı, Samsunspor diyor, taraftarı diyor başka birşey demiyor  >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

hocam bizi orduyla yarıştırması şık olmadı ama, Ordu ne red biz nerdeyiz ;)

mehmet yılmaz

Ordu bizimle kıyaslanacak bir tribün değil, uzaktan alakası bile yok.
Ben biraz da sadece bizi değil de dengelemek adına başkalarını da anlatmak için ordu örneği de verdiği kanısındayım.
Mecbur gibi sanki ama doğru bir örnek değil asla...