Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

td de Mersin başlığında dönen muhabbet neydi biri açıklayabilir mi?

Ahmeti

nihayet kar yağmaya başladı bende bu sene kar göremeyeceğiz zannettim.

Serkan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 01 February 2011, 01:15:55
td de Mersin başlığında dönen muhabbet neydi biri açıklayabilir mi?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: CemBaba - 31 January 2011, 23:05:18
Önceden Bursa'nın taraftarına falan çok özenirdim. Böyle atkılı, formalı falan filan.. Dün bu kadar çok kişiyi atkılı, bereli, formalı gördüm ya ölsem de gam yemem. Çağrı'nın dediği gibi o çiftlik maçtan önce ve sonra nasıldı öyle millet sanki şampiyonluk kutluyor. O kadar çok mutluydu ki herkes. Hala sesler kulağımda... O atkı şov muhteşemdi, muhteşem.... Rüyada gibiyim ya la :D

Cembaba aynen dediğin gibi, Geçen sezon Bursaspor tribünlerini Youtube'den izleyerek ve iç geçirerek izledik çok şükür o taraftar bugün bizdede var.

özkan

Saathane'den defterdarlığa(gazi caddesinin mecidiye tarafındaki başında) gideyim dedim,beş dakikalık mesafede abartmıyorum 716 adet samsunspor atkısı,315 adet samsunspor beresi,yanımdan geçen 456 adet aracın 315'inde şehr-i samsun flaması vardı !!!  :P

Gerçekdende Şehr-i SAMSUN !!! 1dk!!! >l< >l< >l< 1dk!!!

FaTiH_HaN

rakamlar tahmini mi yoksa tek tek saydın mı  :)

lucarelli

Alıntı yapılan: özkan17 - 01 February 2011, 16:21:07
Saathane'den defterdarlığa(gazi caddesinin mecidiye tarafındaki başında) gideyim dedim,beş dakikalık mesafede abartmıyorum 716 adet samsunspor atkısı,315 adet samsunspor beresi,yanımdan geçen 456 adet aracın 315'inde şehr-i samsun flaması vardı !!!  :P

Gerçekdende Şehr-i SAMSUN !!! 1dk!!! >l< >l< >l< 1dk!!!

:D :D :D :D

Ahmeti

cep telefonundan siteye nasıl resim yollayabilirim yardımcı olurmusunuz.

özkan

FaTiH_HaN

özkan

01 February 2011, 16:36:53 #11200 Son düzenlenme: 01 February 2011, 16:40:06 özkan17
 :D yok kardeşim,ama ciddi manada gözle görülür artış var ya,hele dayımın biri bakıyorum atkıyı takmış yetmemiş bide bere takmış tam kamufile etmiş kendini  :D

sadece55

o değilde ünlü futbolcu sercan temizyürek nam-ı diğer serci den haber varmı?

maviay55

Alıntı yapılan: Erdinc - 01 February 2011, 16:38:52
o değilde ünlü futbolcu sercan temizyürek nam-ı diğer serci den haber varmı?
son dakikaa..

transferin son gününde chelsea atağa kalktı barcelona nın gündeminde olan sercinho yu 72 milyon sterlin ücretle renklerine bağladı  ;D :D ;D

ahmetsefa55

Samsun'dan Favori Canım Okulum kampanyasına katılan Havza Anadolu Lisesi projeksiyon cihazı kazanmıştı. Okulumuz fotoğraflarını bizlerle paylaştı. Destek veren herkese çok teşekkürler  >l< >l< http://apps.facebook.com/favoricanimokulum

babasamsunlu

LisansNo       Ad-Soy ad             Doğ.Yeri   Doğ. Tarihi     Kulüp/Takım   StatüLisans Başl. Tarihi Lisans Bitiş Tarihi
1005823   SERCAN TEMİZYÜREK   SAMSUN   22.07.1988   KASIMPAŞA   P   31.01.2011   31.05.2015   

vay Kasımpaşa vay....4 sene hemde :D :D :D :D