Samsunspor Atkısı Takmak

Başlatan Ajan, 29 January 2011, 00:49:27

« önceki - sonraki »

King Of The North

Daha durun, ilerleyen haftalarda başarımızdan daha çok nemalanmak isteyenler olacak, birilerine ve bir yerlere şirin görünmek isteyenler gene çıkacak ortaya. Ak koyun kara koyun geçtiğimiz 5 yılda ortaya çıkmıştır.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: özkan17 - 29 January 2011, 18:54:32
@ nuri asan

olsun,onların canı sağolsun,biz samsunsporluyuz ya varmı daha ötesi,önemlisi ?

Aynen kardeşim

BU takım sokakta maç yapsada kaldırıma çıkar yinede destekleriz
Hiç bir zaman başarıya göre maçlara gitmetik.

Varmı Senden Öte Samsunspor'um

Ayberk

Atkılar çoğaldı, hem de acayip... Tribünde atkısız adam bulmak çok zor artık >l< >l< >l< :)

cembaba

Abi Şirinler-Maraton o neydi öyle ya... Atkılar komple kapattı maratonu. "hey ya, hey ya" uff bee neydi o öyle...

mehmet yılmaz

Ben bu şehri artık seviyorum!

Harika görüntüler vardı gün boyu, hangi birini anlatayım ki?

Ayberk

30 January 2011, 23:37:39 #20 Son düzenlenme: 30 January 2011, 23:45:19 Ayberk
Yeşilyurt'ta bile bir dünya atkılı adam vardı daha ne olsun abi :)

Ayrıca  rize_x +  ordu_x +  denizli_x 'nin maça giden taraftarından daha çok atkı vardı bugün stadımızda :D

berusa55

Bu yaşıma kadar bu şehri, bu tribünleri bu kadar kırmızı beyaz atkılı hatırlamıyorum. Harika şeyler oluyor; daha da olacak inşallah.

SSBiz Gençlik

Maraton'da bu kadar atkı açıldığını hiç görmedim, şahit olmadım. Mersin maçını alırsak, Kartal maçını hayal edemiyorum...

Sioux

Üstelik bu atkıların hiç birisi eşantiyon yada kulüp tarafından dağıtılmış değil, herkes kendisi almış.  >l< >l< >l< >l< >l< >l<

5trawberry

Çiftlik'te store olsa atkı bere satışları patlardı.
2 dakikada Vakıfbankın ordaki atkıcı 5 atkı 5 bere sattı.

eren55

Tek tük de olsa Sinop'ta, Samsunspor atkısıyla gezen insanlarla ve insanlardan daha çok arka cam altında atkı serili arabalarla karşılaşıyorum

Burak

Atkı takma olayında patlama var resmen koca koca adamlar dahi atkıyla geziyor >l< >l<

Serkan

(=eskiden millet bize deli gözüyle bakardı atkı yüzünden şimdi takmayana bakıyorlar (=

lucarelli

Dün iş yerinde bir arkadaşım, arabası için benden Samsunspor atkısı istedi. Onun Ankaragücü atkısı ile takas ettim. Sadece Samsunsporlular değil, diğer takım taraftarlarının da ilgisi oluşmaya başladı.

vanlioglu

insanın dikkatini çekmeyecek gibi değil, pazar günü her 2 kişiden 1inde samsunspor atkısı vardı.