Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

O.YILMAZ

Üzgünüm. İnşallah son mağlubiyetimiz olur. Kendine güven iyidir ama küçümsemek kötüdür.

jean

icime dogmustu yenbilecegimiz yanilmadim diger takimlarin kaybettigi haftada bu maci alamamak yazik gercekten buyuk avantaji kaybettik kendi sahamizda 15 bin taraftarin onunde yenilmek dahada uzuuyor insani

piyanist

Alıntı yapılan: "jean"icime dogmustu yenbilecegimiz yanilmadim

Sevgili samet ile maçtan 1 gün önce konuştuk.Banada bu maçı alamayacaz kesin bi aksilik çıkacak demişti.Bende galibiyetten başka bir şey düşünmediğimi vede Elazığdan 10 kat daha üstün bi takım olduğumuzu söylemiştim.

Maç günü bafradan yaklaşık 15 arkadaşla beraber stada geldik.hepimizde bir umut galibiyet sonrası nerde kutlarız gibisinden sorular soruyorduk.On Dokuz Mayıs Stadı bayram yeri gibiydi.Hava bir o kadar harika herkez galip geleceğimize inanıyordu.Fakat ne oldu anlamadım...

Maç bittikten sonra arkadaşlara bir soru sordum.^^Çok kötü bir oyunmu oynadık,yoksa Kale arkasında tezahürat yapmaktan oynanan futbolu benmi göremedim gibisinden^^Çünkü yenmemeiz gereken bi karşılaşma idi galibiyetten başka hiç bir şansımız olmamalıydı.Bakılan yorumları okuyorumda gerçekten Samsunsporun geçen haftaki oyunu Kocaelide kalmış.Futbolcular kendi taraftarından galiba korkuyorlar.Gerçi bu kadar rezil bir oyunun korkmakla bir alakası olmaması lazım.içerde 15 Bin kişi dışarda kalan insanlar.Bari futbol adına bişey yapsaydınız,2 top çevirseydiniz bu kadar insanı bu denli üzmeseydiniz.Futboldur yenersin yenilirsin ama bu rezil oyunla hiç bir yönetici yada teknik heyet çıkıpta şu şu sebeplerden yenildik demesin hakkı yok...

bluegreen55

komşumuzun ğolu samsunspora iddaa 1.50 veriyo dedi

kardeşim hemen atladı elazığa kaç veriyo dedi

4.5 dedi

kardeşim dedi ozaman banko elazığ yener dedi

saçmalama olm dedim yenmemiz lazım elazığ kötü biz iyiyiz çıkışa geçtik maçı kazanmaktan başka şansımız yok dedim.
görürsün dedi daha öncede böyle oldu dedi bizim takım cins bi takım dedi daha bişeyler de dedide şimdi burda yazmıyım başka takım taraftarlarıda giriyo sonrada kullanıyolar..

lakin dediği gibi oldu

Tamer55

Aşkın gözü kor derler ya bizim de samsunspor aşkından kör olmuş eksik yanlarını görememişiz heyacanla sevinerek fark atarız iddaları ile maç gitmişiz tam bir hayal kırıklığı yaşadık.orta saha ya futbolcu almışlar hava cıva orduspor maçındada aynı kocaelispor maçında da aynı bu maçtada orta sahada üstünlük kuramamdık orta saha üstünlüğünüz olmassa  atak yapamassınız  gol şansa ve beceriye kalır artı rakip atak atak üstüne yapar ve defansınız mutlaka hata yapar gol yersiniz bu maçta da bu oldu bu sezon böyle bitereceğiz iki maç alıp sonrna mağlubiyet veya bareberlik ben artık fazla ümit bağlamıyorum çünükü sonra dan hayal kırıklıkları yaşanıyor bu sezon başınndan beri aynı durumlara düştük ara transferleri
bekledik ancak aynı istikrarsızlık devam etmmetdedir.son dört beş sezondur hedeflerine ulaşamıyan bir takım olduk.bu sezon da böyle bitecek hepimize geçmiş olsun.

oğuzhan55

Maçı Kanal A televizyonunda yayınlanan Haydi Maça programından takip ettim.Gol olduğu zaman nerede olursa olsun bağlantı sağlanan bir program olduğu için birçok internet sitelerinden bile önce golleri duyuruyor.Dünde bir gol sesi geldi ve Samsun'a bağlandılar.Golü bizim yediğimizi anladım.Çünkü hiç bir sevinç sesi gelmiyordu.Zaten Atilla Cebeci'de deplasman takımının öne geçtiğini söyledi.Olsun bu takım bunun üstesinden gelir hatta şimdi daha da açılır diye ümitlendim.Ama maalesef maç sonunda açılan biz değil Elazığspor oldu.

Tribünlerden çekilmiş fotoğraflarıda görünce daha da üzüldüm.Stad kapasitesinin üstünde bir seyirci maçı izlemiş.Şimdi nasıl bir yorum yapılır.İlk iki maçını taraftara gelecek için ümit vererek kazanan bir takım kendi seyircisinin önünde kazanabileceği maçı kaybediyor.İnşallah bu bir kazadır ve bir daha böyle kazalar tekrarlanmaz.Çünkü hala ilk 6'nın içine giremedik.

berusa55

rezil olduk!MALatyanın 6ladığı takıma samsunda 2taneyle boyun egdik!berabt bir futbol!anlasılan bizimkiler elazığı cantada keklik görmüsler!seyirciye yani bizlere yazık oldu!umarım böyle gitmez!

MeL_55

AlıntıNE YAPTINIZ? 0-2

Rakibi karşısında son derece kötü bir oyun ortaya koyan Samsunspor, sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşattı. İlk yarısı golsüz kapanan maçta Kırmızı-Beyazlılar, Korhan ve Erman Kılıç'ın gollerine engel olamadı

SAMSUNSPOR-ELAZIĞSPOR: 0-2
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Uğur Söylemez, Selçuk Kaya, Volkan Nariç
SAMSUNSPOR: Akın 1, Kenan 3 (Dk.74 Sinan Özkan 3), Tufan 2, Sinan Demircioğlu 2, Adnan 3, Mustafa 2(Dk.46 Serdar Özkan 4), Feridun 4, Erol 4, Zafer Şakar 2(Dk.46 Serkan Dökme 4), Burhan 6, Gökhan 4
ELAZIĞSPOR: Atacan 6, Ercan 7, Aytek 7, Mehmet Yılmaz 6, Erkan Atılgan 6, Murat 6, Can Polat 7, Ertuğrul 5(Dk.89 Hacı Arif ?), Erkan Kılıç 7, Korhan 7(Dk.85 Ali Çevik ?), Fazlı 7
GOL: Dk.45 Korhan, Dk.71 Erman Kılıç(Elazığspor)
SARI KARTLAR: Adnan, Sinan Demircioğlu (Samsunspor), Aytek, Can Polat (Elazığspor)

SAMSUN KÖTÜ BAŞLADI
Türk Telekom Lig A'da son iki maçından galibiyetle ayrılan Samsunspor, dün saha ve seyircisi önünde Elazığspor'u konuk etti. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Kırmızı-Beyazlılar, kontrollü başladı. Rakibi karşısında kendi futbolu sergilemekte zorlanan Kırmızı-Beyazlılar, devrenin sonlarına doğru toparlandı ve oyunda üstünlüğü ele geçirdi. İleride Burhan ve Gökhan ile etkili olmaya çalışan Samsunspor, aradığı galibiyet golüne ulaşamadı.

EROL DİREKLERİ GEÇEMEDİ
Karşılaşmanın 14.dakikasında soldan yapılan ortaya iyi yükselen Erol Kapusuz'un kafa şutu direkten auta çıktı. Ataklarını devam ettiren Samsunspor, Erol ile yine gole çok yaklaştı. Gökhan Kaba'nın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Erol'un nefis şutunu kaleci Atacan zorlukla kornere çeldi. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca maçın ilk 45 dakikası golsüz sona erdi. Müsabakanın ikinci yarıya Elazığspor golle başladı.

AKIN KAHRETTİ
Hızlı gelişen bir Elazığspor atağında Korhan, topu filelerle buluşturdu.(1-0) Mağlubiyet golünden sonra oyunda beraberlik için büyük çaba sarfeden Kırmızı-Beyazlılar, bir türlü istediği pozisyonları bulamadı. Kontraatak bir futbolu tercih eden konuk takım hızlı oyuncularıyla etkili oldu. Elazığspor'un gelişen ani bir atağında Erman Kılıç düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı.(2-0) Kalan sürede başka gol olmayınca Samsun, sahadan mağlup ayrıldı. Özgür KALANBAK

MeL_55

AlıntıBÖYLE OLMAMALIYDI

Samsunspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Elazığspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydetti. Maç öncesi zor karşılaşma oynayacaklarını bildiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Oyuncularım iyi niyetli mücadele etti. Ancak savunmada yaptığımız ufak iki hatadan iki gol yedik ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldık" diye konuştu.

BU MAÇ GERİDE KALDI
Sürpriz puan kayıplarının yaşanabileceğini daha önceden de söylediklerini hatırlatan Teknik Direktör Eriş, "Sahamızda kaybettiğimiz bu maçla işimiz gelecek haftalarda daha da zorlaşacak. Ancak takımıma güveniyorum. Elazığspor maçını unutup, hafta sonu İstanbul deplasmanında oynayacağımız Kasımpaşa maçına konsantre olmalıyız" dedi. Mehmet SOYKAN

MeL_55

Taraftarlara yazik oldu

Hakem bir gol attirdi ve 2 penaltimizi vermedi

Levent Eris kahroldu

Protokol üzgün ayrıldı

Burhan´ın isyanı

Taraftar şok oldu

Samsun kayıpta

Adnan kahroldu

Hüzünlü ayrılış

preator

Maça 6 arkadaşımla beraber .SAMSUN SPORUMUZU GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ YERLERE GELMESİ İÇİN  GELDİK.....
Maraton Şehir tarafına bilet aldık ..saat 12 de bilet aldık.. maç 1,30 da yönetimin ilgisizliği.. duyarsızlığı.. neticesinde .. maça yine gerekli saatte giremedik.. ...bilet satısları rezalet.. maça girmemiz gereken zamanda yine stada giremedik maç başladı 10 dk sonra girebildik ..bu ne biçim  bir rezalettir..NASIL BİR ANLAYIŞTIR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL ...MAÇA GELİNCE , ARKADAŞLARIMDAN BİRİ ÖZELLİKLE VARDİYAYA KALMIŞ OLUP 24 SAAT UYKUSUZ ŞEKİLDE HERHANGİ BİR MENFAATİ OLMAYAN TEK DİLEĞİ SAMSUN SPORUZUN GÜZEL OYNAMASI İKEN FUTBOLCULARIN BÖYLE BİR DERDİ OLMADIĞINI GÖRÜNCE YIKILDI, RAHAT ŞEKİLDE UYKU UYUYUP PARALARINI ALAN FUTBOLCULARIN BÖYLE BİR OYUN OYNAMASI TAMAMEN KOMEDİDİRR.  NE MAKSATLA BÖYLE BİR OYUN SERGİLENDİĞİNİ ANLAMAK İNANIN MÜMKÜN DEĞİL ELAZIĞ SPORUN  YÜKSEK İDDAA ORANI OLMASI ELAZIĞIN DAHA BİR ISTEKLİ OYNADIĞINI MI GÖSTERİYOR YOKSA SAMSUN SPORUN İDDAA ORANININ DÜŞÜK OLMASI BARİZ FAVORİ OLMASI REHABETEMİ DÜŞÜRDÜ ANLAMAK İMKANSIZ AMA BÖYLE FUTBOL OYNANMASI İNSANIN AKLINI KURCALAMIYOR DEĞİLLL OYUNCULARIMIZ BU FORMANIN EN AZINDAN BU MAÇ İÇİN TIKLIM TIKLIM DOLU STADA KARŞI HATTA MERDİVEN BOŞLUĞUNDA TAŞA OTURMAMIZA RAĞMEN HERHANGİ BİR GOCUNTU ÜZÜNTÜ DUYMADIĞIMIZ HALDE FUTBOLCULARIMIZ RAHAT BİR ŞEKİLDE MAÇI BİTİRİP UYUYABİLDİLERSE KENDİLEERİNİ DE TEBRİK EDİYORUM BU FORMANIN KIYMETİNİ DEĞERİNİ BİLMİCEKLERSE BÖYLE REZALET FUTBOL OYNIYACAKLARSA KIRMIZI BEYAZ GİYMESİNLERRR BEYAZ GÖMLEK GİYİP SAHAYA CIKMALARINDA YARAR VAR..

FUTBOLCULARIN VEYA YÖNETİMİN BU MAÇLA İLGİLİ SADECE KÖTÜ OYNADIKLARINI DÜŞÜNMEK İSTİYORUM UMARIM BÖYLE BİR MAÇ EVİMİZDE BİZLERE SEYRETTİRME ZEVKİNİ TATTIRMAZLAR KİMSENİN TARAFTARLARI ÜZMEYE HAKKI YOK İLLA VURUN KIRIN DEMİYORUZ GÜZEL TOP OYNAYIN CENTİLMEN OLUN TABİ YERİ GELDİĞİNDE HIRÇIN OLMANIZI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM AMAA KÖTÜ OYNARKEN HIRÇINLAŞMAYI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL BU YAZDIKLARIM BU MAÇLA İLGİLİ DEĞİL SADECE TEMENNİDİRR.

Lusage

Tek Kelimeyle rezalet...

Hem hakem Hem Samsunspor....

piyanist

AlıntıLevent Eriş Ne Demiş

Sürpriz puan kayıplarının yaşanabileceğini daha önceden de söylediklerini hatırlatan Teknik Direktör Eriş, "Sahamızda kaybettiğimiz bu maçla işimiz gelecek haftalarda daha da zorlaşacak

Yahu levent hocam insaf.Artık süpriz puan kayıplarına tahammülümüz yok o hakkı ilk yarıda fazlasıyla kullanmadınızmı_???Birde işinizin kolay olacağınımı sanıyordunuz soruyorum size?

King Of The North

10 puanlık maç gitti bağıra bağıra.İlk yediğimiz golu biz bile halı sahada yemiyoz ayıptır ya öyle gol mu yenir.
Bu maçı unutmak lazım dicem ama unutamıyorum işte.Buraya da bidaha bakıp da yazan ne olsun dedim kendi kendime dayanamadık işte:(

samet

yenildik ama herşey bitmedi play ofa kalcağız...bu arada kenan başkan güzel tiribün yapmışın tiribünleri çok özledim yakında geleceğim...