Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

MeL_55

kayacan

Ordu kocaeli maçı berabere bitse bizim için daha iyi bence bir taşla iki kuş vururuz ve alttaki takımlarla arayı açarızz.

Amsterdamli

Sevgili Kayacan, bilgisayarinda winamp yuklumu? Var ise buradan maci dinleyebilirsin. Sadece tikla http://sunucu2.radyolarburda.net:2323/listen.pls

ender

su radyoyu acamadim dinleyen varmi oradan ne yapmak lazim dinlemek icin

kayacan

Uşak istanbulu 3 ledi bu maçı uşak aldı diyebiliriz. İstanbul aşağıya ait olduğu yere doğru gidiyor.Fakat karşıyaka telekom önünde 1-0 önde bu maçın berabere bitmesi bizim için daha iyi olurdu. 30. dakika bizim maç 0-0...

kayacan

Abi ben yeni öğreniyorum winampıda yeni duydum. Yüklettiririm yakında...

MeL_55

Alıntı yapılan: "ender"su radyoyu acamadim dinleyen varmi oradan ne yapmak lazim dinlemek icin

bu adrese girmen yeter http://www.radyodinletvizle.com/aacplayer.php?rd=40

ender

kayacan

Niye gelmedi şu gol ya niye bu kadar süredir gol olmuyor...

kayacan

Aha gaziantepte kaşımpaşaya 1-0 yeniyor. Mutlak galibiyet lazım bize 42. dakika 0-0 ız..

Forvetim

sevgili tuğberk link için teşekkürler maça gidemedim bu linkten canlı dinliyorum adamlar deplasmandan radyo yayını yapıyor helal olsun samsunda ki radyolara da kapak olsun.

ender

aksilige  bak ya bir bendemi acilmiyor bu radyo

cem 55

mac iyi gıtmıyo arkadaslar elazıg daha ıyı oynuyo gıbı gozukuyo antep bld de attı kasımpasaya rakipler puan kaybediyo mutlak kazanmamız gerekıyo ama radyodan arkadan konusanlarda samsunlu sanırım orta saha yok s.dokme oyuna gırmelı dıyolardı duydugum kadarıyla adnan da mustafa çicekte top kapmada ıyıler ama topu oyuna sokmak için bence serdar özkan yada serkan dokmeden bırı oyuna gırmelı

Forvetim

sevgili ender link açılınca en altta canlı dinleyi tıkla bi eklenti yüklenmesi için pencere açılıyor yükleyi tıkla sonra yükleme bitince yayın başlıyor

samsunmania

acele etmeyin beyler Samsun halleder merak etmeyin.