Lig A 19. Hafta l Kocaelispor 3 - 4 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 28 January 2007, 17:16:56

« önceki - sonraki »

beşnumara

http://www.youtube.com/watch?v=yJgJF9prAVM

Alıntı yapılan: "tuqberk-16"
beyler bu gol görüntüleri nereden alınıyor - yani dspordan bu gol görüntüleri nasıl alınıyor bizde alsak da koysak
vallaha ben bilmiyorum ama  ben bu görüntüeri körfezlilerin sitesinden aldım :roll:

sycetin_55

sycetin_55

Alıntı yapılan: "kral samsunlu"http://www.youtube.com/watch?v=yJgJF9prAVM

Alıntı yapılan: "tuqberk-16"
beyler bu gol görüntüleri nereden alınıyor - yani dspordan bu gol görüntüleri nasıl alınıyor bizde alsak da koysak
vallaha ben bilmiyorum ama  ben bu görüntüeri körfezlilerin sitesinden aldım :roll:

kral samsunlu kardeşim verdiğin linkte şerefi olmayanlar SAMSUNSPORUMUZUN adını yazamamışlar böylelerine "anamı samsunlular becersin" dedirtmek lazım...
ben videoyu tekrardan yükledim izlemek isteyen arkadaşlar burdan izlesin sen de bir zahmet o linki değiştir benim verdiğim linki yaz...

kocaelispor-SAMSUNSPORUMUZ maçının özet görüntüleri izlemek ve indirmek için görüntüye tıkla...

kocaelispor:3-SAMSUNSPORUMUZ:4

beşnumara

neyse sen daha iyi bilirsin ya bırakın ibneleri kendince takılıyorlar kimse cevap vermesin  bir daha yaaa

piyanist

Attığımız 1-2 ve 4.Golleri tekrar tekrar izledim.Özellikle 1.ve hele hele o 4.golümüz varya LigA da bu sene kesin 1.gol seçilir.Akıl dolu bir vuruş.kocaeliler yazsın istediği gibi.Biz Onlara 4 tane çakarak cevabımızı en iyisiyle verdik.Napalım kocaeli her sene yeniyoruz sizi Asıl ezik olanlar kendileri ama öyle yazı eksilterek avutuyorlar kendilerini işte

jean

yine baktim gollere gercektende sahane oyun ve goller boyle hep devam etsekn eolu rsanki

ender

arkadaslar youtube dan dosya indirme sansimiz yokmu ve eger yoksa bu mac goruntulerini rapidshareden paylasmamiz mumkunmudur? boyle guzel gollerin arsimizde olmasi hos olur.

piyanist

Malesef Youtubeden dosya indiremiyoruz.

ender

o zaman macin golleri olan arkadaslar bizimle rapidshareden paylasabilirmi?

piyanist

Evet ender kardeşim elinde maç görüntüleri olanlar rapidden yada başka bir paylaşım sitesinden sunabilirler.

sycetin_55

Alıntı yapılan: "ender"arkadaslar youtube dan dosya indirme sansimiz yokmu ve eger yoksa bu mac goruntulerini rapidshareden paylasmamiz mumkunmudur? boyle guzel gollerin arsimizde olmasi hos olur.

arkadaşlar youtube den video indirmek mümkün şu talimatları yerine getirin:
1.aşağıdaki linkten "youtube grabber 1.0.0.1" programını indirin.

DOWNLOAD YOUTUBE GRABBER 1.0.0.1

2.indirdiğiniz winzip formatındaki programın içinden "YouTube grabber" uygulama parçasını belgerime taşıyın.
3.Taşınan ikona çift tıklayıp açın karşınıza aşağıdaki şekilde bir pencere çıkacak

4.ve beyaz satıra youtube sitesindeki bir videonun URL adresini kopyalayıp yapıştırın.
5.son olarak Grab! tuşuna basın ve istediğiniz video bilgisayarınıza yüklensin...
[/color]

yönetici

http://rapidshare.com/files/15085465/Kocaeli_3-4_Samsun.mpg.html

Bu adresten de maçın golleri indirilebilir,
Özellikle ilk golde G.Kaba'nın taraftara koşması ve son golde Sinan'ın hem akıllı vuruşu hem de klas sevinci tekrar tekrar görülmeye değer..

ender

admin cok tesekkur ederim.boylelikle hem rapidden indircez hemde youtubeden dosya indirebilcez.

ender

youtube dan indirdigim dosyalar fvl uzantili oluyor bunlari nasil izleyebilirim?

mehmet yılmaz

Kocaeli deplasmanında Samsunspor tribünleri