Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

nomak55

Bence mecidiyeye giderken yer altında küçük boş bi dükkan var eli ayağı biraz düzelse çok güzel olur..Öyle çiftlikte falan bir yer açamazlar bayar..

sadece55

zaten o dediğin yere açılcak kardeşim..

hacettepeli

eren55

07 January 2011, 16:07:30 #153 Son düzenlenme: 08 January 2011, 15:29:34 eren55
Avutmaya çalışıyorlar.

SSBiz Gençlik

Hâla somut adım atılamadı mı?  >:(

AhmetDenizci

bunlara kaldıysa gelecek seneye falan açılır

kuzey55

facedeki Samsunspor sayfası aracılığıyla bize ulaşan AKKUŞ MİMARLIK'ın sahibi Hasan bey store için proje ve danışmanlık konusunda yardımcı olabileceğine iletti.biz de kendisini kulübe yönlendirdik.yöneticilerle görüşmüş ve gayet olumlu yanıt almış.yaptıgı projeler bu akşam yapılan toplantıda beğenilmiş.ayrıca kendisinden duş,wc ve soyunma odaları ile ilgili de çizim istenmiş.birkaç hafta içinde basına tanıtımı yapılacakmış.kendisine bu duyarlı davranış için teşekkür ediyoruz...böyle desteklerin gelmesi son derece sevindirici...

yalnız kendisi bir konuda bizden yardım istedi:Taraftarımız olan grafikci arkadaşlar varsa shoplarda kırmızı bir duvar düşünüyoruz içinde samsunsporumuzun gol sevinci yaşayan bir resimle birleşmesini istiyoruz yaptrabilirmisiniz??diye...

yardımcı olabilecek arkadaslar benimle irtibata geçerse sevinirim.

red_white

evet proje onaylanmış çok yakında tanıtılacakmış .. ayrıca mustafanında dediği gibi; grafikci arkadaşlar varsa shoplarda kırmızı bir duvar düşünüyoruz içinde samsunsporumuzun gol sevinci yaşayan bir resimle birleşmesini istiyoruz yaptrabilirmisiniz??diyede bir ricası var... Resimleri attığında paylaşacağız nasıl birşey olmuş göreceğiz...

berusa55

Ayrıca ben Samsunspor Store ismi yerine samsunstore isminin kullanılması taraftarıyım! Samsunspor gibi telafuz ederken. Zaten açılanlar da bu şekilde. bursastore bunun bir örneği. Aşağıdaki yaptığım yazı stilinde açılacak mağazalar harika duracaktır eminim.

Ayberk

Tasarım da isim de güzel. Ancak ne bileyim, sadece "Samsunspor" yazsa da olur mağazanın dışında. Hem yabancı dil kullanmamış oluruz, hem de "marka"yı vurgulamış oluruz. Bilmem ne düşünürsünüz ama benim şahsi düşüncem bu yönde.

berusa55

Gerçekten arkadaşlar en uygun isim samsunstore... Bursaki bursastore magazaları da bu şekilde ve güzel duruyor. Bu yaptıgım tasarım en basiti. Geliştirecek arkadaşlar olacaktır.

Ayberk

Sen öyle diyorsan akan sular durur abi :)

Dediğim gibi isim de tasarım da hoş aslında :)

berusa55

18 January 2011, 01:18:28 #162 Son düzenlenme: 18 January 2011, 01:57:48 berusa55
Aha! Bir de registered yaptım hadi çalın bakim :D :D

Yahu hakikaten hoş oldu beee
 :)

samsunspor store yerine samsunstore ismi cok daha kompakt duruyor hem de markalaşma adına iyi de olabilir.

berusa55

18 January 2011, 02:05:51 #163 Son düzenlenme: 18 January 2011, 04:23:39 berusa55
Zemin siyah olunca daha mı güzel oldu sanki :-\

Ayberk

Siyah zemin daha bir güzel oldu abi ;)