İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

Ayberk

Bu sene dersime girmiyor ama yarın maçta sorarım kendisine

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 27 November 2010, 17:18:27
Geçen yıl Biyoistatistik dersine giren hocam sağlam bir Samsunsporlu. (Hatta bizim durduğumuz yere çok yakın bir yerde kombinesi de var)
Neyse, hocam sağolsun çok rahat, derslerde ne imza alır ne insanları zorlar, Şeker gibi adam. Bir cuma günü boynumda atkı gördü beni; "Bu hafta gelecek misin yine?" dedi, "Tabii ki hocam" dedim. Hoca için bu cevap yeterli değildi. Tekrar sordu:"Sınıftaki diğer Samsunlulardan ne haber, onları da al gel" dedi. Tabii diğerleri hep koftiden Samsunlu, istemeden "yok hocam onlar gelmez onlar çakma Samsunlu" dedim. Sonra değerli hocam sınıfın orta yerinde demez mi; "Bakın arkadaşlar sınıfta yoklama yapmıyorum, ama yarın stadda yoklama yapacam!!!"  :D :D :D

yarın ya da bir başka gün, o hengamede de olsa tanışalım hocanla ibrahim. ;)

Ayberk

İnşallah abi, yine her zamanki yerinde olur muhakkak :)

kumköylü ahmet

bende anlatabildigim kadar bir animi anlatim
hollandaya geldigimde 14 yasindaydim okula yazildim burda meslek okulu ama dilim hic yokdu anlamiyordum hollandaca...
sinifta 3 turk gerisi yabanciydi zenci,japon, fasli ,italyan ne ararsan vardi vesaire..25 ksiydik..ve birgun derslerden hollandaca dersiydi canim acayip sikiliyodu ogretmeni dinlemek bile istemiyordum ve sirada oturuken aklima spikerlik geldi aniden seytanya bu nerde gelecegi belli olmuyor...ve yuksek sesle baslamisdim spikerlige celil aldi topu soldan ilerliyor birinci adami super bir calimla gecdi bir adami daha gecdi super bir vucut calimi ceza alanina girdi kaleci ile karsi karsiya kaleciyede gecdi kalee bossss vurdu ve GOLLLLLLLLLLLLLLLLLL  ;D kendimden tamamen gecmisdim millet bana bakiyor gulemkden yerlere yatiyolardi ogretmen bile gulmusdu....bir sonraki hollandaca dersinde ogretmen bana samsunspor kazandimi diye sormusdu  :D

Jnr.Serkan

19 December 2010, 16:21:25 #49 Son düzenlenme: 19 December 2010, 17:30:35 Jnr.Serkan
Bugün dershanede matematik dersinde Benim defterimin kapağında yazan Samsunsporlu futbolcu isimlerini hoca gördü Timofte celil Serkan aykut ercan falan yazıyordu...Sen nerden biliyorsun bunları dedi...Samsunsporluyuz hocam elhamdürüllah dedim...Onun her maça geldiğini dershaneden maça gitmek için izin aldığınıda biliyordum ama hiç ben bahsetmemiştim Samsunsporlu olduğumdan..İnşallah akşam rizeyi yeneriz dedi gruplar gittimi falan diye sordu hocam 400 civarı olur taraftar dedim çok sevindi.O sırada arkadan Trabzonsporlu bir arkadaş Hocam biz İstanbula 60 bin kişi deplasman yaptık Bize yer Yer Trabzon ! dedi...Hocada Burası her yer değil Şehri Samsun dedi...O an tüylerim diken diken oldu bunu yazarkende tüylerim diken diken vallahi...Bende ona küçük 1 tane Burası her yer değil atkısı hediye  edeceğimi söyledim çocuk gibi sevindi.Sınıftan çıkarkende bekliyorum Salı günü koycam arabanın önündeki cama görsün Trabzonlular kapı gibi dedi...Ama problem şu ki bende o atkıdan yok.Bana o atkıdan 1 tane verebilecek olan varmı öğretmenime hediye edicem...Parasını öderim söz verdik yardımınızı bekliyorum  :)

mehmet yılmaz

Öğretmeninin ismi ne? Ve dersanesi?

Helal olsun, adamım benim.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 19 December 2010, 16:24:09
Öğretmeninin ismi ne? Ve dersanesi?

Helal olsun, adamım benim.

Zirve dersahnesi abi matematik öğretmeni adı fatih :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 19 December 2010, 16:24:56
Zirve dersahnesi abi matematik öğretmeni adı fatih :)

Yeni sipraşiler Koçyiğit'e salı ya da çarşamba gelecek, bildiğim kadarıyla, oradan temin edebilirsin Serkan. Olmadı haberleşiriz.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 19 December 2010, 16:26:22
Yeni sipraşiler Koçyiğit'e salı ya da çarşamba gelecek, bildiğim kadarıyla, oradan temin edebilirsin Serkan. Olmadı haberleşiriz.

Tamam abi ben o başlığa bi göz atim.Söz verdik helede yüzündeki mutluluğu gördükten sonra götürmemek olmaz.Salı gününe hazır olur inşallah atkılar

Ayberk

Samsunspor'umuzun büyüklüğünü bana bilmeden de olsa fark ettiren birisi oldu hayatımda, o da amcam. Bartın'da doğmuş, büyümüş, halen orada yaşamakta olan bir insan. İstanbul takımı tutuyor, malum şehrinin takımı zaten amatörde çok görmemek gerek... Her neyse Samsunspor'un büyüklüğünü bana 2 kez fark ettirdi kendisi. Biri 2004-2005 sezonunda Samsun'da göreceği bir iş varken hususi maç gününe denk getirmesi ve, evet Samsunspor'u izleyebilmek için 550 km yol gelmesiydi. Telefonda babamla konuştuklarında ne zaman geleceksin sorusuna; "Abi Samsun ne zaman içeride oynuyor?" diye cevap vermiş, buz gibi havada ayaklarımız donarak bir Antep maçını izlemiştik beraber maratonda. Sadece bir futbolsever ve hayatında nadiren canlı izleyebileceği bir Süper Lig maçının heyecanıyla izlememişti, basbaya taraftardı o gün. :)

Bir de 2006 senesinde küme düştüğümüzde anlamıştım, bu takım düşmemeliydi! O dönemde sadece annemlerden duyduğum "Biz üniversite yıllarındayken Samsunspor şampiyonluğu hep 'kıl payı' kaçırmıştı" cümlesini. Ve Samsunspor'un ismi benim için biraz da bunu ifade ediyordu o yıllarda. Ta ki üniversite yıllarında değil de ilkokul-ortaokul yıllarında o efsane takıma şahitlik etmiş bir çocuk olan amcam "Eeeyy gidi koca Samsun, bu hale düşecek takım mıydı?" dediğinde fark etmiştim bazı şeyleri... O dönem büyük izler bırakmış takımımız zihinlerde, biz inşallah bu sene o hatıraları canlandırmaya geliyoruz! :)

Son bir not: Şuan gözlemlediğim, hemen hemen tüm Türkiye'nin Samsunspor'u yeniden Süper Ligde görmek istediği... :) Tüm Türkiye demişken ilginç bir diyaloğu daha aktarayım. Gerçi kardeşim bizzat yaşamış, kendisi yazsa daha iyi ya neyse. Bunların bir İngiliz hocası var John. Adamın ev arkadaşı trabzonluymuş. Ama adam illallah etmiş ts muhabbetinden  ;D :D >:( (kendisi de eski bir Arsenal taraftarıymış, şuan takımı yok) Neyse bizimkisi okula "Burası her yer değil" atkısıyla gidince bakıyor; "Oooov güzel slogan, güzel slogan, tuttum bunu" diyor, şaka maka Samsunspor'u takip edip destekliyormuş elin İngiliz'i :D

Ayberk

Öncesini bilmiyorum da şuan Feza'da abi ;)

eren55

08 January 2011, 02:33:54 #56 Son düzenlenme: 08 January 2011, 02:42:18 eren55
Çanakkale'de üniversite okuduğum yıllar.3.sınıftayım.Eski Türk Edebiyatı diye bir dersimiz var kıl mı kıl.Hoca da o derece kasıyor.Kopya çeksen adam kitaptan sormuyor,80 kişilik sınıfı 4 gruba bölüp 70 kişilik amfilere dağıtıyor.Allem ediyorum kallem ediyorum yok olmuyor.Belli çakacağım bu dersten.Bir de asistan var başımızda göz açtırmıyor.Ben tüm imkanları zorlarken asistan geldi başıma,dikti gözlerini üzerime.Hiç uğraşma,alırım kağıdını modlarına girdi.Zaten kalacağım hesabı yapıp yüksek sesle diğer arkadaşlara sormaya başladım soruları.Bu geldi yine dikildi tepeme.'Sen nerelisin?' dedi.'Samsunlu'yum.' dedim.'Anlamam lazımdı.' dedi.'Belli ederim zaten, saklamam.' dedim.Bu başladı lafa.'Artistliğinden malum tahmin etmem lazımdı,yok şöyle inatçısınız.fakültede örgütlendiniz mi,ne kadar haraç topluyorsunuz,siz seversiniz o işleri..' faslan fıstık.'Hangi takımlısın?' dedi.'Samsunsporlu'yum.' dedim.Bu bir başladı akabinde anlatmaya.Samsun'da okumuş üniversiteyi.Nerede oturuyosun diye sordu.'Doğma büyüme Kadifekale' deyince şekli değişti elemanın.Bu ucuz diye gitmiş Kadifekale'den ev tutmuş iki arkadaşıyla.Ha bire yolunu kesmişler,tartaklamışlar falan.Dolmuş paramı bile alırlardı diye anlattı. 'hah dedim sıçtık.'içimden de yardım etse de geçer not alsam diye geçiriyordum.Zaten anladı benim sınavda bir halt yiyemeyeceğimi sardık muhabbete.'Samsun'u değil ama Samsunspor'u çok severim.' dedi.Bir gün maça gideceklermiş bilet bulamamışlar.Bir arkadaşı bunu alıp bir amigonun yanına götürüyor.Amigoya ayak yapıyorlar.Yok kalktım Burdur'dan geldim bilet bulamadık hesabı.Amigo alıyor bunu maç boyunca yanından ayırmıyor.Madem o kadar uzaktan geldin hesabı yapıp koltuğunun altına alıyor.Davul bile çaldırdılar diye anlattı.Samsun BJK maçıymış.Bunun esas derdi BJK li topçuları görmek tabi.Bjk tribunune gidip dayak yemektense Samsun tribununde bağırmadan otururum mantığıyla yer arıyorlar.Samsun golu çakınca millet bunun üstüne atlıyor.Bu da kilolu epey.Altta kalınca kolu bilekten kırılıyor.Bizim taraftar buna yardım ediyor.Sonradan her gördüğümde selamlaştım,o amigo ve tayfasıyla diye anlattı.Yeminle söylüyorum dört tane soruyu da o söyledi ben yazdım.Sınıfta geçen 8 9 kişiden biriydim.Mevzuyu bilen arkadaşlar abartıyorsun memleketini,bu kadar şoven olma derdi.Hepsine kapak olmuştu hiç unutmam.Hele Denizli'li vardı.Bir önceki sen biz küme düşmüştük.Onlar yırtmıştı kıl payı.Acayip memleketini Samsun'la  yarıştırırdı.Eleman dersten çaktıydı.Benim nasıl geçtiğime de canlı şahit olmuştu.'Amatörde bile olsak size yukardan bakarız' teoremi böylece kabullenmişti.

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 October 2010, 15:58:36
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Süper bi durum..Benzerini geçen yaz Elbistanda yaşadım..

BabaYiğitsamsunlu'nun hangi takımı tutacağına yönelik bir muhabbet geçti kayınvalidem kayınpederim ve bacanakalr arasında..

birinci bacanak : Akan  sen öyle diyorsunda ya çocuk başka bir takımı tutarsa.

ikinci bacanak  : ben onu cinconlu yapacam gör sen hahaha ( o ara benim gözlerim dönmeye başlıyor)

kayın peder : beşiktaşlı oalcak torunum benim..

ben tam ayağı kalktım gözü dönmüş bi şekilde. devreye Burcu girdi..Çok ciddi bi şekilde :

"siz manyakmısınız,benide çocucğuda beşinci kattan attırmak mı istiyorsunuz..Adamın hayatta bi Samsunsporu var valla sizide atar beni de atar oğlanıda atar."

Orda eşimin beni ne kadar iyi tanıdığını anladım ;) :)
1dk!!! Ben Bu Sahneyi Bi Yerden Hatırlıyorum Galiba :D :D :D ;D

SSKLA

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 08 January 2011, 01:11:51
Son bir not: Şuan gözlemlediğim, hemen hemen tüm Türkiye'nin Samsunspor'u yeniden Süper Ligde görmek istediği... :) Tüm Türkiye demişken ilginç bir diyaloğu daha aktarayım. Gerçi kardeşim bizzat yaşamış, kendisi yazsa daha iyi ya neyse. Bunların bir İngiliz hocası var John. Adamın ev arkadaşı trabzonluymuş. Ama adam illallah etmiş ts muhabbetinden  ;D :D >:( (kendisi de eski bir Arsenal taraftarıymış, şuan takımı yok) Neyse bizimkisi okula "Burası her yer değil" atkısıyla gidince bakıyor; "Oooov güzel slogan, güzel slogan, tuttum bunu" diyor, şaka maka Samsunspor'u takip edip destekliyormuş elin İngiliz'i :D

Olay tam olarak şöyle oldu ;
Ben arkadaşlarla kantine gittim ve boynumda atkı... Yüzümü döndüm ve Bana "Ooo Samsunsporlu musun?" dedi :D Ve sonra "BURASI HERYER DEĞİL" yazısını okudu ve "Hmmm... Güzel mesaj BİZE HERYER TRABZON , BURASI HERYER DEĞİL diyerek eliyle tasdik edip güldü.Sonra da Samsunspor forması alcağını söyledi.

Not: Bu arada abi adamın Arsenal i olmadığını öğrendim "Aston Villa lıymış"

ElbistanLı4655

08 January 2011, 22:33:45 #59 Son düzenlenme: 08 January 2011, 22:36:52 ElbistanLý4655
Sanırsam 3-1lik Diyarbakırspor Maçı Sonrasıydı...Elbistanda Sınıftayım Oturuyom Boynumda Atkı..Gelen Geçen Bakıyo...Ne Alaka Die Galiba..Tabi O gün Galibiyetten Sonra Mutluyum Gün Boyu Çıkarmam Dedim...1.Hoca Derse Girdi Gördü Bişey Demedi..2.Hoca TrabzonSporlu..Görünce Afalladı..Adam Ne Oldugunu Şaşırdı...Kalk Dedi..Evladım Sen Samsunlumusun Dedi?? Hayır Hocam Dedim...Boynundaki Samsunspor Atkısı Demi Dedi?? Evet Hocam Dedim...Samsunda Oturdun Mu?? Hayır Hocam...Peki Bu Atkı Ne Oglum Dedi...Hiç Üslübumu Bozmadan...Hocam Biz Trabzonsporlular Gibi Degiliz.. Sebepsiz Sevmesinide Biliriz Dedim...! Hoca Sinirden Olacak Sınıf Defterini İmzalamadan Çıkmış :D ;) :D :D