İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

Dartagnan

sende tezahuratları soluksuz,icinden soylersin dimi ujunnn ? :) yazık yazık .... 1dk!!! 1dk!!!

fatih55ankara

geçen sene samsun da defterdarlıkta hizmet içi eğitim vardı.eğitime samsun defterdarı ali sağlam da geldi.adam tam katıksız ts li.herkese takımlarını soruyo.kimi fb kimi bjk kimi gs dedi tabi.ben ve birkaç arkadaş samsunspor dedik.tip tip baktı.ve dedi ki hala samsunsporlu var mı?ya ben de hemen atladım.üstad dedim sizin tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla.daha önceden bilirsiniz dedim.adam tip tip baktı.sonra da lafı değiştirdi.

fatih55ankara

geçende samsun plakalı bir kamyon şoförüyle ordu dan samsun a geliyoz.muhabbet döndü dolaştı futbola geldi.ne olacak samsunsporun hali.şehir destek vermiyor dedim.adam demez mi ben eskiden samsunsporluydum.ama 92 93 de süper lige çıktığımızda samsunsporlu futbolcular o zamanki turban otelinde içmeye gitmişler.ondan beri samsunsporu tutmuyorum.dayı dedim ne alaka.buna kızılıp da samsunspora küsülür mü.bir de dedim bazı samsunluların samsunspor a negatif bakışını anlamıyorum dedim.daha da uzatamadım.adam piskopatın tekiydi.

Ahmeti

sadece diyalog değil anılarımızıda bu sayfada anlatsak nasıl olur.
Eminin herkesin samsunsporla alakala birsürü anısı vardır.

doðan

97 yılında kütahyada geçen bir anektot: Samsunda yaşar kuaför ün sahibi ilhan arkadaşım kütahyada asker liğini yaparken SAMSUNSPOR serkan aykut un gölüyle gs yi yeniyor o hafta ve bölük komutanı fanatik cinconlu , ilhan içtimaya geç geliyor ve tekmil verdiğnde İLHAN ÖZBEK samsun diyor ve komutan dan tokatı yiyoyor , hızını alamayan komutan ilk önüne gelene çatıyorki Askerin adı SERKAN , dayanamıyor ki patlatıyor birine daha adı ne olsa beğenirsiniz Tabiki AYKUT .... adam fena bozulmuş hehehehe ;D ;D ;D ;D

özkan

Giresundaki bayan anonscunun Samsun''Sİİİİİİİİİİ''por diyişide baya bi etkileyiciydi :)

55JNR55

Bu geçtiğimiz istanbuldaki kartalspor-SAMSUNSPOR maçı için beşiktaş çarşıda Mustafa,Yağmur ve ben maça doğru yavaş yavaş gidiyoruz tabi biz kırmızı beyaz formalar atkılar o gün 8taşın maçı da var herkes tip tip bize bakıyor, herneyse tam çarşı çıkışına geldik 8taş formalı abinin birisi kucağında yine formalı ufak kızı falan bize baktı geldi yanımıza, Samsunlumusunuz? dedi evet dedik, ya işte ben de samsunluyum da 8taş'ın maçı var ona geldim samsundan dedi bende direk şalter attı adama tek laf dedim, Siz Samsunlusunuz SAMSUNSPOR'un bu gün maçı var ve siz 8taş maçı için Samsundan buraya kadar geldiniz di mi? dedim ses tonumdaki hiddeti anlayan adam kem küm etmeye başladı :) tabi ondan önce çarşıda yediğimiz laf da cabası anlatmaya dilim varmıyor ama ses çıkarmak elde değil yanımızda bayan vardı yoksa çarşının orta yerinde kavga çıkardı ve eminim döverdik(!) xD

beşnumara

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 29 October 2010, 17:55:45
Bu geçtiğimiz istanbuldaki kartalspor-SAMSUNSPOR maçı için beşiktaş çarşıda Mustafa,Yağmur ve ben maça doğru yavaş yavaş gidiyoruz tabi biz kırmızı beyaz formalar atkılar o gün 8taşın maçı da var herkes tip tip bize bakıyor, herneyse tam çarşı çıkışına geldik 8taş formalı abinin birisi kucağında yine formalı ufak kızı falan bize baktı geldi yanımıza, Samsunlumusunuz? dedi evet dedik, ya işte ben de samsunluyum da 8taş'ın maçı var ona geldim samsundan dedi bende direk şalter attı adama tek laf dedim, Siz Samsunlusunuz SAMSUNSPOR'un bu gün maçı var ve siz 8taş maçı için Samsundan buraya kadar geldiniz di mi? dedim ses tonumdaki hiddeti anlayan adam kem küm etmeye başladı :) tabi ondan önce çarşıda yediğimiz laf da cabası anlatmaya dilim varmıyor ama ses çıkarmak elde değil yanımızda bayan vardı yoksa çarşının orta yerinde kavga çıkardı ve eminim döverdik(!) xD
Eminim kardeşim   :) ;) sahte samsunluya rastgelmişsiniz demek

mehmet yılmaz

Çarşı, Yağmur hocahanıma dua etsin, yoksa kar6 ile birlikte Kazan yokuşundan itibaren dağıta dağıta gelirdiniz iskeleye kadar ;)  :P  :P

Bir deplasmanda polarlarla dolaşırken, üstünde FB eşofmanı olan birisi de "ooo hemşerilerim gemiş" diyerek geldiydi yanımıza, epey bir laf söylemiştik. Çanakkel şehitliğinde miydi, hatırlayamadım şimdi!  :-\

ahmetsefa55

sanırım 10-12 yaslarındaydım berbere gıtmıstım saclarımı kestırıyodum anaa bı de baktım yanımda celıl oturuyo o zaman tabı bızde altyapıda oldugumuz ıcın ıdolumuz fln  :P ben konusmaları dınlıyorum ımza fln ıstıcektım sonra bı dusundum ya ben bu adama celıl mı dıcem celıl abı mı ?  :) sonra zaten onun kararını verene kadar celıl gıttı   :( :( cok uzulmustum  :'( :'(

Kadir ÇELEBİ

31 October 2010, 17:18:21 #25 Son düzenlenme: 31 October 2010, 17:21:21 SamsunSpor_34
Sıradan

Daha öncesi şahsi olmak Üzre Babamsın yaaa ömrüm boyunca işi gereği mecburen bana maç sonucunu sormak zorunda kaldı ama hiçbir zaman bundan vaz geçmedi.. maç içersinde ve sonunda mutlaka sordu. (SAMSUNSPOR) Babamsın.. Mehmet ÇELEBİ namı diyar MAHMUT ÇELEBİ.. Skor Samsunsporumuz 3 - diyarbakırspor 1 baba.. telefonu mutlulukla kapatabilirsin.....

merkez

Bugün çiftlikte beyaz evin karşısında D&G adlı parfümcüye gitmek durumunda kaldım.İstediğim ürünü aldıktan sonra duvarda asılı olan Samsunspor takvimine gözüm ilişti

Satıcı kıza

-Bu takvimi kim  astı dedim

O da

-Tabiki biz ,Samsunluyuz Samsunsporluyuz demez mi !!!

Bir bayanın böylesine coşkulu bir tonla Samsunsporluyuz demesinden inanılmaz keyif aldım,teşekkür ettim ve ayrıldım.

merkez

Yine Bugün Bankalar caddesinden Saathaneye doğru gidiyorum arabamla,karşıdan takım elbiseli yakışıklı biri geliyor ve garip birşekilde arabaya bakıyor..Allah allah dedim,arabaya mı bakıyor ,bakıyorsa niye bakıyor demeye kalmadan bana yaklaşan kişinin Severo aşireti reisi Sn Avukat Sever olduğunu görmem mi :) .Hoşbeş ettik selamlaştık,arabadaki flamalar dikkatini çekmiş hoşuna gitmiş ondan bakıyormuş,ben olduğumu bilmeden :)

Serkan

yakışıklıysa engin abidir kesin ( = sen belirtmemişsin ama biz anladık abi :D yavuz yada selim değildi demekki

Dartagnan