Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

ugrass

supernatural_55

oynasın da ne giyerse giysin(60+1 hariç) isterse 13ün tersini giysin:))

Samsunsporumuza hayırlı olsun Ufuk Bayraktar çok iyi oldu

seskat

Kendi kendime diyorum bu Ufuk Bayraktar kim, niye bu kadar isteniyor vs diye. Meğersem evimizde oynadığımız Diyarbakır macında beğendiğim, oyunuyla beni etkileyen tek futbolcuydu. İsmini bilmiyordum. Şimdi biraz araştırdım. Ta kendisiymiş, bunun alınması gerekir çok faydalı olur diye düşünüyordum. Şükür aldık. Çok faydası olacak Süper Lig yolunda. Helal olsun yönetime :)

Kaya

Çok iyi bir transfer yaptık Ufuk'u alarak.Sol ayaklı içe katedebilen nadir bi futbolcu yapısı var.Oyun kurucu,sol açık,sol iç gibi alternatif mevkilerde oynatabiliriz.İş hüseyinde bitiyor..

kumköylü ahmet

bomba transfer diye ben buna derim isde bence super bir futbolcu hayirli ugurlu olsun insallah

merkez

Yeni bir Tümer Metin diyebiliriz kendisine.Ahlakı umarım ona çekmez.

saim55

inşallah bizde en iyi performansini yaşar. İnşallah kalpar iyi kullanır

cembaba

Alıntı yapılan: saim55 - 05 January 2011, 04:06:37
inşallah bizde en iyi performansini yaşar. İnşallah kalpar iyi kullanır

inşallah kardeşim. Yine heyecanlandım transferleri görünce. Ama Ersin Abi'nin dediği gibi, bence taraftarımızın etkisi daha fazla. Bende olsam 20.000 kişinin önünde oynamak isterim işin doğrusu.

engizli55

tamisabet bir transfer emegi gecenlerin hepsine cok tesekkürler

lucarelli

Ufuk gibi, olursa zafer yelen gibi transferlerle bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosu için de alt yapıyı kurmalıyız. Buca ve Konya dünyaları aldı,  durumları çok kötü. Bizim de süper lig yolunda giderken bir yandan da süper ligde ki takımın da iskeletini oluşturmamız lazım.

fat55

walla büyük söylemiyim ama bu takımın peşine gidilir gibi.antep ordu mersin akhisar farketmez

eren55

Şu takımda kim oynarsa oynasın peşine gidilir.Ama hala süperligde iyi işler yapabilecek bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum.Bana göre şu an süperligdeki en kötü kadro bile bizden az biraz iyi.Kaldı ki bizdeki teknik heyet süperlige ne kadar ayak uydurabilir ortada.Diyebilir misiniz ki Kalpar efendi GS,Bjk,FB karşısında galibiyet koştursun.Eğer 2 farklı mağlubiyete büyük başarı demezse hiç bir bir şey bilmiyorum.Şu takımda tartışmasız en üstün,en ayırıcı nitelik taraftardır.Süper ligde bizim kadar taraftarı olan kaç takım var?Ufuk gibi şimdilik vasatı süren topçular şu takıma geliyorsa önce isim sonra büyük taraftra için geliyorlar.Bu taraftara en kral oyuncular yakışır.Az biraz sahada döktüren takımı olsa bu taraftardan neler çıkacak neler?

berusa55

Alıntı yapılan: eren55 - 05 January 2011, 13:16:29
Şu takımda kim oynarsa oynasın peşine gidilir.Ama hala süperligde iyi işler yapabilecek bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum.Bana göre şu an süperligdeki en kötü kadro bile bizden az biraz iyi.Kaldı ki bizdeki teknik heyet süperlige ne kadar ayak uydurabilir ortada.

Eren kardeşim dur bi önce Süper Lig'e çıkalım!

Burak

Kardeşim güzel diyorsun da süper lig'e çıktığımız zaman bir çok oyuncu gelecek örneğin Karabük'ün getirdiği Cernat gibi futbolcular getirebiliriz.  Yok bunun yaşı büyük yok 2 tanesi Türki cumhuriyetlerden olacak gibi sıkıntılar olmayacak 6+2+2 yi kullanacağız . Şimdi bize dudak büken M. Batdal , G.Güleç gibi adamlar koşa koşa gelecek ama belki biz almayacağız .Genç futbolcuların çoğunlukta olduğu bir kadromuz var eğer beceripte Süper lige çıktığımız zaman o takıma monte edebileceğimiz 11 de oynayabilecek 5-6 adamımız kalırsa elimizde ne ala gerisi zaten yabancılarla doldurulur ya da kaliteli yerlilerle . Sonuçta süper lig'e çıkarsak  Ahmet Şahin , Kemal , Zenke , M.Yıldırım gibi futbolcular hatta Adem , A.aziz , Ufuk oynama şansı bulabilir. En azından bir iskelet üzerine bina inşa edersek asansör takım konumuna düşmeyiz. Şimdi Bank Asya'daki TKİ gibi olabilirsek Süper Lig'de tekrar ne mutlu

berusa55

AlıntıUfuk geldi sırada Zafer var
05 Ocak 2011 / 12:25

Diyarbakırspor kaptanı Ufuk Bayraktar, Kırmızı-Beyazlı ekibin daveti üzerine dün geç saatlerde Samsun'a geldi. Ufuk'un bugün Başkan Tutu ile görüşmesi bekleniyor. Yönetim öte yandan Trabzonsporlu Zafer Yelen'in işini bitirmek için temaslarını hızlandırdı
Samsunspor transferde hareketli günler yaşıyor. Manisaspor'dan Dilaver Güçlü, Gençlerbirliği'nden Billy Mehmet ile anlaşmaya varan Kırmızı-Beyazlı ekip, Diyarbakırspor'un kaptanı Ufuk Bayraktar'ı da Samsun'a getirdi. Dün akşam geç saatlerde Samsun'a gelen Ufuk Bayraktar'ın bugün Başkan Erkut Tutu ile pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor'dan Zafer Yelen'in peşine düştü. Bordo-Mavili yöretimden yana bir sorunun olmadığı açıklanırken, Samsunspor'un Zafer'i ikna edebilmek için girişimlere başladığı öne sürüldü. Samsunspor yönetimi, bu oyuncudan bugün kesin bir cevap bekliyor. Eğer beklenen cevap gelmediği taktirde rota başka oyunculara çevirilecek.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=51581