Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

seckin55

24 December 2010, 16:11:23 Son düzenlenme: 24 December 2010, 16:22:25 samsuni

Samsunspor'un ilk transferi Dilaver

Manisaspor'da forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü Samsun'a gelerek sağlık kontrolünden geçti. Samsunspor, yapacağı basın toplantısı ile bu futbolcuyla imzaları atacak.
Samsunspor transfer için düğmeye bastı. Bu sezon SüperLig takımlarından Manisaspor'da forma şansı bulamayan gurbetci orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü irtibata geçen Samsunspor yönetimi bonservisi elinde bulunan futbolcu ile anlaştı. Güçlü, daha önce Almanya'nın Bochum takımında forma giymişti.

Samsunspor'un devre arasındaki ilk transferi Dilaver Güçlü, Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Ekg, Efor tetkiklerinin yanı sıra, Kardiyoloji ve Ortopedi muayenesinden de geçen Dilaver Güçlü için Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Özcan, futbolcumuzun hiçbir sağlık sorunu olmadığını belirtti.

---
Hayırlısı olsun.

KareAs55

Hayırlısı neyse o olsun

Umarım koşuyodur  ;)

babasamsunlu

Kaşlarını mı aldırmış la bu  :-\ :-\ :-\

Neyse hayırlsıı olsun iki tarafada ..İnşallah o da bizde aradığımızı buluruz..  :-X :-X :-X :-X

Ayberk

Hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. Bu dakikadan sonra bu takımın futbolcusudur ve bir mallığını görene kadar da tartışmak istemiyorum adamcağızı :D

Ayberk

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 December 2010, 16:13:16

Neyse hayırlsıı olsun iki tarafada ..İnşallah o da bizde aradığımızı buluruz..  :-X :-X :-X :-X

Abi hakkaten sanki unkapanı İMÇ'den çıkmış gibi bir hali var, ucuz popçu tipi :D

KareAs55

Küpeli çıkmasın bu maçlara  :)

Baskent_Samsunspor

hep ol bize yaver
rakipler oldu beter
allahını seversen
doksana koy dilaver
doksana koy dilaver  oooooooo

hayırlı uğurlu olsun tuttum seni dilaver  ;) ;) :-X :-X

babasamsunlu

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 24 December 2010, 16:14:20
Abi hakkaten sanki unkapanı İMÇ'den çıkmış gibi bir hali var, ucuz popçu tipi :D

Rober Hatemoyu anımsattı bana birden bakınca.. :D :D

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 December 2010, 16:13:16

Evet evet kaş  :D Bir tuhaflık var demiştim görünce ama çıkaramamıştım  :)

Bu arada Dilaver transferi, Ufuk transferinin olmadığı anlamına mı geliyor acaba?  :o

Atakumlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 December 2010, 16:18:39

aynen abi ilk bakısta bende ona benzettim...

seckin55

Ayberk

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 December 2010, 16:18:39

Aynen abi :D :D :D

Çıksın topunu oynasın da isterse yılmaz morgül'e benzesin :P

KareAs55

Harbiden benziyor  :)  Tipi artiz gibi gözüküyor  :-\

beşnumara

Her şeyden önce şu  murat yıldırımın sezon sonu bitecek sözleşmesini konuşsak diyorum.Uzatacağız sözleşmesini diyorlar ama sorun ne acaba? Muratın anlaşmada pek bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.Önce muratın sözleşmesini uzatsak diyorum fena mı olur?

celebi

hayırlı olsun ne diyelim. bilgimiz yok futbolcu hakkında nasıl oynar ne yapar.