Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

kötü birşey yazmamış da merak ettik tabii

Ertuğrul Sağlam

14 December 2010, 16:53:33 #9001 Son düzenlenme: 14 December 2010, 17:04:11 6 Ertuðrul Saðlam
O armayı biz yaptık. ''Sığmaz dediler, Sığ dı ra ca ğızzzzz'' >:(
Yeterki he deyin  bize.
O armanın hatrına geliyoruz. Rize.

Rize stadında aşağıdan hukarı koltuk sayısı 20. Bizik amblemin kapladığı mesafe 24-25 koltuk arası 2 mt kadar bir fazlalığımız var onuda korkuluk demirlerinden aşağı sarkıtırız olur biter.
Düşünebiliyormusunuz 500 kişi o amblemin altında İstiklal marşı okuduğumuzu >l< (Biraz gaza getireyim milleti) :D

lucarelli

Muhteşem olur.. Deli olur Şikesporlular ......

gozgoz yýlmaz

14 December 2010, 17:34:35 #9003 Son düzenlenme: 14 December 2010, 17:45:42 gozgoz yýlmaz
Eğer arma gider ve sığmazsa Rizelilere "habunun ucundan tutun acık" deyip yan tarafa uzatılır. Onlar da tutarlar, sonra geri verirler. Ne olduğunu anlayana kadar zaten maç biter, Samsun'a dönülmüş olur ;)

özkan

Rize işini netleştirsek abi yaa..Bayraklı bi şekilde ama :)

cembaba

5trawberry

Arkadaşlar; Araba camlarına yapıştırmak için amblemli stickerlar var mı ?

Burak

yaklaşık 1 ay öncesinden bir program yapmıştık rizeyle ilgili münferit olarak gideceğiz sanırım özel araçla 5 ya da 6 kişi .  Aslında eğer olacaksa organizasyonla gitmeyi tercih ederim ama söz verdik artık . Hayırlısıyla pazar gecesi oradayım inşallah

King1965

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 December 2010, 22:46:33
Kardeşim doğru mu şimdi bunlar kaynak tam olarak ne çünkü bizde heyecanlanıyoruz. İki gündür aha gittti, aha gidecek diyoruz...

haberler dogru kaynak cok saglam kulube her zaman para yardımında nbulunan bır sırket ın sahıbı..

cembaba

Ollivanders

Transfer edelim . Huseyin kalpara messi diye basalım .

Kaya

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 December 2010, 22:40:27
Transfer edelim . Huseyin kalpara messi diye basalım .

Koşmuyor mücadele etmiyor diye kadro dışı bırakır hiç gerek yok Messi'ye.Bence Turgay gibi bi ufaklığın resmini paylaşalım

Atakumlu

Alıntı
İşadamı Öztürk'ten eğitime katkı

Samsunlu İşadamı Galip Öztürk, 24 derslikli iki okul ve bir öğrenci pansiyonunun yapımını üstlendi

Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Ayvacık ilçesine bağlı Gülpınar köyüne 12 derslikli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 12 derslikli ilköğretim okulu ve Bafra ilçesindeki Dededağ Mahallesi'ndeki Bafra Fen Lisesi öğrencilerinin kullanımı için 300 öğrenci kapasiteli pansiyonun yapımı kapsamında protokol hazırlandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ile işadamı Öztürk, okul ve pansiyon protokolünü imzaladı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında il genelinde 889 derslik ve 2 bin 202 kapasiteli öğrenci yurtları, 20 öğrenci lojmanı ve bir spor salonunun yapıldığını söyledi.

İşadamı Galip Öztürk'ün 80 derslik, 4 lojman ve 384 kapasiteli öğrenci yurdunun yapıldığını belirten Aksoy, "Eğitime yaptığı katkı genel katık içerisinde önemli bir alan teşkil etmektedir. İşadamının eğitim başta olmak üzere birçok alanda önemli yatırım ve destekleri vardır. Kendisinin bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, "Eğitim bizim için çok önemli. Doğup büyüdüğüm köyümde ilkokul vardı. Babam beni ilk açıldığı yılda Çarşamba ilçesindeki İmam Hatip Lisesi'ne de gönderdi. 2 yıl devam edemedim. Her hangi bir gelirimiz yoktu. Babamın da beni okutacak parası yoktu. Bugün çalışarak bu ülke istihdam oluşturmanın ne kadar önemli olduğunu bilenlerdenim. Ama eğitimin istihdamdan da daha önce geldiği düşünüyoruz. Eğitim, her türlü cehaleti ortadan kaldırmak için büyük önem taşıyor. Kazandıklarımızın bir kısmını da eğitime ayırmayı vefa borcu olarak görüyorum" diye konuştu.

Daha sonra karşılıklı 3 projeye imza atıldı. Ayvacık Belediye Meclisi ise Vali Hüseyin Aksoy'u fahri hemşehri seçti. Hemşehrilik belgesini İşadamı Öztürk takdim etti.
http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27078

Ollivanders

Alıntı yapılan: iak5529 - 14 December 2010, 22:51:08
Koşmuyor mücadele etmiyor diye kadro dışı bırakır hiç gerek yok Messi'ye.Bence Turgay gibi bi ufaklığın resmini paylaşalım

aynen kardesim . Ama kosanından olsun lutfen turgayın kucugu. Koşmayanı çekilmiyor çünkü.

KareAs55

Anaa messi    ;D

Abiler begenme uğursuz rakamda kaldı bi el atın  :)