Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

gozluk takican bu yorumculara tarafdari gorm,uyolar birde utanmadan bu macda azdilar diyooo yahu kardesim denizli evinde oynuyor taraftari yok baskani telefonda baglaniyor tamam hakem hata yapdi kabul baskan diyorki,....ya taraftar kizarsa sahaya inerse bunun sonucuna kim engel olacak diyor...yahu baskan sahanizda taraftar yokki kim inecek sahaya :D

en iyi taraftar en iyi takim bizde allahin izniyle gelecegiz superlige hemde kalpara karsi :P

erkutdem55

Çok kalabalık sayılmazdı maç ama oldukça gürültü yapmışız.

Dün bir Ankaragüçlünün yazdığı gibi ''10000 kişi yoklardı sanırım ama 30000 kişi gibi bağırıyorlardı.''

berusa55

Stadımızın üstünün özellikle de maratonun üzerinin kapalı olması sesin efektini olduğu gibi sahaya aksettiriyor.

Serkan

ben katılmıyorum ersin abi sana nedense bana stadın akustiği çok kötü gibi geliyor..

KareAs55

Bence bu maçda bir geçen seneki buca buseneki denizli maçı gibi bir ses yokdu onunda sebebi alt taraftakinler hiçbir katkı yapmıyorlar  bi ara bağıran sadece bizdik 40-50 kişi   :-\

seckin55

14 December 2010, 00:29:06 #8960 Son düzenlenme: 14 December 2010, 09:59:41 seckin55
Hedef Süper Lig programında haftanın teknik direktörü Hüseyin KALPAR seçildi. ;D

maviay55

berusa55

Alıntı yapılan: Serkan - 14 December 2010, 00:20:01
ben katılmıyorum ersin abi sana nedense bana stadın akustiği çok kötü gibi geliyor..

Stadın üstü açık olsa akustiğin a'sı olmazdı stadda Serkan'cım. Şu an gelen o müthiş ses bu sayede oluyor. Zaten süper akustik yok tabiki ama açık halinden çok çok daha iyi.

Serkan

öle diyorsan öledir ersin abicim ( =

berusa55

:P :P

Bu arada haftanın td'si Kalpar mı? Desenize TRT bile acımış Kalpar'ın şu haline. Teselli mahiyetinde gibi olmuş  :D

berusa55

16.hafta sonunda oluşan puan durumu:

Serkan

yensek dahi ilk 2.de bitiremiyoruz sanırım ilk devreyi..

berusa55

Evet en iyi 3. sırada bitiriyoruz Rize maçını kaznaırsak.

**KaR6**

göze batmamak iyidir, geriden gelmek te iyidir..

KareAs55

Kartal'a bak 15 maçda 4 gol atmış  :)