Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

celebi

konuyu saptırmayalım hangi mevkilere transfer gerekli :-\ ;) :D

berusa55

:D Kalpar da istifa etmiş yönetim de yok olmaz demiş  ;D

babasamsunlu

şimdi öncelikle bulaşıkları yıkayacak iyi bir stoper lazım.. bide çamaşırları yıkayacak iyi bir sol kanat çamaşırcısı...
Bide ortasahaya süpürücü aldıkmıydı bu iş tamam ellaaam :D :D :D :D :D

berusa55

Tamam Akan burdaki sohbet bitti bak birileri genel sohbete taşımı bizi. Pardon Akan'cım  ;D

berusa55

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Evet evet Kalpara götü teslim etmişler ay pardon çok özür dilerim tam yetki vermişler :D :D :D

kaptan 55

ya beyler vatanın sayfası nerde,bulamadım bi türlü..

isyan

Gökçek: "İstifa ediyoruz"

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, Ankaragücü'nü bugünden itibaren çok zor günlerin beklediğini söyledi.

Gökçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahkemenin, genel kurulların iptaline ilişkin kararının, Ankaragücü'ne büyük zarar vereceğini ifade ederek, ''Ankaragücü'nü bugünden itibaren çok zor günler bekliyor. Ankaragücü, Sayın Cemal Aydın ve Cengiz Topel Yıldırım'ın açmış olduğu bu davalar yüzünden büyük bir karanıklık çukura itilmiştir. Benim hafta içinde yaptığım açıklamalar kamuoyunda bir blöf olarak algılandı. Ancak göreceğiz ki Pazartesi gününden itibaren futbolcularımızın yüzde 98'i, serbest kalıyor ve kulübümüzden ayrılıyorlar. Ümit hocada bugün bana, 'başkanım eğer siz ve yönetiminiz görevde olmazsa, ben de burada kesinlikle görev yapmayacağım' doğrultusunda ifadeler kullandı. Yani hocamızda bırakıyor'' diye konuştu.

FUTBOLCULAR İÇİN 14 MİLYON LİRALIK PRİM GEREKİYOR
Gökçek, futbolcuların kulüpte kalmaları için yaklaşık 14 milyon liralık bir prim yatması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

''Sonunu bilmediğimiz bir olay için ben bu yatırımı yaptırmayı ne yöneticilerimden isteyebilirim, ne de yöneticilerim buna sıcak bakarlar. Çünkü yöneticilerimiz Onursal Başkanımız Sayın Melih Gökçek ve benim başkanlığımdaki bir yönetime ancak yatırım yapabileceklerini söylediler. Sayın Cemal Aydın ve Sayın Cengiz Topel Yıldırım ile asla beraber olmayacaklarını ifade ettiler.''

http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=83925

isyan

cembaba

Gökçeklerin Gecekondu ile arası çok kötü. Son olarak Fenerbahçe maçında 125 tl yaptı bilet fiyatlarını gelmesinler maçlara diye. Geçen sene ise benim gittiğim şampiyonluk maçı olan Fenerbahçe maçında, yine girememişlerdi maça. Genç Fenerbahçeliler 3.000 TL'lik bilet almışlar. Öyle girdiler. Cemal Aydın, Cengiz Topel bu gibi adamlarla araları çok kötü. Gökçekler sağlam transferler yaptı ama 100. yılında olan bir kulüp, bu halde olmamalıydı. Üzüdüm Seneye karşımızda olsalar iyi olurdu :D

davidsavage

Turgut'u geri alsak bari bu karışıklıktan yararlanarak  ;)

King1965

Alıntı yapılan: davidsavage - 15 December 2010, 20:19:00
Turgut'u geri alsak bari bu karışıklıktan yararlanarak  ;)

benim duyduklarıma gore turgut gelecek ancak buraya yazdıktan sonra turgut gelecek ha berı cıktı :S anlamadım gıttı.. buradan mı alıorlar haberlerı gazetecıler.. turgut yalanlamıs olabılır ama turgutu alıcaz buraya yazıorum  samsunspor_x

Burak

Hiç üzülmedim beter olsunlar . Kenan Paşa'nın sayesinde Süper Lig'e torpille çıktılar birazda Bank Asya'da sürünsünler hatta Spor Toto 2'de 3'te hiç acımam daha beter olsunlar. Zaten Bursa'yla bu yüzden de ayrıca seviyorlardır birbirlerini Bursa'da küme düştüğü halde meclis kararıyla ligde kalmıştı. Belki öyle olmasa biz onlardan daha fazla sezon oynayacaktık Süper Lig'de

davidsavage

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 15 December 2010, 20:37:38
benim duyduklarıma gore turgut gelecek ancak buraya yazdıktan sonra turgut gelecek ha berı cıktı :S anlamadım gıttı.. buradan mı alıorlar haberlerı gazetecıler.. turgut yalanlamıs olabılır ama turgutu alıcaz buraya yazıorum  samsunspor_x

İnşallah diyelim o zaman