Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıYorum sizin...
[ 09.12.2010 ]

Bu hafta başında Haber Gazetesi'nde gündeme bomba gibi düşen ve tarafımdan gerçekleştirilen Bülent Korkmaz röportajında Samsunspor yönetiminin kendisi ile görüştüğü iddiası konusunda Samsunspor yönetimi önceki akşamki toplantının ardından  bir açıklama yaptı..
          Basın Sözcüsü Haluk Tan tarafından yapılan açıklama aynen şöyleydi...
         'Kesinlikle ve kesinlikle Bülent Korkmaz ile görüşmedik. Hem yönetimden hem de dışarıdan  birisinin görüşmesi için hiç kimseyi görevlendirmedik."
          Şimdi köşemden Bülent Korkmaz ile bu görüşmenin yapıldığını sizlere ispat edeceğim.
           Öncelikle Bülent Korkmaz ile yaptığım 40 dakikanın üzerindeki görüşmenin ses kayıtları elimde.
           Bu ses kasetinde Bülent Korkmaz İstanbul'da Samsunspor yönetimi ile geçen hafta sonu görüştüğünü söylüyor.Ayrıca şartlarını yönetime bildiriyor. Bunun dışında yönetimle yaptığı görüşmedeki en ince detayları da anlatıyor.
            Ben de bu görüşmemin ardından Bülent Korkmaz'ın bana anlattıklarını aynen gazetemde sizlerle paylaşmıştım.
            Kısacası bu son derece gizli görüşmeyi bir gazeteci olarak yakalayıp sizlere birinci ağızdan haber verdim,
            İşimde hiç de mütevazı değilimdir. Bu meslekte 32 yıldır çalışıyorum. Bunun 30 yılı TRT Haber Dairesi Spor Haberleri Müdürlüğü'nde binlerce haber binlerce röportaj yaparak geçti. Halen de Samsun dışındaki medya dünyasının en üst düzey kişileri tarafından başta yaptıklarım ve yapmakta olduklarımla tanınır ve takdir edilirim. 
           Kısacası ben işimi iyi bilir iyi yaparım.
          Yönetim Bülent Korkmaz ile görüşmüştür. Bu konuda başka bildiklerimi de yönetimi daha da zor duruma düşürmemek adına yazmıyorum.
          Çünkü içimizdeki  Samsunspor sevgisi başta olmak üzere  sorumlu gazetecilik anlayışım da bazen beni frenliyor.
           Amacım asla yönetimi zor duruma düşürmek değildir. Ben gazeteciliğimi yapıyorum.
          Ayrıca Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan çok sevdiğim bir kardeşimdir. Samsunspor için gerçekten gece gündüz koşturanlardandır.
          O da bu  durumu kurtarabilmek adına zorunlu olarak bir şeyler açıklamak zorunda kaldığını da biliyorum.
         Sonuç olarak Haluk kardeşim de ben de işimizi yapmaya çalışıyoruz.
         Bu arada Sayın Tan'ın yaptığı açıklamada söylediği  bir söze takılıp kaldım.
         "Biz yönetim olarak Hüseyin Kalpar'ın yanındayız...."
         İşte bu söz Türk futbolunda en tehlikeli sözdür....
        Zira hatırlarsanız Galatasaray'da sezon başında Başkan Adnan Polat,  Hollandalı Teknik Direktör  Frank Rijkaard için yine  geçen sezon Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz  Yıldırım da Kristof Daum için  aynı sözü söylemişti.
        Yorum sizin...
kaynak:haber-ercüment gül

maviay55

taraftarı kandıramazsın Haluk..kalparın baskaları tarafından korunuldugu gün gibi ortada..futbola siyaseti sokarsanız daha cok cefalar ceker bu taraftar..ki çoktan soktunuz  >:(

Ayberk

Bülent Korkmaz şizofren değil ya açıp Haber Gazetesi'ne "beni istediler" niye desin? Ne olursa olsun kandırmaya çalışma bizi yönetim; çünkü kanmıyoruz! ;)

edmontdante

Bülent KORKMAZ'la görüşüldüğünü  zaten biliyoruz.Bu konuda en ufak şüphe yok.Ama enteresan olan bizim yönetimin bu davranışları.Aslında beklemediğim bir şey değildi.Göz göre göre Hüseyin KALPAR'ın yalanlarına ortak olan bu yönetim böyle bir açıklama da yapabilirdi pek tabiki.Yaptı da zaten.

Güngören maçından 1 puan alsaydık o zaman başka yalanlarda gelecekti geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi.
Ama işin içinde anlaşılamayan şeyler var.Birincisi bizim topçuların tavırları.Çok kötü maçlar oynadılar.Kaleye gitmeden maçı tamamladılar.Bu maçlardan sonra Hüseyin KALPAR galibiyet için geldiklerini,gol yollarında etkisiz kaldıklarını,aslında rakibin küçümsenmeyecek bir takım olduğunu  falan söyledi.Oysa ki galibiyet için gelen takımın hocası son 20 dakikada elindeki forvet özellikli oyuncularını oyundan alıp ,orta sahaya takviye yapmıştı.Bizim ort saha oyuncularını zaten biliyorsunuz tamamen skoru korumaya yönelik oyuncular hepsi.Gol yollarında etkisiz kaldığımız ise koskocaman bir yalandı.Çünkü o maçları biz kaleciye dahi top ulaştıramadan taca atılan 2 şutla tamamlamıştık.Bu yalanları yönetimimiz gördüğü halde yokmuş gibi davranmadı mı?O deplasmanları gören yüzlerce kişi ne olacaktı peki?

Şimdi gelelim topçulara.Adana maçında her golde hocaya koştunuz.Giresun maçında da.Peki neydi bunun manası?Hocanızı çok mu seviyordunuz?Diyelim ki seviyordunuz peki o zaman kaleye gitmeden 90 dakikayı tamamladığınız maçların açıklaması ne oluyor?Hocasını seven adam sahada böyle onursuzca davranır mı?E sevmiyorsanız neden hocaya koşuyorsunuz?Doğrusu ne bu işin.Ya da sizin tepkiniz neye?Yönetime mi yoksa Cenk-Kenan vs isimlere mi?Golden sonra hocaya koşan Savaş sonra niye  hocasına  ana-avrat küfür ediyor.Neler dönüyor.

Yönetimin amacının ne olduğu belli değil.Madem ki hocadan memnunsunuz neden başkalarıyla  görüşüyorsunuz?Görüştüğünüze göre memnun değilsiniz  peki o zaman niye adamla devam kararı alıyorsunuz.Ne kardeşim burada dönen gizli gerçekler.Ya da niye herşey gizli.Neden hiç bir şeyi açıklamıyorsunuz?Şimdiyse kıvırıyorsunuz kimseyle görüşmedik diye.yıptır.Peki  Bülent KORKMAZ'la görüşülürken TRT'de yayında olan Hüseyin KALPAR'In konumundan böylesine emin oluşu nereden kaynaklanıyor.Hoca ilk devrenin sonu gelmiş hedef olarak süper ligi gösteriyor.Bunun amacı ne peki?Takım ilk 2 potasına gelmişken böyle bir hedef koyamayan hoca  son 2 haftada kaybedilen 4 puandan sonra ne oluyor da süper lig hedefi koyma gereği hissediyor.

Kenan olay yapıyor affediliyor,Cenk olay yapıyor affediliyor,Hakan Akman yapıyor gönderiliyor,Savaş yapıyor affedilmiyor.Hakan AKMAN ve Savaş'ın  cezalandırılmasına hatta  böylesine cezalar verilmesine hiç bir itirazım yok.Peki o zaman Kenan neden cezalandırılmıyor.Küfür etmemiş.Ya bırakın bu işleri  bütün şehir biliyor olayın detaylarını.Ama siz yönetim olarak alışkınsınız ya  her olaya değişik bir açıklama getirmeye.

Yönetimi,hocası,topçusu bunca desteğin sağlandığı,bunca transferin yapıldığı,tüm şehrin  müthiş bir inanmışlık içinde olduğu,yıllar sonra böylesine bir ortamın yakalandığı bu sezona yazık ediyor.Yöneticinin ne yaptığı belli değil,hoca başarısız,yeteneksiz,topçular zaten belli.Herkesin birileriyle bir enteresan hesabı var.Bu hesaplar yüzünden  bizim geleceğimiz kararıyor haberiniz yok mu?Bu taraftarın bu şehrin hakkını yiyorsunuz.Bunun altından kalkamazsınız haberiniz olsun.Bırakın artık bu bilinmez hesaplarınızı  artık zaman doluyor ,taraftarın sabrı taşıyor.