BANKASYA 1.LİG 15.Hafta Güngören Belediyespor SAMSUNSPOR'UMUZ: 1-0

Başlatan berkay55, 29 November 2010, 01:42:46

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 05 December 2010, 23:29:28
Ama abı oyle deme butun bu olanlar oyuncuların ı.nelıgınden.Huseyın kalparın hıc bır rolu yok.Takım s"klemiyor artık kalparı neden kımse gormuyor.Eger basarı olacaksa hocasına guven duyacak.Allah askına kım guven duyar bu kalpara!!!

Hocaya karsı takımı sabote eden topcuya Allah belasını versin Yavuz. Kimi sabote ediyosunuz lan kimi, 5000 tane Samsunspor taraftarı var *** kadfar stadda >:(

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 05 December 2010, 22:38:46
ben artıkister celebi tam adam değil anladık deyin ister tükürdüğünü yine yalar deyin ister totem deyin play off ta oynasak 1. de olsak bu sen maça gitmeyeceğim karar  verdim. netten ve tv den seyredeceğim olursa. 5000 kişini 500 kişiye rezil oluşunu izledim >:( >:( ve cenk az biraz akıllan derim.

Maçtan önce korkuyorum bu maçtan demiştin bense ben gayet rahatım yenicez kolayca dedim güvenmekle inanmakla hata etmişim  >:( ben bu maçta oyunda olan ve sonradan dahil olan tüm futbolcuların bunun sorumlusu olduğunu düşünüyorum hocanın yetersizliğinden ziyada önplanda bu futbolcu bozuntuları olmalı ve yönetiminde hakkını verelim sen alın bu sizin pastanız biz size güveniyoruz dersen hata yaparsın bu hafta tüm takıma ceza verilmelidir.. ayrıca cenk konusunda fikrim gittikce değişiyor biliyorumki buradaki bir çok kişide benim gibi düşünüyor Samsunlu oluşun Samsunsporlu duruşun hepsi bir yere kadar saygı duyarız yine severiz fakat sen Samsunspor kulübünün Futbolcususun buraya faydan yoksa istersen real madridde oyna umrumda değil..

Dartagnan

Ulan su taraftara yazık l A N!!!!!  Allah askına bır bıldırı yapalım 15 dakıka-30 dakıka sırtımızı donelım Allah askına yaaaa

samsunmania

Yaslayın şunlara 5 biner lira cezayı akıllansınlar. Ne bu böyle. Şu taraftara yazık.

Ollivanders

Kimi takımlar var ki evinde bu kadar taraftarı bir arada goremiyorlar. Biz ise deplasmana gidiyoruz ama degerimizi bilen yok. Tepki koymanın tam zamanıdır.

edmontdante

berusa55

Şu güzellik için adam canını dişine takar da oynar yırtar bir yerlerini. Yazıklar olsun.

supernatural_55

topçuluğunuzu geçtim insan mısınız siz yuh be yuhhh...

Ollivanders

Ruhsuz , karaktersiz , 5 para etmez futbolcu bozuntuları.

Tufan

yenildikleri Güngören takımı tarihi boyunca öyle bir kitle görmüş müdür veya görme imkanı var mıdır? tabiki yok yazık harbiden yazık bunca insanın emeğine!

cembaba

anasını satim 2010'un güngöreninde gün göstermeyen topcununda t.dırektorunde Allah bin cezasını versin. O kadar yol gelen adamlara yazık...

celebi

Alıntı yapılan: Dartagnan - 05 December 2010, 23:40:31
Ulan su taraftara yazık l A N!!!!!  Allah askına bır bıldırı yapalım 15 dakıka-30 dakıka sırtımızı donelım Allah askına yaaaa

kardeşim hele maçtan çnce burası fulken oley oley şampiyonSAMSUN DERKEN tüyler diken dikendi istanbuldaki çekirdekçilerde Samsundaki çekirdekçiler gibi bu sene farklı ve çok canlıydı. Allahım ya olmadı fotolara bakıyorum ağlayasım geliyor >:( >:( >:(

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: celebi - 05 December 2010, 23:54:50
Allahım ya olmadı fotolara bakıyorum ağlayasım geliyor >:( >:( >:(

Al bendn o kadar , siteye sinirim yatısında girerim ddim , hala siniim tepemde.Allah ne yapsın sizi imansızlar >:( >:(

Kadir ÇELEBİ

Havanın yağışlı olması bir tarafa ciddi bir soğuk vardı. bu sebepten yarıya iner taraftar sayısı diye düşünürken tam aksine neredeyse ayrılan bölüm yetmiyecekti bursa gebze, tekirdağ, kayseri illerinden gelen insanlar var takım yalnız kalmasın diye değil veye kişisel sebeplerdende değil sevdasından tutkusundan geldiler bu insanlar şimdi ben desemki UTANIYORMUSUNUZ.. cevabı hazır Önümüzdeki maçlara bakacağız.. Taraftarında bir sabrı var kimsenin kaprisi egosu düşüncesi bizi ilgilendirmiyor..

BU TAKIM BU SENE SÜPER LİGE ÇIKACAK.. s.s