Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

bos kalan yeri kastettim abi tam ortala diye ama diğer kareo da konabilir  ;)

cembaba

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 04 December 2010, 22:17:09
sol tarafada gecen sene kı kareoyu koyalım  ::)

Site süper oluyor gerçekten...

sercan5592

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

binikalamadım

Faruk Birinci merhaba galip amca trabzonspora katkılarından dolayı teşekkürler faruk birinci
23 Eylül, 09:12 · Görüşleri Gör (1)Görüşleri Gizle (1)

*
    *
    *
          o
            Galip Öztürk siz sağolun hemşerilerim
            23 Eylül, 12:30

:-X

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 December 2010, 23:16:23
Faruk Birinci merhaba galip amca trabzonspora katkılarından dolayı teşekkürler faruk birinci
23 Eylül, 09:12 · Görüşleri Gör (1)Görüşleri Gizle (1)

*
    *
    *
          o
            Galip Öztürk siz sağolun hemşerilerim
            23 Eylül, 12:30

:-X
bu ne ki  :-\ :-\ zzzzz zzzzz

hakan55

Bu ne demek şimdi doğrumudur aslı varmı bunun

binikalamadım

facebook Galip Öztürk sayfasından alıntı gönderdi bir arkadaşım...bende inanamadım...gittim bu sayfaya baktım evet böyle bir dialog var...ancak bu sayfa Galip Beye mi ait yoksa başkası onun adına mı kurmuş bunu bilmek zor tabii...

ahmetsefa55

tabı kı baskası onun adına kuruyo kardesım.adamın işi gucu yok face de mı takılcak. vardır bı acıklaması.

berusa55

Pek gerçekçi olduğunu sanmıyorum kaldı ki bizde genelde karşımızdaki insana hele de karadenizliyse hemşehrim diye hitap ederiz. Karadeniz'de bu söylem yaygındır malum. O yüzden çok ciddiye almaya gerek yok. Galip Öztürk'ün Samsunspor'umuza katkıları ortadadır. Açıkcası bunun için bir başlık açmaya bile gerek yoktu; genel sohbette konuşabilirdik.

Ollivanders

Bugunlerde zor gunler geçirdigini de duşunursek pek aldırış etmemek gerek. Çünkü o degildir.

55.hakan

Trabzonspor'a maddi yardım yaptığı yönünde haberler okumuştum.Şaşırmadım açıkçası

ahmetsefa55

edmontdante

La şu TRT nin 55.dakikada gösterdiği koreo videosundan foto alabilecek biri yok mu?

berusa55

05 December 2010, 01:44:45 #8623 Son düzenlenme: 05 December 2010, 04:26:57 berusa55
Az önce Kanal S habere denk geldim tv'de. Tam da spor haberine geçmişti. Dur bakim Samsunspor adı geçecek mi diye!! Tek spor haberi aynen şu:

"SBK yarın Ceyhan Belediye deplasmanında"! İki dk da görüntü; spor haberleri bitti. ................ bu taraftar sizin! >:(

Dartagnan

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyecegim ama ne ölçüde uygun olur bilemem.Bende yardım ettığini düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.