Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

OrduluGencliq

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 29 November 2010, 11:31:49
tavşanlıya bak hele demiş :o :o gören de sizi fiorentina sanacak?

daha düne kadar hazırlık maçlarını SAMSUN'da SAMSUNSPOR'la yapmak için kıçlarını yırtanlar şimdi gelip bu stadda sövebiliyolarya bu bizim nerelerden nerelere geldiğimizin apaçık göstergesidir.

maça gelince bu dönüm maçlarını iyi oynayamıyoruz bunu bir kez daha gördük.kalpar hoca öpüyorum seni :-*

Arkadaşım ne alaka ne?
Fiorentina ne alaka?
Bu ligde lig başlarken herkes bu Tavşanlı düşer demiyor muydu?
Şimdi neredeyse ilk 6'ya girecekler.
Ayıptır bu yaptığın. Tutup burada yazan Denizlili'nin biz bu ligin barçasıyız demesinden ne farkın var senin.
Yok Samsun'da maç yapmak için bi yerlerimizi yırtarız falan.
Tutup burtada bi Trabzonlu sizi küçümserse nasıl hoşunuza gitmezse bunu sizde başkalarına yapmayın derim.
Biz inkar etmiyoruz Samsun'un bize sezon açılışna geldiği zamanları.
Öyle yada böyle artık rakibiz işte.
Rakibe saygı diyorum sadece.
Samsun'un biz şampiyon olduğumuzda ne kadar sevindiğinide biliyoruz o sezon.
Vefasız değiliz biz.
Adam gibi içimizi döküyoruz şuraya yazı yazıyoruz gelen cevaba bak neye takmış arkadaş. Tavşanlı'ya şaşırmama.
Neyse.
Başarılar size bundan sonra.

GökhanÇağlar

ordulu arkadaşım anlıyorum seni ama sende bizi anla.bir  samsunspor - orduspor maçından sonra ordulu bir arkadaşın yazıları hoş karşılanmaz burada.çünkü burası SAMSUNSPOR forumu.anladın umarım

Ertuğrul Sağlam

Dartagnan

Turuncu

Dartagnan

su macın tekrarını seyrdeınce daha bı kahroluyorum.O goller nasıl kacar abi? O futbolla 3 puanı ılk yarıda nasıl alamadık ? Anlam veremıyorum.Ilk yarı boyle bı futbol oynayan SAMSUNSPOR ,2.yarı nasıl boyle rezıl futbol oynayabılıyor?

kaptan 55

Alıntı yapılan: OrduluGencliq - 29 November 2010, 14:01:17
Arkadaşım ne alaka ne?
Fiorentina ne alaka?
Bu ligde lig başlarken herkes bu Tavşanlı düşer demiyor muydu?
Şimdi neredeyse ilk 6'ya girecekler.
Ayıptır bu yaptığın. Tutup burada yazan Denizlili'nin biz bu ligin barçasıyız demesinden ne farkın var senin.
Yok Samsun'da maç yapmak için bi yerlerimizi yırtarız falan.
Tutup burtada bi Trabzonlu sizi küçümserse nasıl hoşunuza gitmezse bunu sizde başkalarına yapmayın derim.
Biz inkar etmiyoruz Samsun'un bize sezon açılışna geldiği zamanları.
Öyle yada böyle artık rakibiz işte.
Rakibe saygı diyorum sadece.
Samsun'un biz şampiyon olduğumuzda ne kadar sevindiğinide biliyoruz o sezon.
Vefasız değiliz biz.
Adam gibi içimizi döküyoruz şuraya yazı yazıyoruz gelen cevaba bak neye takmış arkadaş. Tavşanlı'ya şaşırmama.
Neyse.
Başarılar size bundan sonra.

ne arkadaşı hayırdır tanışıyormuyuz?trabzonspor kimmişde bizi küçümseyecek.devledin gizli ödeneklerinden aktarılan paralarla,devletten aldıkları ihaleyle kurulan takımlarıyla övünsün dursunlar.bunu ben değil ulusal basın söylüyor.bizim gibi 5 senedir çocuk,çolukla bank asyada oynayasaydı acaba trabzonspor tarafarı kalırmıydı ortalarda.sen merak etme onlar babalarını bilir eminimki sizlerde biliyorsunuz!

kuzeycity

Alıntı yapılan: Dartagnan - 29 November 2010, 15:09:46
su macın tekrarını seyrdeınce daha bı kahroluyorum.O goller nasıl kacar abi? O futbolla 3 puanı ılk yarıda nasıl alamadık ? Anlam veremıyorum.Ilk yarı boyle bı futbol oynayan SAMSUNSPOR ,2.yarı nasıl boyle rezıl futbol oynayabılıyor?

ilk yarı kötü olan ordusporlu oyuncuların yerine daha iyileri giriyor, bizim hoca armut topluyor da o yüzden ikinci yarı böyle rezil oynadık

serkancengiz

ordulu gençlik  küçümseme işleri bozmuş seni kimdir travzan bizi küçümseyecek

Atakumlu

artık bizimde 55. dakikamız var...trt spikeri bile 55. dakikadan bahsetti...

serkancengiz

karadenizin bir takımı var oda Samsun diğerleri bizim için teferruat ordulu sen neyi anlatmaya çalışıyorsun büyüklüğümüzü kabulleneceksin

city ultras

kore süperdi dün tebrikler,resim gibi duruyordu..maca ne desem ilk 15 dakikada 3-0 olmaliydi.
ikinci yari hic yoktuk, ve saolsun cenk  5 metereden gol atamiyor

brigand

devre arasından sonra su konusan ibibiklerin hepsi dut yemiş bülbüle dönecekler.(denizli , ordu , mersin ,bolu vb gibileri)
 bu takıma acil gerekli olan 3 takviye yapılırsa ( ki yapılcagı söylendi ) ligde bizim seviyemizde bir takım olacagını düşünmüyorum. ancak su an cok iyi mevkilerimizin yanında çok kötü mevkilerimiz var. buda takım oyununu istikrarlı kılmamıza engel oluyor, takım düzenini bozuyor. 3'ü nokta, 1'i kulübeyi güçlendirmek adına 4 transfer süper lig için fazlasıyla yeterli olacaktır. şuan kulübün mali dengesinin yerinde oldugunu ve destegin arttıgını düşünürsek , bu iş olacaktır.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: brigand55 - 29 November 2010, 18:59:44
devre arasından sonra su konusan ibibiklerin hepsi dut yemiş bülbüle dönecekler.(denizli , ordu , mersin ,bolu vb gibileri)
  bu takıma acil gerekli olan 3 takviye yapılırsa ( ki yapılcagı söylendi ) ligde bizim seviyemizde bir takım olacagını düşünmüyorum. ancak su an cok iyi mevkilerimizin yanında çok kötü mevkilerimiz var. buda takım oyununu istikrarlı kılmamıza engel oluyor, takım düzenini bozuyor. 3'ü nokta, 1'i kulübeyi güçlendirmek adına 4 transfer süper lig için fazlasıyla yeterli olacaktır. şuan kulübün mali dengesinin yerinde oldugunu ve destegin arttıgını düşünürsek , bu iş olacaktır.
bir de artık kalparın bu takımın sampıyonluktan baska şansının olmadıgını anlaması lazım.

brigand

aynen kardesim. madem gitmiyor, oyuncu tercihlerinde ve oyuna müdahalelerinde çok daha dikkatli olması gerekli. hedefi bu saatten sonra şampiyonluk olarak tutmak takım içinde motivasyonu arttıracaktır.