İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 10 November 2010, 14:05:02
simdi bir sey diyecegım de neyse  :D :D

lütfen söyle ( =, saramadım denizli'lilere sana mı sarsam :D

**KaR6**

kartal maçına giderken gördüğümüz bir okul servisi.. adamın maçla ilgisi yoktu ama Samsunspor atkılarını görmek bayagı şaşırtmıştı bizi, resimleri anca atabildim :)

kalptenþimþek

25 November 2010, 22:36:19 #32 Son düzenlenme: 25 November 2010, 22:38:13 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 November 2010, 18:35:07
kartal maçına giderken gördüğümüz bir okul servisi.. adamın maçla ilgisi yoktu ama Samsunspor atkılarını görmek bayagı şaşırtmıştı bizi, resimleri anca atabildim :)

Ne işle r yapıyon Mustafa sen istanbullarda?? :)Tesadüfe bak ;D KarTur :) Şoförün maçla işi olmaz, ama genç patronu kesin gitmiştir.. :D

**KaR6**

ahmetsefa55

yanındakı avea KARYA İLEŞTİSİM'e ne demeli  :D :D

**KaR6**

kalptenþimþek

adam istanbulda imparatorluk kurmuş, haberimiz yok :( 8) >l< :P

Kartur
Karya
Karpi
Karsa
Karbon
Karton
Kardon
 .
 .
 .
 .
 .
 .

**KaR6**

off, o karpi bir pide yapıyor, parmakalrını yersin abi :D

kalptenþimþek

Ayberk

Geçen yıl Biyoistatistik dersine giren hocam sağlam bir Samsunsporlu. (Hatta bizim durduğumuz yere çok yakın bir yerde kombinesi de var)
Neyse, hocam sağolsun çok rahat, derslerde ne imza alır ne insanları zorlar, Şeker gibi adam. Bir cuma günü boynumda atkı gördü beni; "Bu hafta gelecek misin yine?" dedi, "Tabii ki hocam" dedim. Hoca için bu cevap yeterli değildi. Tekrar sordu:"Sınıftaki diğer Samsunlulardan ne haber, onları da al gel" dedi. Tabii diğerleri hep koftiden Samsunlu, istemeden "yok hocam onlar gelmez onlar çakma Samsunlu" dedim. Sonra değerli hocam sınıfın orta yerinde demez mi; "Bakın arkadaşlar sınıfta yoklama yapmıyorum, ama yarın stadda yoklama yapacam!!!"  :D :D :D

celebi

Ayberk

celebi

19 mayısta bildiğim maraşlı olupta fanatik bir samsunsporlu hoca var.

Ayberk

belki de olabilir abi, Samsunspor sevdasını görünce nerelisiniz diye sormamıştım açıkçası, o yüzden de nerelidir bilmiyorum aslında

celebi