Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

berusa55

Kayacı'ya hatırlatmak lazım; Samsunspor'umuzun fırtınası eserken de esmezken de daha Denizlinin esamesi okunmuyordu.

Böyle laf olsun diye konuşan yorumculara deli oluyorum deli...

KareAs55

Dün gece benimde rüyama girdi bu maç , 1-1 gidiyor 90'dakikada 2-1 alıyoruz tribünler yıkılıyor hemen eve koşup tribündergiyi açıyordum sonrası belli zaten  :) :)

samsunum

kırmızı formayla oynarsak kazanırz  :) kazandıqımız bütün maçları kırmızı formayla kazandık :)

sadece55

1-0 kazanırız golü süleyman abi penaltıdan atar :)

doðan

Engin sever görür de sülo atamazsa , faturada süloya çıkar, denizliyi biz yeneriz.....

**KaR6**

cembaba

Aman şiştt sakın kimse uyanmasın, Denizli'ye basalım çocuklar duymasın =)

Akyol

city ultras

bu hafta maratonu kirmizi beyaz görmek istiyoruz,acilsin bayraklar >l<

isyan

europe_55

13 November 2010, 22:42:34 #205 Son düzenlenme: 13 November 2010, 22:47:44 europe_55
AlıntıSamsunspor, efsanelerini anacak
13 Kasım 2010 / 09:59
Hafta sonu Denizlispor'u evinde ağırlayacak Samsunspor, maç öncesinde saat 18:30'da efsane futbolcularını törenle anacak.

Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Samsunspor , Pazar günü Denizlispor maçından yarım saat önce 19 Mayıs Stadyumu'nda efsane olmuş 6 futbolcusunu , Vali Hüseyin Aksoy'un da katılacağı törenle onure edecek. Samsunspor'un formasını giyip, Kırmızı Beyaz forma için ter döken efsane futbolculara Vali Hüseyin Aksoy tarafından Samsunspor forması hediye edilecek.

Efsane olmuş Samsunspor futbolcularına yapılacak tören ile ilgili bilgi veren Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, " Samsunspor geçmişi köklü bir kulüp. Kulübü köklü yapan ise, futbolcusu, yönetimi ve taraftarıdır.1967-1968 yıllarında Samsunspor formasını şan ve şöhretle taşımış ve şehre mal olmuş 6 tane efsane futbolcumuzun, pazar gün oynanacak Denizlispor karşılaşması öncesi tören düzenleyip unutulmadıklarını göstereceğiz. Valimizin de katılacağı törende, Denizli maçından yarım saat önce yapılacak bu seremoniyle efsane futbolcularımızı onure edeceğiz" dedi.

Törene katılacak efsane futbolcuların isimleri şöyle:

Temel Keskindemir
Yücel Acun
Yalçın Aytümür
Sami Tali
Hamdi Tezol
Tekin Üstündağ
Rıfat Usta
Cengiz Güngör

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=26479

Eger bu haber dogruysa, yönetimi tebrik etmek lazim, cok güzel bir düsünce...   >l<

edit: Haber zaten anasayfamizda varmis... http://www.samsunspor.biz/haber-Samsunspor_efsanelerini_anacak-8293-

beşnumara

Yönetim bunu yarıda kalan mersin maçında yapacaktı ama şerefsizin biri izin vermedi :( >:(

KotuCocuk55

Denizli kimmiş be,sıradan bir takım..
Hiç unutmuyorum alex agbo atmıştı deplasmandada basmıştık bunlara...

Koskoca samsunspor 55.lige de düşse denizli gibi dünkü boklardan çekinmez..Sanki samsuna barselona geliyor...

Rakibimiz kuvvetli yada çekiniyoruz gibi laflar hiç yakışmıyor,sadece söylemek değil düşünmek bile...

Biz SAMSUNSPORUZ...
Ne halde olursak olalım,bizim karşımıza çıkan endişe duyacak..!
Kimdir la Denizli!

BASACAAAZ!

Tufan

10 otobüs gelecez diyen Denizliler şimdi 2-3 otobüse düşmüşler komik insanlar ya  :D
Japon bayrakları hazır bekliyoruz.

aman hişt sakın kimse uyanmasın sessizce basalım çocuklar duymasın!  ;D

KareAs55

Onlar için iyi iş 2-3 otobüs ben 10-15 kişi beklyirodum   :) Kapasitelerine göre rekor kırabilirler  :D 5 sopalıya tribün show diyen adam 2 otobüse samsuna aktık diyebilir dimi  :)