Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

engin55

9. Samsunspor Kulübü'nün, futbolcu İlhan Ummak ile arasındaki ihtilafa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 15.09.2010 tarih ve E.2010/418, K.2010/743 sayılı kararına karşı E.2010/343 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Yapılan müzakere sonucunda, ıslah ile müddeabihin kısmen düşürülmesinin kısmi feragat anlamına gelmesi nedeniyle kulüp vekilinin itirazının kabulüne, futbolcunun ilk müddeabih talebi ve red/kabul oranı dikkate alınarak kulüp vekili lehine 5.235,25-TL vekalet ücreti takdirine, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararının bu yönden değiştirilerek oybirliği ile onanmasına,(K.2010/371)

kaptan 55

dün trt yıllar sonra takıma destek için tesislere giden SAMSUNSPOR taraftarları diye bir alt yazı geçti,yok arkadaş bizim acilen süper lige dönmemiz gerek.

babasamsunlu

İlhana para kaptırmadık yani o anlamamı geliyor sevgili avukatlar  :-\ :-\ :-\

Serkan

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 May 2009, 00:19:19
bence pişman olacağız mersinin geldiğine. nedenini deplasman veya samsuna geldiği zman anlarız.çok konuşuyolar boş konuşuyolar çünkü

kel kafandan öpüyorum seni tarih 2009 ;)

SSBiz Gençlik

Bu golü görünce aklıma Zidan geldi... ;)

brigand

12 November 2010, 12:49:05 #8286 Son düzenlenme: 12 November 2010, 12:50:42 brigand55
Gol de zidane - video y cadena ser - 9ª copa de europa
unutulmaz bir gol >l< ama cezasahası çizgisinden vuruyor zizu.  sidneyin attıgı golde muhtesem. ve top havadayken hazırlıyor kendini. tesadüf değil yani. >l<

Ekrem

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 November 2010, 02:27:57
Çiftlikte yeni bir bayrak asılmış büyük. balıkçı asmış haberiniz var mı?

HArika Duruyor  >l< >l<

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 November 2010, 03:10:05
En güzel Samsunsporlu genç kızlar

Dünya Medeniyetler Kraliçesi 2010 Güzellik Yarışması için Samsun'da bulunan birbirinden güzel bayanlar, Samsunspor atkısı takıp objektiflerimize poz verdi. Samsunspor'un taraftar portföyü, uluslararası alana taşındı. 'Dünya Medeniyetler Kraliçesi 2010 Güzellik Yarışması' için Samsun'da bulunan güzeller, yaptıkları gezimler sırasında Samsunspor bayrağı ve atkıları ile objektiflerimize poz verdi. Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Samsunlu güzel Nuray Aksoy, "Samsunspor'un hafta sonu Denizlispor ile karşılaşmada tribünde olmayı isterdim. Kısmet değilmiş. İnşallah kazanan biz oluruz" dedi.
Kaynak:Haber G.

Dünya medeniyetler kraliçesi yarışmasında ülkemizi SAMSUNSPORlu güzelimiz Nuray Aksoy temsil ediyor başarılar diliyoruz..
  Benim anlamadığım atkı olayı  :D Bu bizim Akyol55 mi Karayol55 mi nickli bir arkadaşımız varya hani bu atkıları üreten ben ondan şüpheleniyorum  8) Site adına kendisimi sundu bu atkıları acaba ya da bu değerli görevi kim üstlendi  :'(  Lütfen bi açıklama!! :D

Vaayy arkadaş demek akyolun arkasından boşuna atıyormuşum ;D Adama kaypakyol diyerek günahını almışım ama yine de olaya iyi arafından bakamıyorum kesin bir menfaati vardır bu kızlara atkı taktığına göre ;D :D
Ben de ne kadar olumsuzum gardeşim yaaa :-*

Alıntı yapılan: Serkan - 12 November 2010, 12:18:52
kel kafandan öpüyorum seni tarih 2009 ;)

Serkan nerden buldun o mesajı yaaa korkmaya başladım senden kardeşim ama denizlililer şaşırttı beni mersinliler kadar varmış onlar da ;)

Atakumlu

Matematiğin Donup Kaldığı Olay..!
‎3 kişi Para birleştirip bir radyo almaya gidiyorlar.
Radyo 30 lira. Hepsi 10'ar ...lira koyup radyoyu al......ıp gidiyor.
Fakat sonra tezgâhtar radyonun indirime girdiğini ve
25 liraya düştüğünü
Hatırlıyor ve Çırağına 5 lira verip gidip para
üstünü iade etmesini istiyor.
Çırak 5 lirayı 3 kişiye bölüştüremeyeceğini düşünüp
2 lirayı cebine atıyor ve 3 lirayı 3 kişi arasında bölüştürüyor.
Böylece radyoyu 9'ar liraya almış oluyorlar.
Şimdi: 9 x 3 = 27
Çırak da cebine 2 lira attı 27 + 2 = 29
Peki geri kalan 1 liraya ne oldu.?
İste matematiğin içinden çıkamadığı olay budur...!

bir cogumuz daha onceden de bu yazıyı gormusturuz ama ben genede yazim istedim...fikri olanların fikirlerini paylasmalarını bekleriz...

Kadir ÇELEBİ

Matematik mühendisliği diye bi bölüm var bir ara bunu sorarım şahsen sen ne anladın dersen alan memnun satan memnun kardeşim  ;D :D ;D :D

TeRMeLee

Bu soruda işlem hatası var. 9 x 3 =27 bu soruyla tamamen alakasız. Çırağa geri verilmek üzere 5 lira verildi, 2 lirasını cebine attı, 3 lirayı da 3 kişi arasında paylaştırdı. 25 + 3 + 2 = 30. 

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 12 November 2010, 22:10:50
Bu soruda işlem hatası var. 9 x 3 =27 bu soruyla tamamen alakasız. Çırağa geri verilmek üzere 5 lira verildi, 2 lirasını cebine attı, 3 lirayı da 3 kişi arasında paylaştırdı. 25 + 3 + 2 = 30.  

Peki sonrasında 10 lira veren şahıslara 1 lira iade edildiğinde kişi başı 9 liraya aldıkları ürünü bu 3 kişi toplam kaç liraya alıyor 9+9 =18 +9 =27 Artık çırak :D =29

TeRMeLee

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 12 November 2010, 22:16:42
Peki sonrasında 10 lira veren şahıslara 1 lira iade edildiğinde kişi başı 9 liraya aldıkları ürünü bu 3 kişi toplam kaç liraya alıyor 9+9 =18 +9 =27 Artık çırak :D =29

Bu çözüm soruyu paradoksa sürüklüyor, dolayısıyla yanlış.