Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Bu Antep Belediye takımı da iyice can sıkmaya başladı. Önüne geleni deviriyorlar...

epçeli köylü

8- KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, 07.11.2010 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 MAÇ SAHA KAPAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada KARŞIYAKA SPOR Kulübü idarecisi SELAHATTİN SAKIPAĞA'nın, rakip takım idarecisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
9- SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu SIMON TERWASE ZENKE'nin, 07.11.2010 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Kadir ÇELEBİ

Enteresan Zenke için 2 maç bekliyordum sevindirici bir haber..
Diğer enteresan bir şeyde 15 gün hak mahrumiyeti çok az göstermelik bir ceza olmuş Federasyon inceden inceden sahip çıkmış..
Bizim yöneticilerden 15 gün nedirki gelir geçer dicek vardır umarım..! nasıl olsa bu karar emsaldir dimi
:D

beşnumara

AlıntıBu borç sıkıntı olmaz

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan geçmişten gelen futbolcu borçları nedeni ile süren hukuki süreç sonrası kulübe gelen 400.000 dolarlık borç ile ilgili açıklamada bulundu.

Nuri Asan Tesislerinde yapılan antrenman sonrası açıklamada bulunan Tan, "Geçmişten gelen üç futbolcu ve iki spor kulübünün alacağına karşılık açtığı dava sonrası bu borç ile karşı karşıya kaldık. Kulüplerde devamlılık esastır. Bir çok sorunun üstesinden gelen yönetimimiz şehrimizin de desteği ile bu borcun üstesinden gelecektir. Bizim yönetimimizde her türlü borca karşı yapılmış bir ödeme planı vardır. Bizim için önemli olan Pazar günü oynayacağımız Denizlispor maçıdır. Takımımızın hedefi bellidir. Bu yol üzerinde karşımıza çıkacak bu tür sorunlar olacaktır. Bu borç Samsunspor'a sıkıntı yaşatmaz" dedi.

samsunsporluyuz.net

Bu  borç da nerden çıktı >:(

Kaya

Haluk Tan açıklamasında Takımın hedefi bellidir demiş ben mi yanlış okudum? Gerçekten yönetimin veya hüseyinin bir hedefi var mı ? Yoksa şartlara göre mi hedef belirlenecek ? İlk 2 olmadı İlk 6 o da olmadı ALLAH korusun orta sıralar. Hala çözebilmiş değilim..

samsunmania

Başımızdan bit, gö(z)ümüzden tik eksik olmuyor.

beşnumara

İnanç hedef var fakat açıklamakta sıkıntı yaşıyolar futbolcular da mesela diyarbakır maçından sonra açıkladılar bu hedefi.Olası kötüye gitme durumunda yönetimin içi rahat olacak tırsıyorlar yani hedefi açıklayıp ulaşamadıkları zaman karşılaşacakları tepkiden

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 November 2010, 00:09:15
İnanç hedef var fakat açıklamakta sıkıntı yaşıyolar futbolcular da mesela diyarbakır maçından sonra açıkladılar bu hedefi.Olası kötüye gitme durumunda yönetimin içi rahat olacak tırsıyorlar yani hedefi açıklayıp ulaşamadıkları zaman karşılaşacakları tepkiden

Zaten benim değinmek istediğim nokta o ya  :) Hedefini duruma ve şartlara göre belirleyen yönetim mi olur.Taraftarı inandırmalı şehri süper lige şartlamalısın ki seferberlik ilan edilmiş gibi herkes elinden geleni yapsın.Bugün biz deli SAMSUNSPORluları es geçiyorum samsunda göz ucuyla takımı takip eden insanların çoğu hedef açıklaması olmadığı için -yaaa bu takım ortalara oynar işte..şeklinde konuşuyor.Bu olmamalı..

Hedefe rüzgarın verdiği yön ile değil belirlediğin rota ile gidebilirsin...

beşnumara

İşte bizde de onu düşünecek adam yok ;)

erdem

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 12 November 2010, 00:07:54
Başımızdan bit, gö(z)ümüzden tik eksik olmuyor.

euheuhe :D doğru valla

beşnumara

Çiftlikte yeni bir bayrak asılmış büyük. balıkçı asmış haberiniz var mı?

Kaya

En güzel Samsunsporlu genç kızlar

Dünya Medeniyetler Kraliçesi 2010 Güzellik Yarışması için Samsun'da bulunan birbirinden güzel bayanlar, Samsunspor atkısı takıp objektiflerimize poz verdi. Samsunspor'un taraftar portföyü, uluslararası alana taşındı. 'Dünya Medeniyetler Kraliçesi 2010 Güzellik Yarışması' için Samsun'da bulunan güzeller, yaptıkları gezimler sırasında Samsunspor bayrağı ve atkıları ile objektiflerimize poz verdi. Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Samsunlu güzel Nuray Aksoy, "Samsunspor'un hafta sonu Denizlispor ile karşılaşmada tribünde olmayı isterdim. Kısmet değilmiş. İnşallah kazanan biz oluruz" dedi.
Kaynak:Haber G.

Dünya medeniyetler kraliçesi yarışmasında ülkemizi SAMSUNSPORlu güzelimiz Nuray Aksoy temsil ediyor başarılar diliyoruz..
 Benim anlamadığım atkı olayı  :D Bu bizim Akyol55 mi Karayol55 mi nickli bir arkadaşımız varya hani bu atkıları üreten ben ondan şüpheleniyorum  8) Site adına kendisimi sundu bu atkıları acaba ya da bu değerli görevi kim üstlendi  :'(  Lütfen bi açıklama!! :D

Ollivanders

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 November 2010, 02:27:57
Çiftlikte yeni bir bayrak asılmış büyük. balıkçı asmış haberiniz var mı?

mukemmel bir bayrak kardesim :D

red_white

EMİR BALIKÇILIK dev bayrak yaptırcak diye duymuştum, asmış demekki helal olsun

Burak

Denizlispor şu anda İstanbul'dan Onur Air ' e binmek üzereymiş arkadaşta aynı uçaktaymış 2 saat sonra medeni şehir SAMSUN'da olurlar . Gel Denizli Geeel