Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

King Of The North

1-Hakan Bayraktar oynayacak mı?
2-Maç öncesi çiftlikte buluşup topluca gitsek nasıl olur?, hem bize her yer trabzon diyenlere inat yakalım oraları...

Serkan

maçtan önce bir yerdee toplanabiliriz aslında. ?

pitbul055

Bu abdulaziz ile hüseyin hoca arasında gönül ilişkisi var heralde.Çünkü bukadar beceriksiz adamı nasıl her hafta oynatıyor düşünüyorum başka çıkar yolu bulamıyorum.

cembaba

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 10 November 2010, 10:25:38
1-Hakan Bayraktar oynayacak mı?
2-Maç öncesi çiftlikte buluşup topluca gitsek nasıl olur?, hem bize her yer trabzon diyenlere inat yakalım oraları...

bencede çok iyi fikir toplanalım maçtan önce...

brigand

Recep

celebi

Serkan

King Of The North

Şöyle en az 1000 kişi toplanalım bağıra bağıra gidelim, yıkılsın Samsun, dosta düşmana karşı. Denizlinin bizi yenme şansı zaten yok, 2 bayram bir arada beyler ;)

**KaR6**

Alıntı3 Puan Orta Sahadan Geçiyor

Geçtiğimiz hafta Karşıyaka'da kaybedilen ya da kaybettirilen puanlardan sonra bu hafta rakibimiz Denizlispor. Ligdeki konumları ve namağlup olmaları itibariyle zor bir karşılaşma olacağı açık. Ancak unutulmamalı ki, hiçbir takım yenilmez değildir ve biz Samsunsporuz. Üst sıralara oynayan takımlara karşı, bundan daha kötü durumdayken bile özellikle iç sahada aldığımız galibiyetler hafızalarımızda. Futbolcularımızın da bu karakterimizi unutmadan,
taraftarımızın desteğini de arkalarına alarak önümüzdeki mücadeleden alınlarının akıyla çıkabileceğine inanıyorum.

Peki, nasıl yeneriz Denizli'yi? Geride kalan 10 haftaya baktığımızda Denizli'nin galip gelmesinde öne çıkan birkaç futbolcu göze çarpıyor. Bunların başında yıllardır Türk Futbolunun içinde olan Souleyman Youla geliyor. Hızı ile çok rahat gol pozisyonuna Youla'ya karşı adam adama savunma yapmaktansa, O'na atılan topları kesmemiz daha akılcı olacaktır. Keza bir diğer hücum oyuncuları Ahmet Cebe'yi de etkisiz kılmak aynı yoldan geçiyor. Orta sahayı yönlendiren isimleri ise, bir dönem bizde de forma giyen ancak şimdi ki performansından  uzak ara aşağıda futbol oynayan Emin Aladağ. Etkili olan bir diğer isim ise Serdar Eyilik. Bu isimleri yazmamın sebebi bir noktaya parmak basmak. Denizli'nin hiçbir savunma oyuncusu aldıkları galibiyetlerde öne çıkmadı, çünkü rakipleri genelde korkak bir futbol oynayıp rakibi geride karşıladıklarından savunmaları pek te zorlanmadı. Bir tek Adanaspor karşısında ecel terleri döktüler ki, bu da Adana'nın savaşarak mücadele etmesinden ötürü idi. İşin özü, bu maçı kazanmak istiyorsak orta sahada kalabalık ve etkili olmamız, koşmamız ve savaşmamız birinci ve değişilmez kural olmalı! Denizli hala süper ligdeymişçesine pasa ve tecrübeye dayalı bir futbol oynuyor. Bunu bozmamızın tek yolu mücadele gücümüzü kaybetmememiz ve pas kanallarını tıkamamız. Bunu başarmak için de şimdiki taktiğimizden farklı olarak Murat-Turgay ve Hakan'dan kurulu orta sahamıza Anıl'ı da eklemek ve ileride Savaş, Agbetu, Cenk üçlüsünden ikisiyle hücum hattımızı kurmak gerekmekte. Zenke'nin cezalı olmasını bu şekilde avantaja çevirmemiz mümkün.

İlk yarının bitmesine 6 maç ve dolayısıyla alınabilecek 18 puan var. Bu puanlardan en az 11'ini hanemize yazdırabilirsek ikinci yarıya moralli ve rüzgarı arkamıza alarak başlarız. Zor bir fikstürümüz var ancak bu ligde kimse maça favori olarak başlayamıyor. Kimin kimi yeneceği nüanslarla değişebiliyor. En az hatayı biz yaparsak ve formamıza armamıza yakışan bir futbol ortaya koyarsak, altından kalkamayacağımız bir durum yok ortada. Bu kritik dönemden geçerken tek yumruk olup şehri de havaya sokabilirsek işte o zaman durdurulamaz oluruz. Şans ve futbol meleklerinin yanımızda olması dileğiyle...

beşnumara

10 November 2010, 17:45:51 #100 Son düzenlenme: 10 November 2010, 17:49:28 beþnumara
Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 10 November 2010, 14:21:45
Şöyle en az 1000 kişi toplanalım bağıra bağıra gidelim, yıkılsın Samsun, dosta düşmana karşı. Denizlinin bizi yenme şansı zaten yok, 2 bayram bir arada beyler ;)
Benim nildiğim emniyet şirinlere çiftlikten gitmeyi yasaklamış çiftlikten gitmeyeceksiniz demiş maçlara ne alakaysa artık o yüzden 1000 kişi bulmak zor

Mustafa çok güzel açıklamış galibiyetin anahtarını ama unutmamak gerekir ki kalpar kadro kurarsa önce abdülü koyar kadroya kötü olmasına rağmen.Ben denizli maçını alacağımızdan eminim ama kadroyu kalpar kuracağı için yine de düşünmeden edemiyorum.Zenkenin yokluğunda orta alana muratı alır abdülaziz de kanatta oynar.Cenk ve anıl sonradan oyuna alınır malesef.Halbuki abdülazizin kesilip yerine kesinlikle anılın oynatılması lazım ama kalpar kuruyor kadroyu :(

KareAs55

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 10 November 2010, 12:56:38
BEN DEORADA ORADA OLACAĞIM ULAAAANNNN
Helal emmoğlu bende gelmek istiyordum fakat olmadı ertesi günü mesai başlıyor

celebi

dilatino

ben bu macda yenilecegimizi kesinlikle sanmiyorum galibiyete daha yakiniz sanki 2-0 aliriz gibi geliyor