Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 09 November 2010, 12:54:20
denizli tarihinde SAMSUN'a deplasman yapmışmı ki şimdi 4-5 otobüs gelicek?

Denizli en kritik maçlarında bile kendi sahasına deplasman gibi davranmış bir şehirdir.. 4 - 5 otobüs çoook abartılı rakam..
bir küçük otobüsle 25 kişi gelirler :D :D :D

fatih55ankara

denizli den 100 canlı gelir.1 kişi 99 horoz.horozları satarlar. ;D

brigand

denizlinin taraftarı deplasman yapsa nolur. adamlar küme düşme maçında bile takımı ıslıklıyorlar maç öncesinde :D :D gelsinler bakalım ;D. ben maçta beklenenin üzerinde taraftar olacagının kanısındayım. yönetimin yerinde olsam şimdiden maç bileti fiyatlarının düştügünü söyler stadda izdiham yaratırdım..

pitbul055

denizli taraftarı önce kendi statlarına 4 otobüs insan doldursunlar sonra deplasman planı yapsınlar.

Atakumlu

hafta ici gs le kupa macları var kupa macında yorgun dusselerde kurbana bi horoz kessek...

epçeli köylü

Bu youlayı tutacaksınız.Defanstakilere sesleniyorum golleri hep bu adam atıyor buna adım attırmayın bizim forvet nasıl olsa gol atar siz yemeyin yeter.

Mustee13

-----hakan-----
murat-----turgay
------anıl-------
cenk------savaş

Nuri Asan

Karşıyakayı yenip,Denizliye çaksa idik liderdik :(

salihcakir

Alıntı yapılan: Mustee13 - 09 November 2010, 15:27:04
-----hakan-----
murat-----turgay
------anıl-------
cenk------savaş

bu tertibi koymak bu kadar zor mu? inanın şu kadroyu çıkarın, her takımı sahasına hapsederiz. golü bulduktan sonra al agbetuyu abdülazizi zenkeyi falan. boş alanda canavar gibi oynasınlar.

Kaya

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 November 2010, 13:57:54
Denizli en kritik maçlarında bile kendi sahasına deplasman gibi davranmış bir şehirdir.. 4 - 5 otobüs çoook abartılı rakam..
bir küçük otobüsle 25 kişi gelirler :D :D :D

Forumdaki denizlili densizi deşifre etmek için salladığım bi rakamdı fazla takmayın abi  ;D Sonrası malum 1 saat müthiş makara oldu  :D

cembaba

Alıntı yapılan: Mustee13 - 09 November 2010, 15:27:04
-----hakan-----
murat-----turgay
------anıl-------
cenk------savaş

şu kadroyu ne zaman göreceğiz acaba çok merak ediyorum.

GökhanÇağlar

ne yapıp edip kazanmamız lazım bir de ersin bu aralar iyi degil defansta kemal ve kenan oynamalı.abdülazizin yerine ise anıl oynamalı.hakan bayraktar da iyileşiyor bu maça.zenke cezalı onun yerine de cenk le başlamalı kalpar.sabırsızlıkla bekliyorum pazar gününü.bir de stadın dolması lazım bayrama gelen gurbetçilerle benim gibi ögrencilerle.kazanacagımızı umuyorum.tabi yine amatörce goller yemezsek.  :)                                       

salihcakir

gökhan kardeşim yapma etme deme bağa kenan diye ne olur  :(

Ollivanders