Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

cembaba

babasamsunlu

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUN..

OOOLEEEEY OLEY OLEY OLEEEYY ŞAMPİYOOON SAMSUUUNNNNN

Kadir ÇELEBİ

kaptan 55

cembaba

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 November 2010, 18:24:08

Akan abi hatırlıyon mu? Kerem'e nasıl bağırmıştık :) hahahaha Hırsız Kereeeeemmmm :D

Kodalak

bak yine gaza geldim.....

ben bu gazla karşıyaka maçına giderim aga....

Ajan

Yarın sınavım var strestten çalışamıyorum aklım maçda maça kalmış 1 saat 35 dk yenin şu mersinide keyifle çalişim sınavıma

sunbeam

cembaba

AlıntıSamsunspor 1-0'ı sorun etmiyor!
Samsunspor yarım kalan Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak zirveye ortak olmak istiyor.

20
02 Kasım 2010 Salı - 15:56
DHA
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, çarşamba günü oynayacakları yarım kalan Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak zirveye ortak olmak istediklerini söyledi.

Bank Asya 1'nci Ligi'nde çarşamba günü Mersin İdman Yurdu'nun eski Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın bıçaklanması nedeniyle yarım kalan maçı oynayacaklarını dile getiren Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "40'ncı dakikadan itibaren 1-0 mağlup olarak başlayacağız. Futbolda her türlü sonuç var. Amacımız 1-0'lık skoru lehimize çevirerek son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek. 8-9 puanımız olduğunda söylediğim gibi henüz ne şampiyon olduk ne küme düştük. Ancak koşan, mücadele eden bir takım olursak başarı bizi bekliyor. Artık alınan her puan gelecek adına çok önemli. Şuanda 15 puanımız var. Bu kötü bir puan değil. Fakat bu puanın üzerine koymalıyız. Mersin maçını kazanarak zirveye ortak olmak istiyoruz" diye konuştu.

ahmetsefa55

haydi maça maça maçaaaa bascaz gelcez hoop bi bakmıssınız 3.yuz  ;)

inanıyoruzz vazgecmıyoruzz
bak yine peşinden biz geliyoruz
haydi samsunum saldırı şimdi
süper lige çıkalım yakalım şehri
laylalalayyy laylalayllayy 

KareAs55

ahmetsefa55

eğerki kalpar aziz zenke agbetu üçlüsünün yerıne cenk ve anıl ikilisini koyarak baslamasssa ya ben futboldan anlamıyorum ya da bu hüseyin harbiden huzurevine