Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı / Gaziantep BB. - Samsunspor'umuz: 2-0

Başlatan maviay55, 05 October 2010, 16:30:38

« önceki - sonraki »

cembaba

Saldırın Durmadan, bu taraftar arkanızda her zaman ! Cenk adam gibi oynayıp, şov yap da şu Kalpar'ın gözüne gir ya :(

YaşarDoğu

Çelebi abi hayırlı yolculuklar , 3 puanla dönersiniz inş.

Serkan

emre

grupistanbul heryerde,bos geçmeyelim dedik aramızdan seçtiğimiz 3 talihliyi antep'e gönderiyoruz.  :P çelebi reis aradı aldı desturu  :D

oguz_5528

gbb oyuncularının reklamını yapmak için bu kupayı çok istiyor hadi hayırlısı,cenk'e güveniyorum

salihcakir

istanbullu üç silahşörler inmişler antepe. hatta sabah sabah katmer bile yemişler :) şimdi takımın kaldığı otele gidecekler sanırım. ah o gemide ben de olsaydım  :(

55.hakan

fatih55ankara

furkan5534

Alıntı yapılan: hakanelgun - 27 October 2010, 10:44:50
Hayır yazılı olarak veren siteler olursa oradan takip edeceğiz.

yaw onlarda cok gec verıyo ınsan kafayı sıyırıo  :-X :-X :-X sırf mac var dıye erken kalktım.. guruplara kalmayı çoook istiyorum çoookk.Beypazarı şeker bile kaldı Biz nie kalmayalım

Kodalak

arkadaşlar antepte,telefondan sürekli bilgi alıp yazmaya çalışırım,hatta 90 dk,telefon açıkda durabilir ;D ama cem55 tezahurat yapmaktan  ;D maçı anlatamaz sanırım

yinede bir şekilde yazmaya çalışacağım,

furkan5534

Alıntı yapılan: Kodalak - 27 October 2010, 11:03:00
arkadaşlar antepte,telefondan sürekli bilgi alıp yazmaya çalışırım,hatta 90 dk,telefon açıkda durabilir ;D ama cem55 tezahurat yapmaktan  ;D maçı anlatamaz sanırım

yinede bir şekilde yazmaya çalışacağım,

:D :D :D :D :D :D

furkan5534

kaptan 55

ligde son 6 haftadır yenilmeyen son 4 maçında berabere dahi kalmayan antep belediye takımının kollektif futboluna karşı bakalım nasıl bir oyun kurgusuyla oynayacağız?

**KaR6**