Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

abi kim ne derse desin takım iyiydi bank asya liginin en iyi takımlarındanız.bir tek denizli haricinde bizim ayarımızda takım göremiyorum.herşeyden önce takımın hırsı iyiydi 2 li mücadelelerde diriydi oyuncularımız.rakibi iyi bozduk.(mecazi olarakta bi türlü şansımızın tutmadığı giresunu iyi bozduk:))haftaya diyarbakır geliyo bu ligin en zayıf takımı inş gollü bi galibiyetle moral motivasyonu en üst düzeye çıkarırız.işler düzelmeye başladıkça takım içindeki hoca-futbolcu gerginliklerinin de biteceğini düşünüyorum.Takımda bugün ersin ahmet şahin adem yine en iyilerdi.abdülaziz de son 10 dk ya kadar olan performansıyla bu üçlünün yanına girmeyi zorladı.Yalnız turgay ı beğenmedim yani genel olarak beğemiyorum çok ağır kalıyo basit oynuyo,zaten insiyatif alacak atletik yapıya sahipte değil.haydi samsunsporum süper ligee.evimize dönelim artıkkkk...

target_t.t.b

bu arada arkadaşlar benim dikkatimi çeken birşey var.şehir dışında olduğum için maçları sadece tv den takip ediyorum.adana maçı dışında tv de izlediğim tüm maçlarda trt spikerleri sanki rakip takımın taraftarıymış gibi maç anlatıyolardı.özellikle altay maçını izlerken yayıncı kuruluşun trt değil altay tv olduğunu düşünmeye başladım nerdeyse.tabiki taraf olduğum için samsunspor taraftarı olduğum için bu bana öyle mi geldi yoksa başka arkadaşların da dikkatini çeken durum mu bu?saygılar....

**KaR6**

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 October 2010, 16:31:26
haklı çıkmış olmanın dayanılmaz hazzıyla polarımla gezeyim atakumda :D :D

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 October 2010, 21:09:30
kocaeli nasıl bizim en kötü zamanlarımızın anti deprasanı olduysa yıllarca,bizde bunlara iyi geliyoruz :(:(:(

Tufan

diyorlar artık Kalpar'ı eleştirmeyin neyini eleştirmeyeyim.
Anıl ve Jonathan biz bu 2 adamın peşinden tüm yaz koşmadık mı biri kadroda yok Jonathan kulübede oturuyor haftalardır.
Cenk olayını konuşmuyorum zaten.

bugün ilk yarı kaçan pozisyondan başka pozisyonumuz mu var. Gol tamamen Savaş'ın bireysel yeteneği.
yoksa bu takımın dinamosu Murat Yıldırım'ı kestiği için mi hocayı eleştirmeyeyim.
bugün Giresun az derli toplu oynasa bizi rahatlıkla yenerdi kazanmış olabiliriz ama futbol hiç iyi değildi.

ahmet
adem-jonathan(ersin)-kemal-orhan
turgay-murat
zenke-anıl(hakan)-agbetu(aaziz)
cenk(savaş)

elimizdeki kadroya göre bu olmalı bizim ideal 11miz ama 7.5 maçtır göremiyoruz bunu.

mehmet yılmaz

Mutluyuz; Kazandık Lakin...

İlk devrenin sonundaki notlarıma bakıyorum ve şunları yazdığımı görüyorum; "ilk 30 dakika bir tek hücumumuz yoktu. Giresun'un da baskılı bir oyunu yoktu ama birkaç pozisyona girdiler. Sonrasında oyun kıvamına geldi, bir deplasman takımının arzu edeceği şekle döndü. Ani ataklar yakaladık ama sezon başında beri görülüyor ki, Zenke ve Agbetu tabiri caizse gol özürlüler. Son vuruşları oldukça zayıf. Normal bir forvet oyuncusu ortalama üç pozisyondan birini gol yaparken bunların gol atması çok zor. Her pozisyonda ister istemez "Cenk olsaydı" diyorum. Turgay döküldü ilk yarım saatte, Abdülaziz'in adını bile duymadık. Son çeyrekte biraz biraz toparlandı takım ama dirençsiz bir orta sahamız var. Sezon başlayalı aylar oldu halen bir sistem yok ortada. Allah'tan Giresun da kötü. Tempo yapamıyoruz, organize bir atak yok. Fakat ilk golü bulursak boşalan arka hatlarından epey pozisyon üretebiliriz."
   İkinci devre de benzer bir manzara vardı aslında. Ancak dakikalar 55'i gösterdiğinde Savaş Esen çok üst sınıf bir vuruşla, harika bir gol attı. Sonrasında yüklenmeye çalışan Giresunspor'u boş bıraktığı arka alanda yine epeyce pozisyon bulduk. Ancak Abdülaziz, Zenke ve Agbetu oldukça verimsizlerdi. Turgay boş koşularında etkisiyle hayli yorgun göründü; kötü bir performans sergiledi. Buna karşın Hakan Bayraktar mükemmele yakın oynadı. Savunma hattı da iyi sayılabilirdi oyun boyunca ancak açıklar da verildi. Orhan hızla yükselen bir form grafiği içinde. Ancak bütün bunların arasında altının çizilmesi gereken isim yine Ahmet Şahin'di. Sadece şunu söyleyeyim; kalemizde Okan Karabulut olsaydı şu an 3-1'lik bir mağlubiyeti konuşuyor olabilirdik.  Tıpkı geçen seneki mağlubiyet gibi...
   Giresun deplasmanında kazanmak ve son yıllardaki talihsizliği kırmak güzel lakin galibiyet kimseyi aldatmamalı. Oyun planı zayıf, organizasyonlar çok eksik. Rakibimiz kaotik bir ortamda ve moral olarak dipte idi. Elbette bunu değerlendirebilmek de önemli ancak biz de olması gereken seviyede değiliz.
   Kazanılan bu üç puan Hüseyin Kalpar'ı, tercihlerini, davranışlarını, zihniyetini asla haklı çıkaramaz! Bu takım daha yüksek hedeflere oynamalı ve bugünkü seviyesinin çok daha üzerinde olmalıydı. Önümüzde önce bir kupa maçı var -ki inşallah kazanır ve hem yeniden Türk futbol gündemine girebilmek için hem de para kazanabilmek için gruplara kalırız- ardından sorunlar içindeki Diyarbakırspor ile kolay tabir edilebilecek bir maça çıkacağız.  Ancak esas boy aynamız olan sonrasındaki Karşıyaka, Denizlispor, Erciyes ve Ordu serisi başlayacak. Kazandığımız için çok mutluyum, yüzümde güller açıyor ama ilerideki sürece takımımız hazır bir görüntü sergiliyor mu? Pek sanmıyorum...

babasamsunlu

Sevgili M6 ya hitaben.....saygılarımla...

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 October 2010, 17:38:52
Yinecez olm sizi..Ben geliyorum deplasmana  :P :P :P

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 October 2010, 13:02:32
yiter yaaw yiteer..  :D :D

yitecek bugün ben çok inançlıyım...  ;) ;) ;) ;)

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 October 2010, 21:48:05
:D Giresun 1  Samsun 3 

gerisine karışmam :D :D

**KaR6**

SAMSUNLU ORUMA 55

::) :) yendik be 3 senedir yenemediğimiz giresunu evinde koyduk  ;D :(

**KaR6**

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 October 2010, 14:48:16
35 e kadar tık yok, zenke'nin kaçırdıgı golden sonra toparlandık.. bi gol bulsak cok rahat biter bu maç ama yersek atamayız daha..

illa bişe alıntı yapcaksan bunu alıntı yap sayın bubasamsunlu ;D

55.hakan

Kapanan takımlara gol atamıyoruz pozisyon da bulamıyoruz.Örnek:Kartal,Tavşanlı,Akhisar..Sahaya galibiyet için çıkmış takımlara karşı biraz daha rahatız.Ancak Zenke ve Agbetu golcü değiller bunu anlasınlar artık.

Dartagnan

Hem zayıf olanlara karsı hem de guclu olanlara karsı bu takım bu sıstemle ve bu futbolcularla cıktıgı taktırde asıl amac 1 puan.Macın gıdısatı bıze pozısyon sunarsa bı gol atıp olayı 3 puana cevırebılırız.Ama oyle bır durum olusmazsa bız gol atamayız bu kesin.Oyle ilk bastan oyunu kontrole alarak ,al ver yapıp oynayarak ,pozısyona gırmek ve gol atmak  ımkansız bır sey.Ayrıca cenkten zıyade bızım ANIL ı devreye sokmamız lazım ...Onceliğimizin anıl olması gerektiğine inanıyorum. 90 dakka boyunca ve sezon boyunca hep bu sistemle veya sistemsizlikle gitmez.Anılı kullanarak seceneğimizi en azından 2 ye cıkarmamız lazım .Ayrıca  agbetunun alternafı olarak sinanı da degerlendırmeli.Yerıne gırdıgı taktırde agbetunun zorladıgı kanadı sınan darmadagın edebilir.Akla gelen diger bir soru da Savasla hep boyle gider mi? Orası ayrı bir muamma.Ne yapıp ne edip Cenk in takıma katılması lazım.Bu forvet hattı hic ama hic güven vermiyor...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 October 2010, 17:18:21
bi kere de berabere biter yazsaydın abi, nolur nolmaz ;D ;D ;D

Bana dün halı sahada dedi. Hocam benim içimden bir ses kesin yeneceğiz, berabere kalacağız ya da yenileceğiz dedi. :)
ben şahidim...
acayip tahmin yapıyor yav!...  :P

Not: Keyifler gıcır ;)

dilatino

sonucda iyi yada kötü galip gelmek güzel.. acizene macdan öncede macdada ben bu maci alacagimizi yazmisdim yorumlarimda. begendigim sey herkes bir kadro kuruyor demokrasi ne güzeL tüm arkadaslarimiz mac öncesinde Murat yok diye edilmedik hakaret kalmadi hocaya forumda..  dakika 65 murat oyuna alindi ben acikcasi ismini 25 dakikada pek duymadim... cikan agbetunun ismi daha cok geciyordu mücadele olarak.. Ben inaniyorum Kalpara bence bu hoca kalirsa samsunspor ilk 6 icinde yerini alir..
Cenk konuusundaysa cenk bizim memleketimizin cocugu ama milli takima kadar yükselmis egosu olan birisi Süper ligden Bankasyaya gelmesi onun samsunsporu kücümsemesi yada rahat kadroya girerim demesine neden oldugunu düsünüyorum.. ben bu konuda hocaya asla kizmiyorum. oynadigi macida gördük cenkin.. ama dersenizki kötü futbolcumu asla bence cok iyi futbolcu kendine ceki düzen versin önce mütevazi olup diger arkadaslari kadar takima girmek icin calissin sonra zaten oniu hoca oynatir... saygilar..

KotuCocuk55

Kimsenin umudu yoktu aslinda mactan,takima ve hocaya inanmama ragmen benimde yoktu cunku rakip giresundu.Evet barcelona degil belki rakip ama ters geliyor iste.Yillardir yasanan maglubiyetlerin ardindan hatta samsunda yasadigimiz 3 lu 4 lu maglubiyetlerin ardindan deplasmanda giresunu yenerek 3 puan aliyoruz.Sadece galip gelmis ve hanemize 3 puan yazdirmis olmak bu mac icin yeterli gecmis istatistiklere bakinca..
3 haftada 7 puan, rakipler adana tavsanli giresun,  maclardan ikisi deplasmanda:oldukca basarili

Lutfen artik biraz sukunet.
Sagduyulu ve sabirli olalim.

Hoca hakkindaki yorumlarimizi denizli macindan sonraya ertelemeye davet ediyorum herkesi..

mehmet yılmaz

Maçların neredeyse tamamı berabere bitti. Haftanın en kazançlı takımı olduk.
Ayrıca maçtan sonra da Giresun tribünleri takımımızı ve taraftarlarımızı alkışlamışlar.