Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

King Of The North

2.yarı kale önünde bir zemin bozukluğundan gol yemedik, aynı pozisyon ilk yardıda oldu Fevzi az daha topu kaçıracaktı ayağının altından, spiker tam bombaydı futbolcuları tanımıyor ısrarla yanlış isimler telefuz etti. Maçın ilk 30 dakikası sahada yoktuk neredeyse iyiki gol yemedik de toparlanıp atakları sıklaştırmamız kolay oldu.
Ersin'e hayran oldum, Turgay'ı çok beğendim, defans ve kalemiz mükemmeldi, zaten şidiye kadar ligin en az gol yiyen hattı olmamız da bunun göstergesiydi. 6 maç sonra Giresun'u yenmeyle makus talihimizi de yenmiş olduk.
Unutmayalım üstekilerin Ankaraspor bay'ı var daha, bir de yarım kalan Mersin maçımız var, Diyarbakır maçıyla tribünlerde uzun yıllar sonra Şampiyon Samsun seslerini duyacağımızı hissediyorum.

kaptan 55

hakan bayraktar ve turgay'ın iyi oyunuyla orta sahada üstünlük bizde gibi gözüksede kollektif futbol adına yine pek bir şey göremedik.zenke ve agbetu bana göre istenilen formda değil.savaş'ın güzel golü galibiyeti getirsede bu takımın forvete ihtiyacı var.

kalpar'a rağmen üç puan çok güzel oldu.

lucarelli

Cem Baba'nın uğuru mu desem Kalpar'ın balı mı desem bilemiyorum. Ama çok iyi oldu bu galibiyet.

Hem biz hem de onlar çok poziyona girdi. Özellikle forvette Cenk'in kullanamamızın sıkıntısını çok çektik. Şu Cenk sorunu bir an  önce çözülmeli.

fatih55ankara

ordu'da ikamet ettiğimden cumartesi günü samsunsporun kaldığı altuğ otel e gittim.takım 15.15 de ter idmanına gitti.yaklaşık 1 saat sürdü.hüseyin kalparla ayaaküstü konuştuk.hocam cenk i niye oynatmıyosunuz dedim.ona sormak lazım dedi.bir futbolcu kale önünde durarak golü bekleyemez dedi.ona çok güvenmiştim dedi.taraftarın tepkisine anlam veremediğini kazanılmış ya da kaybedilmiş birşey olmadığını söyledi.idmana geçtik.idman yeriyle otel arası 100 metre yoktu.isa turanla idman boyunca konuştuk.takımın hiçbir futbolcusunun kalparı sevmediğini söyledi bana.dedi ki hüseyin hoca bir de sevecen yönünü futbolculara verebilse bu takım iddaa ederim uçar dedi.futbolcular arasında çok iyi arkadaşlık olduğunu söyledi.murat yıldırım ın aşırı form düşüklüğünün olduğunu bunu kendisinin de söylediğini bu takımın zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.kalparın çok iyi yanları da olduğunu gerçekten çok hırslı olduğunu ve kriz anındaki takımlara ilaç olacağını söyledi.geçen sene kalpardan önceki hoca turhan özyazanların çok bilgili ve beyefendi hoca olduğunu kendisinin turhan hocaya 5-6 isim verdiğini çıban başı olarak ama turhan hocanın buna cesaret edemediğini aynı şekilde hüseyin hoca geldiğinde takımdaki bu çıban başlarını net bir şekilde gönderdiğini söyledi.takımın şu anda sadece sevecen babacan bir hocaya ihtiyacı olduğunu hüseyin hocayı da inşallah bu yönünü geliştirmek istediklerini söyledi.haluk tanın da kalparı sonuna kadar arkasındayız sözünü hatırlattığımda çok iddialı bir söz olduğunu söyledi.daha birçok konuyu konuştuk.şimdilik bu kadar.

Ollivanders

maviay55

babacan cenk kale önünde durup bekliyomuymus maç boyunca..o zman neden geldiği 2.gün oynatıldı ve biz yanlıs kişiyi mi izledik ortasahaya gelen pas dagıtan adam cenk değil miydi? bu adamın bi ismi var cenk işler! nere gitse iş yapar nere gitse yazar 5-10 tane bitiricilik diyoruz manager oyunlarında buna..ve bizimde ihtiyacımız olan şey bitiricilik..

Ollivanders

fatih55ankara

arkadaşlar bilmediğimiz çok şey var bence bu sorunlar sadece  kalpar la ilgili değil gibi geliyor bana.

Kodalak

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 25 October 2010, 12:08:19
arkadaşlar bilmediğimiz çok şey var bence bu sorunlar sadece  kalpar la ilgili değil gibi geliyor bana.

babacan yaz bildiklerini o zaman ne konuştuysan...az önceki yazıda ne güzel başlamışsın devam et...

mehmet yılmaz

Fotolar: Gazeteniz Halk

fatih55ankara

ben idmanda şunu gördüm.bu futbolcular kalpar a saygıları sevgileri yok.sadece korkuyorlar.isa turan ayrıca kalparla peşin olarak anlaşıldığını gönderilse de yıl sonuna kadar parasını alacağını maddi açıdan kulübü zorlayacağını söyledi.bir de şuna dikkat ettim her lafında isa turan bu takımı ben kurdum dedi.ben de ağzını aramak için hocam siz takımın başına gelin o zaman dedim.bana dediği ben bir şekilde zaten gelicem ama bunun birilerinin ayağını kaydırarak olamayacağını söyledi.bu takıma çok güvendiğini belirtti.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 25 October 2010, 13:35:19
bana dediği ben bir şekilde zaten gelicem ama bunun birilerinin ayağını kaydırarak olamayacağını söyledi.

:-X :-\

Böyle bir şeyi bizzat dedi yani, ne diyelim sadece futbolcu yetiştirmiyoruz biz , arada teknik adamda yetiştirmek gerekli.

Sadece ahlaklı adam yetiştiremiyoz nedense...

mehmet yılmaz

Maç sonunda Çotanaklar tribünü , takımımızı tribüne çağırıp alkışlarken...

Ayrıca bizim taraftar da son derece centilmen davranmış. Yalnız o meşhur kapalıdan yine bizim yedek kulübesine musallat olanlar olmuş, çok da önemsenmemeli onlar da.

babasamsunlu