Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

gkhn

Hafta boyu umutsuzdum ama maç günü hep bir umut doğuyor haydi Samsunsum mutlu et bizleri...

mehmet yılmaz

gecen seneki maç aklıma geliyor da... ilk 15 dakika bir atak bile yapamayan bir giresun vardı. savaşla 3 tane net golü kaçırmıştık. sonra mal okan karabulut yumurtlamıştı. ikinci devre mal karabulut daha da beterlerini yemişti. 3-1, 4-1 kazanacağımız maçı 3-2 kaybetmiştik maalesef.

berusa55

Takımın oynadığı futbolla ve bu hocayla bu maçı kazanabilmemiz her zamanki gibi çok zor. Yanılmayı çok istiyorum.  :(

**KaR6**

karşımızda harikalar yaratan bi rakip yok.. biraz akıllı ve istekli olursak kazanabileceğimiz bir maç.. adana maçındaki gibi bir savaş, işimizi kolaylaştırır.. zenke de patlayacaksa patlasın artık..

cembaba

Barça gibi pas yapan, ara topları atan, orta sahası top kaptırmayan, defansından adam geçemeyen, kalesinde gol görmeyen bir takım izletmeyi nasip et Ya' Rabbim.

sercan5592

gidemedim maca tvden  izlicez artık inşallah kazanırız

dilatino

Insallah Giresun macini aliriz, ben yurt disinda yasiyorum cokda olaylari bilmiyorum ama Kalpar a karsi bu sitemi hic begenmedim.. Acikcasi ben yönetici olsam KaLpari asla yollamam. gönderdigimiz teknik direktörlere bakarmisiniz son yillarda Lütfen yani... herkes aklini basina almali Kalpar iyi Hoca takimda kesinlikle kalmali.
Cenk oynatilmiyor diye kalpara kizdi adam oynadi sonra penaltiyi kacirdi oda yetmedi berbat oynadi.. Kenan yelek bence bu takimda artik yeri yok... yapdigi hareketten degil 36 yasinda yanilmiyosam yani 18 yasinda yani oglu yasinda birisine yerini birakmali...
Mac icin Skor veriyorum..
Giresun 1 Samsunspor 3

cem 55

murat ilk 11 de yok senin gelmişini geçmişini kalpar *******

Recep

alperen

celebi

Recep

gene tavşanlı maçı gibi ilk dakikada yiyorduk
kalparı giresunda bıraksınlar takım otobüsüne alıp Samsuna getirmesinler

babasamsunlu

:D :D bu kadar komedi bir taktik anlayışı olamaz :)

gülüyorum  artık ben bu adama...

şuan Samsunsporumuzun hangi dizilişle sahada olduğunu söyleyebilirmisiniz ??

celebi

ev sahibi takım ev sahibi gibi oynuyor bunu değerlendirmeliyiz kontralarla