Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Bu arada beğenmediğimiz tavşanlı 9 puan samsunspor 9 puan aynı puandayız yani. Bu hafta deplasmanda diyarbakırı yendiler. Matematiksel olarak hesaplarsak buna göre samsunsporunda giresınu 1-0 yenmesi gerekiyor.

holigan5565

ARKADAŞLAR BU KONUDA HERKES HOCAYA SÖVERKEN ŞİMDİ BUNLARI YAZMAK BİR DELİLİK AMA BENCE EKSİK KONUŞULAN ŞEYLER VAR. EVET İSTERDİKKİ TAKIIMIZ DAHA İİ OLSUN DENİZLİNİN YERİNDE BİZ OLALIM.AMA ŞUNU UNUTMAYALIMKİ LİGDE DENİZLİ DIŞINDA KOPUP GİDEN BİR TAKIM YOK YANİ BANK ASYADA 3 HAFTA KAZANAN TAKIM YOK DİYEBİLİRSİNİZKİ TAKIM TOP OYNAMIYO İŞTE MAÇLAR VERİLİYOR. HANGİ TAKIM VAR BU LİGDE TOP OYNAYABİLEN. BURADAKİ HERKESİN ÖNCELİKLİ AMACI OYNATMAMAK. BU YÜZDEN ASIL OYNARSANIZ KAPANAN TAKIMLAR SİZE KARŞI KAPANIP KONTAYLA İŞİNİZİ BİTİRİYOR. ZATEN OYUNU AÇABİLECEK YETENEKTE (SONUCU DXEĞİŞTİRECEK) ÇOK YETENEKLİ TOPÇULAR YOK BİZİM TAKIMDADA OLDUĞU GİBİ.DAHA HER ŞEY BİTMEDİ KARAMSAR OLMAYA GERK YOK. ELBETTE HOCANIN BU KADAR TOPÇULARLA SORUN YAŞAMASI NORMAL DEĞİL BUNA KATILIRIM. AMA BAKARSANIZ BERABERLİĞİ BEĞENMEDİĞİMİZ TAVŞANLI GİRESUN VE BUGÜN DİYARBAKIRI YENDİ. AYRICA ŞUNUDA UNUTMAMAK GEREK SAMSUNSPORUN EN B ÜYÜK SORUNU NEYDİ GEÇMİŞTE ÇOK KOLAY GOL YEMEK PUAN TABLOSUNA BAKARSAK SAMSUNSPOR  YEDİĞİ 3 GOLLE LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI. AMA GOL SORUNU ÇÖZÜLMELİ ELBETTE AMA BU KADAR ÇOK KATI SAVUNMAYLA OYNAYAN TAKIMLARI NASIL AÇACAZ BİLEMİYORUM.EVET CENK KENARDA OTURUYOR. AMA CENK ALTAY MAÇINDA VE BOLU MAÇINDA NE YAPTI HALA GOLÜ YOK. HOCA ONDAN SADEDCE DAHA HAREKETLİ OLMASINI İSTİYOR. BUNU YAPMAMAK İÇİN BU KADAR İNATLAŞMAK DOĞRUMU HOCAYLA O DA TARTIŞILIR BENCE. BİLİYORUM ŞİMDİ HEPİNİZ MUHALEFET GİBİ KONUŞTUĞUMDAN YÜKLENECEKSİNİZ AMA CEVAP VERİRKEN HEPİMİZ SAMSUNSPORLUYUZ VE HEPİMİZ TAKIMIMIZIN DAHA İİ OLMASI İÇİN BİŞEYLER SÖYLÜYORUZ BUNU DÜŞÜNEREK CEVAP VERİRSEK BİRBİRİMİZE İİ OLUR.

red_white

denizliden sonra kopup giden takım biz olabilirz bu zihniyetle 10.luk felan nasıl mutlu edermi bizi?

Recep

@holigan5565
küçük harflerle yazarmısın çok karışık duruyor böyle

cem 55

******* senin gibi hocanın mal herif öküz cenki almamış kadroya hadi inatlaşıyosun cenkle  anıl niye kadroda yok ne yapmaya çalışıyosun amaçın ne d**** hoca senin yapacagın hocalıgında çıkaracagın kadronunda verecegin taktiginde mk ben tek zevkimiz haftasonu olsunda sevdamızın peşinden bi deplasman yapalım maça gidemiyosakta tvden yada siteden takip edelim ama onunda içine ettin sayende futboldan sogudum dana herif senin gittigin gün kurban kesecem şampiyon olmuş gibi sevinecem ne istiyosun bizden defolup gitsene bunak herif şu takımın başına geçtigin güne lanet olsun senin sevimsiz itici suratsız adam

kumköylü ahmet

bu hocaninda zihniyetininde rijkaard sikdir gitti sira sende serefsiz defol gitttttttttttt cenk kosun sana

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 October 2010, 19:25:29
sonucunda ne olacaksa olsun yenilelim temennisi bana çok itici geliyor gerçekten.. ne demek kalpar gitsin diye yenilelim? bundan sonra kazanacaksak gitmesin kalpar, üzüm-bagcı muhabbeti gibi olmasın..

ben kazanacagımıza inanıyorum, öyle hissediyorum ya da klasik inancım hala yerinde diyelim.. aksini düşünmüyorum, düşünmek te istemiyorum..

kardeşim benim..bende maçı kazanacağımızı düşündüğümü hatta deplasmana gitmeyi düşündüğü söyledim daha önce..ayrıca benim cümleme iyi dikkat et..
kalpar gitsin diye değil... Samsunsporumuzun geleceği adına iyi olcaksa bir mağlubiyet alınacak bir puandan daha hayırlı olabilir gibi birşeyler anlatmak istemiştim..

yalnış anlamışsın..gider yapmışsın aklını alırım akıllı ol :):)  :P :P

**KaR6**

sayın babasamsunlu, her yazdıgımızı sana cevap olarak mı yazmıs oluyoruz, olayın ne senin ;D

50 kişi aynı seyden bahsetmiş, onun uzerine yazdım, eski baslıkları okuyacana millet en son ne yazmıs onları oku ;D

babasamsunlu

hahaha

maçtan yeni geldim..
çok fena gaza geldim..
başkanını 4-0 dan 6-4 yendim..
şimdi ne takip etçem forumu :D :D :D

mehmet yılmaz

**KaR6**

aha da baskanıma laf, hem de 'm' değil 'n' kullanarak  >:(

berusa55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 20 October 2010, 14:12:39
maalesef yenılırız dıyorum 1-0  :(
valla tavsanlı macından sonra pek bı karamsarmıs maca yaklasık 8 saat kala her zamankı gıbı yenecegımız yonunde bı hıs var ıcımde ama gıresuna sansımız bı turlu tutmuyo mehmet abı bı ara, gıressuna karsı oynadıgımız macların hep en kotu oldugumuz veya ıddaamızın olmadıgı zamanlara denk geldıgını soylemıstı. ınsaallah bu sefer sansımız tutar 2-1 alırız dıyorum

Kaya

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 October 2010, 01:32:08

başkanını 4-0 dan 6-4 yendim..

Ortamı germenin alemi yok gerçekler ortada,yendim diyor tek başıma diyor .:.:. Bu gider ne sonuçlar doğuracak göreceğiz  :D

babasamsunlu

24 October 2010, 09:29:23 #134 Son düzenlenme: 24 October 2010, 09:34:48 babasamsunlu
çok çok Başkanımız beni afaroz eder..

Bende gider bir kilo pirzola ile özrümü dilerim..

Olay tatlıya bağlanır :):)

Ortamı germeyin...gerenlerle hesaplaşırız elbet ;);)

Bu maçı alcaz içimde acayip bir his var..

Fark bile beliyorum ben bu maçtan niyeyse..

Giresun saldırma gibi bir aptallı kyaparsa bizim takıma mahvolurlar ;);)  8) 8)