Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

SAMSUNLU ORUMA 55

.............istemediğin bir şehirde  Samsunsporsuz hayat geçmiyor be abilerim hey gidi hey bir zamanlar samsunun maçını kaçırmaz stad da yerimi  alırdım şimdi ise elin gayserisinde sene bir yerimizi alıyoruz adam gibi takımımızı destekliyoruz...............

mehmet yılmaz

İnşallah Agbetu - Zenke ikilisi günlerinde olur ve gol için çıkan Giresun'un arka tarafında bulacakları boşlukları değerlenidirirler. Neticede gerek Akhisar gerekse de Kartal deplasmanlarında rakipler kapalı futbol oynamışlardı. Sadece Altay gol aramış ve bedelini ağır ödemişti. İnşallah kazanırız.

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: samsuni - 24 October 2010, 11:54:10
İnşallah Agbetu - Zenke ikilisi günlerinde olur ve gol için çıkan Giresun'un arka tarafında bulacakları boşlukları değerlenidirirler. Neticede gerek Akhisar gerekse de Kartal deplasmanlarında rakipler kapalı futbol oynamışlardı. Sadece Altay gol aramış ve bedelini ağır ödemişti. İnşallah kazanırız.

inşallah mehmet abi herkesin gönlünden geçen galibiyet giresunu yenecez allahın izniyle

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 October 2010, 09:29:23

Bu maçı alcaz içimde acayip bir his var..

Fark bile beliyorum ben bu maçtan niyeyse..

Giresun saldırma gibi bir aptallı kyaparsa bizim takıma mahvolurlar ;);)  8) 8)

Bende bu doğrultuda düşünüyorum giresun için tehlike çanları çalıyor kazanmaktan başka düşünceleri yok açık oynayan takımlara karşı galip gelme olasılığımız daha fazla adana altay maçları buna örnek olabilir bu maç çekişmenin yanında sertliklede geçebilir erken bulunan bir gol rakibi abondene eder bizde babasamsunlunun dediği gibi averaj yapabiliriz tabi bu söylediklerim takımın oyununa bağlı tamamen..

Fecr_55

1-3 son anda icimden gecen ve olmasi icin dua ettigim skor..

celebi

Allahım yine heyecan bastı ve ben de her nedense yeneceğimizi düşünüyorum

cembaba

Giresun'a karşı bahtsız talihiimizi, şansımızı bu maçta değiştirmeliyiz yiter yaa!

babasamsunlu

yiter yaaw yiteer..  :D :D

yitecek bugün ben çok inançlıyım...  ;) ;) ;) ;)

YaşarDoğu

Tavşanlıda  ilk 10 dk saldırdı 3.dakikada golü buldu, aptal aptal birbirine baktı bizim asalak futbolcular.

İnş. kazanırız da ilk 6 hedefimizden sapmayız :( ???

Ollivanders

Basımızda Huseyin Kalpar oldukca mac kazanabilecegimize inanmıyorum.

Fecr_55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 24 October 2010, 13:03:56
Tavşanlıda  ilk 10 dk saldırdı 3.dakikada golü buldu, aptal aptal birbirine baktı bizim asalak futbolcular.

İnş. kazanırız da ilk 6 hedefimizden sapmayız :( ???

Kalpar ilk 6 diye diye biz bile kestik ümidimizi ilk ikiden..

mehmet yılmaz

Heyecan sardı şimdiden, canlı yayın başlayıp da orada Samsunspor amblemini görünce acayip heyecanlanıyorum.
Zor maç olacaktır, kavgasız gürültüsüz ve üç puanla döneceğimiz bir maç olmasını ümit ediyorum.

YaşarDoğu

Kesmeyip napıcaz, Kalpar Tavşanlıya karşı forvetsiz oynayıp 1 puana razı ve mutlu iken bizde ilk 6 hedefine razı olucaz malesef .:.:. ??? :(

europe_55

Insallah kazanacagiz.
Erken bir gol bulabilirsek, fark bile atabiliriz...
Umarim yanilmayiz!