Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

maviay55

giresun maçında takımın oynamayacagını kalparın gitmesi için böle bişe yapabilceklerini düşünüyorum! ve kalparda bu maçtan sonra bavulunu toplar bence..

fatih55ankara

Rabbim samsunsporumuza huzur nasip eyle.futbolcuların canla başla mücadele etmesini kalparın yanlıştan dönüp cenk i 45 dakika da olsa oynatmasını nasip eyle.bu sene süper lige çıkmamızı hayırlısıysa nasip eyle.Amin.

mehmet yılmaz

AlıntıKADRODA SAMSUNLU YOK
Teknik Direktör Kalpar, 18 kişilik maç kadrosunu açıkladı. Kadroda Samsunlu futbolcu bulunmuyor. Kenan ve Cenk yine çizik yedi
23 Ekim 2010 Cumartesi 12:51

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Giresunspor ile deplasmanda oynanacak olan maçın 18 kişilik kadrosunu açıkladı. Kadroda Samsunlu futbolcuların bulunmayışı dikkat çekerken, teknik adamın bu davranışı tepki de çekti. Kalpar, 18 kişilik kadroyu Ahmet, Kılıçarslan, Kemal, Ersin, Orhan, Adem, Turgay, Jonathan, Alpaslan, Murat, Hakan Bayraktar, Mustafa, Emre, Zenke, Agbetu, Savaş, Sezer ve Abdülaziz olarak belirlerken, Samsunlu olan Cenk, Kenan, Sercan, Hakan Koçaslan, Oğuz ve Sinan'ı kadroya almadı.

Cenk yine yok kadroda...

mal par!!!  >:(

sercan5592

kalparın taaa...

büyük ihtimalle gitcem bu maça inş kzanırız

berusa55

Cenk ve Kenan için Samsunspor defteri kapanmıştır kalpar gitmediği sürece... Bu artık ayyuka çıktı.

55.hakan

cembaba

Yönetim nasıl uyabiliyor buna hayret verici. Görmemesi mümkün değil bunu ya ! Ben tabloyu çizdim arkadaş. Cenk 55 numaralı formasıyla bizlere gol atarken alkışlarız ;)

Nuri Asan

Kalpazan bu ,harbi kalpazan

FaTiH_HaN

Bu maçtan galibiyet alırsak malparın kredisi 2-3 hafta daha artacak eğer kalpar gidecekse ben malubiyete razıyım koskoca sezon yanacağına varsın giresun son kez yensin bizi.

55JNR55

yani şu maçı iki ucu boklu değneğe çevirdiler ya helal olsun hangi ucuna razıyım onu da bilmiyorum...

gkhn

KareAs55

******* yüzsüz herif ,  Anıl ile Cenk nerde lan  >:(    

Bir senemizi daha yedin  >:(

kabacevizli55

erciyes bolu maçı berabere  bitti  gibi bu  maçı alırsak süper olurdu ama  :o

celebi

eski55

APARTMAN YÖNETEMEYECEK İNSANLARI BU KULÜBÜN BAŞINA YÖNETİCİ DİYE GETİRİRSEN ,BÖYLE KAPICI KILIKLI ONURSUZ  ŞEREFSİZ  İNSANLARDA İSTEDİKLERİ  GİBİ  AT  OYNATIRLAR...