KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

Kaya

Her şey şaka gibi  >:( Patlamak üzereyim bu kime denk gelir bilmiyorum açıkcası...Kendimi sıka sıka sıkacak yerim kalmadı..Kötü olduğumuz dönemler oldu,iyi top da oynamadık,fark yediğimizde oldu ama hiç bu kadar aşağılanmamıştık ve hala bakıyorum bazı ! SAMSUNSPORlular her şey normamiş gibi konuşuyor akıl sır erdiremiyorum..

Kaç kere yazdık kaç kere söyledik bu adam kendini düşünen karektersizin teki diye bakıyorum hala yok cenk şöyle yok böyle yok arkadaş yaaa illa ki ters işler mi yapalım idmana gidip yöneticisinden hocasına bi güzel giydirelim mi? Haklıyken haksız duruma düşmeyelim diyoruzda hak mı bıraktılar..

Bu takımın vebali ilk başta yöneticilerindir,daha sonra ego bombası kalparın.Bizim duygularımızla,sevgilimizle,değerimizle kim oynuyorsa kişisel çıkarları uğruna ALLAH bizim çektiğimizin bin katını ona versin...

mehmet yılmaz

@mert

Kalpar futbolcuya dayalı düzeni yıkacağım diye kendine dayalı aptalca bir düzen kurdu. Yönetim konusunda zaten diyeceklerimi dedim, eski mesajlardan görebilirsin. Ben face'deki kişisel görüşlerinde yazdığın şeylere göre yorum yapıyorum ve ortaya çıkan şey 3-1 kazandığımız Adana maçının Kalpar'ı haklı çıkardığı, Cenk'in masal kahramanı odluğu yönünde. Cenk'e kızmak ayrı birşey ama adamı önce hata yapacak hale getiriyorlar, sonra da "bak, işte o da şöyle yaptı" diyorlar.

İnanç'ın dediği gibi, Kalpar'ın Samsunspor'un başarısı, Süper Lige çıkması diye bir düşüncesi asla yok! Tek derdi 56 yaşından sonra ayda 15-20.000 lira daha kazanmak.

Bir insan Cenk gibi bir adamdan istifade edemiyorsa, futboldan anlamıyor demektir. İnsan ilişkileri sıfır demektir. Bu kadar açık ve net...

Adam ya çok pişkin ya da bizimle dalga geçiyor.

doðan

19 October 2010, 21:50:49 #32 Son düzenlenme: 19 October 2010, 23:48:15 doðan
Yazıma bakıldığında ben sadece cenk le konuşulmasını talep etmedim , yönetim harici ( çünkü inandırıcı gelmiyorlar) diğerleriyle konuşulsun , herşey açığa çıksın isterim ....
ama sadece temenni ...
çooookda iyi biliyorum ki hiç bir şey açığa çıkmayacak .. koaos ortamı dağılmayacak , kalpar gitmeyecek (şayet giderse bir emanetçi daha gelecek senenin takımını kuruyorum diyecek) ,
küçük hesaplar yapan büyük insanlarımız var , bizim hesabımız nedir ki ..yağmur çamur demeden uzak yakın  fark etmeden , 11+11 kişinin koşturduğu 4 akıllı adamın düdükle idare ettiği bir koşuşturmanın safça izleyen binlercesinden biri olmakmı....
Defalarca yazdım belkide bunu biz futbolcunun kendine hiç bir zaman aşık olmadık... taşıyabildiği yada taşıyamadığı asil renklerimizin birleşiminin gözümüzü büyülediği formamıza aşık olduk ..
Ne Cenk bağlar beni Nede KALPAR , Biri taşımasını blmiyorsa ( samsunun çocuğudur ağzım varmıyor), biri yönetmesini bilmiyorsa takımını , yada azla yetiniyosa biz dövünelim duralım..
Şimdi çıkar biri Alır şeriatın kılıcını eline vurur birilerinin beline olay çözülür .. okadar basit değil arkadaş basiretsizliği bırakacak yumruğu masaya vuracaksın ..Kör değiliz görebiliyoruz bazı şeyleri ve tek düşündüğümüz SAMSUNSPOR umuzun çıkarları... TAVŞANLI gibi kasaba takımının karşısında ezilmek için mi Bİrilerini kolluyoruz ...herkesin bir değeri var ,Altının değerinide sarraf bilir .. biz değerlerimizi biliyoruz ve kaybetmeyi sevmiyoruz ...kişisel çıkarlar bir yerlerde bırakılıp doğru yolu bir an önce bulmaları temennilerimle...

oguz_5528

Bide Şöyle birşey olsa cenk'i anıl'ı oynatıp iyi oynadıklarını görse misal gol atsa cenk Kalpar da sırtını sıvazlasa çok iyi olacak.Sen teknik direktörsün çekip çevircen takımı ama yapamıyor,kadro iyi cenksizde kafaya oynar bu takım ama neden faydalanmayalım bu tecrübeli adamdan,Kalpar'ın gitmesini istediğim neden kadro seçimi değil,bir taktik her takıma işlemez; tutturdu aynen gidiyor,oyun okuma kocaman bir 0,giresun bizim takımı acayip zorlar artık yönetim de artık kimle anlaşır bilemem ama bu Kalpar'ın son maçı olacak...Maç için umutsuzum giresun deplasmanı 1 puana razıyım ;)

erkutdem55

Ben 1 puana razı değilim,ya yenilsinler ne olacaksa olsun,ya da yensinler işimize bakalım.Beraberlik ise hiçbir işimize yaramaz uzun vadede.

veis

deplasmanda ki puan herzaman önemlidir ama tavşanlıdan alınan bir puana sevinmek olmadı.eger bu bir puana sayın hocamız sevinecekse zaten hedefini belli etmişdir.bu hedef sanırım yönetiminde hoşuna gidiyor ve hedefleri aynı olucak ki hocayla ısrarla devam ediliyor.samsunsporun yerini konumunu hedeflerini ve büyüklügünü bilmedikleri için olsa gerek diye düşünüyorum.
           ama iki kelam da futbolcularımız hakediyor.her deplasmanda taraftar görüyor ve eksiklik hissetmiyorlar.hocayı sevmiyor hatda ondan nefret de ediyor olabilir ler ama sahaya çıkdıklarında insan bir deplasman tirübününe bakar ve utanır.ne kalpar ne cenk işler bu takımdan ve hedeflerinden büyük olamaz.herkez üstüne düşeni en iyisiyle yapmak zorunda ve giydigi formanın hakkını vermek zorunda.

özkan

Ya samsunspor kalparın cok mu umrunda sanıyorsunuz? tututututututu-kalpar kankiliği aldı gitti klüp ıcınde ..ahmet sahınınden kenanına azızınden ademıne topcuların agzındaki sakızın adı;bu adam taktımmı takıyor..gecen sene kımse antrenman alanı dısında bıle gordgnde ıyı gunler,ıyı aksamlar vsvs demıyordu hocaya..hoca gıderse sorun bıter..bunuda taraftarımızla basarabılırız ancak..ama o taraftarda bızde yok ::)

cembaba

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 October 2010, 02:21:12
Bir basın mensubunun, futbolcu Kenan Yelek ile aralarında sorun olup olmadığını sorması üzerine Kalpar, şunları kaydetti: "Kadroda olmadığı için maç yemeğinde masaya yumruğunu vuruyor, ağzından küfür çıkıyor, sonra da, "hoca beni ısınmaya bile kaldırmasın" diyebiliyor. 36 yaşına gelmiş bir futbolcu bunu nasıl yapabiliyor. Her şeyini Samsun'a borçlu, bırak bana karşı, Samsunspor'a karşı bunu yapamaz. Ben de buna net bir şekilde tavır alırım. Çektim konuştum, 'Sen hata yaptın, neden yaptın' diyorum, 'Ben sinirlendim, yaptım' diyor. 'Bu hatadan dolayı arkadaşlarından ve benden özür dilemek istemiyor musun?' dedim. Hayır istemiyor. Böyle bir durumda Samsunspor'a zarar verecek bir kafa yapısını ben nasıl kabul ederim? Bu hiç normal değil. Küfür edemez, 'Hoca beni ısınmaya kaldırmasın' diyemez. Ben yönetime raporumu verdim."

burada kalpar haklı o zaman kardeşim eğer bu haber doğruysa.!

berusa55

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 19 October 2010, 21:26:20
@mert

Kalpar futbolcuya dayalı düzeni yıkacağım diye kendine dayalı aptalca bir düzen kurdu. Yönetim konusunda zaten diyeceklerimi dedim, eski mesajlardan görebilirsin. Ben face'deki kişisel görüşlerinde yazdığın şeylere göre yorum yapıyorum ve ortaya çıkan şey 3-1 kazandığımız Adana maçının Kalpar'ı haklı çıkardığı, Cenk'in masal kahramanı odluğu yönünde. Cenk'e kızmak ayrı birşey ama adamı önce hata yapacak hale getiriyorlar, sonra da "bak, işte o da şöyle yaptı" diyorlar.

İnanç'ın dediği gibi, Kalpar'ın Samsunspor'un başarısı, Süper Lige çıkması diye bir düşüncesi asla yok! Tek derdi 56 yaşından sonra ayda 15-20.000 lira daha kazanmak.

Bir insan Cenk gibi bir adamdan istifade edemiyorsa, futboldan anlamıyor demektir. İnsan ilişkileri sıfır demektir. Bu kadar açık ve net...

Adam ya çok pişkin ya da bizimle dalga geçiyor.

Abi onuda geçtim. Taraftarın senin için olmasa bile takıma biraz moral olmak, yanında olmak, varlığını hissettirmek için o kadar saat yol çekmiş Kütahya'ya deplasman yapmış.! Ayıptır ya.. bunun adı terbiyesizliktir!

doðan

Ya arkadaşlar konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum ;
Kenan 'ın yaptığı hareketi tasvip edecek çokda fazla insan olduğunu sanmıyorum ... kenan ın da bu hareketi bir patlama noktasıdır. alternatifi varmı kenan ın tabiki; hiçde sırıtmadı Kemal TOKALAK .
Gelelim diğer yöne ;
benim anlayamadığım kısmına , CENK İŞLER:  bu adamı nasıl kullanamazsın , yürüse dahi , 2 adamı kendine çeker Agbetu , zenke , rahatlar , kondisyon diyeceksin, haklısın ....45dk oynat , savaşla değiştir , anlarım ...hava topu hakimiyetin hiç yok stoperlerin gol atıyo, bu adam kafa toplarınada hakim..
Kaprismi , yönetim kararımı, para mevzuu mu , antremana çıkmıyo diyenin alnını karışlarım ,36 yaşında adamdan 20 yaşında delikanlı performansı bekleyemezsin , helede alternatifin yoksa ; Hakan BAYRAKTAR süper bir antremanmı veriyor ; Hadi canım....
Elindeki değerden faydalanamıyosan , yıllarca verdiğin hizmete edindiğin tecrübeye bakılmaz eleştirilirsin... yanlışından dönmezsen şayet küfürde gelecek ardından (Ki tasvip etmiyorum),  Onuda geçelim ..
Yine sözümdeyim Basiretsiz insanların yönetimin de isen şayet , burnun pislikten kurtulmaz , yöneticiilik kolay sanılsada zor iştir , insanları anlayamazsan , beklentilerini karşılayamazsan, birazda oteriteni kullanamazsan ...
lay lay lalayla lay ...
herrşey çok güzel olacak ..

YÖNETİM OLARAK HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ....( kuyruklu yalan  , kendiniz inanmıyosunuz ki bize inandıracaksınız)

mehmet yılmaz

Allah korusun, inşallah yeneriz ama Giresun bir yenerse ben görürüm kim, kimin arkasında???

ChucKeR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2010, 21:18:11
Sevgili Doğan abi İzmir'de olduğum için röportajı gerçekleştiremem. Samsun'da olsam da konuşacaklarını veya bana konuşacaklarını zannetmiyorum. Kesinlikle bilmediğimiz birçok şey var, orası kesin. Anıl'ın altyapıdan bir-iki arkadaşıyla konuştum, Anıl çok artisttir falan dediler ama Anıl'ın nerede onların nerede olduklarını görünce pek inandırcı gelmedi.

Sevgili Mehmet abi, sıkı bir Kalparcı değilim ama Cenk'e çok kızgınım. Bütün yaz İzmir'de ah bir Cenk'i alsak hayallerini kurarken Cenk'in böyle şeylerle anılması, kişilere takılması zoruma gidiyor. Samsunsporluyum diyen birisi böyle kaprislere başvurmaz. Kalpar kimdir ya nedir, 10 sene sonra kim hatırlar Kalpar'ı. Sen antremanını düzgün yap, biraz sıkı tut dilini, görev aldığın zaman elinden gelenin en iyisini yap sonra çık deki bu Kalpar ve yönetim beni istemiyor ama ben Samsunsporluyum de! Kendimi koydum Cenk'in yerine böyle yapmazdım eminim, böyle Samsunsporluluk olmaz olsun.

Bir başka düşüncem de bu olayın Kalpar-Cenk çekişmesinden çok daha ötede bir yere taşındığıdır. Yönetimimiz adam gibi duruş sergileyemeyen, kendi ayakları üzerinde duracak mali gücü olmayan bir kurumdur. Bu nedenle vekilin ayrı, para veren iş adamının ayrı, onun ayrı bunun ayrı fikirlerini idare etmeye çalışıyorlar. Ortaya da bu kaos ortamı çıkıyor.

Kalpar sorunu artık kangren olmuştur, gitsin Kalpar gitmesin demiyorum. Ancak Samsunspor^daki sorun ne Cenk ne de Kalpar'dır En büyük sorun ve suçlu kimse tarafından eleştirilmeyen yönetimdir. Kalpar piyondur bu oyunda kesinlikle, giderse yerine bir piyon daha hayli hayli bulunur. Önemli olan idari sistemin,kafaların değişmesidir.

olay tam manasıyla anlatılmış yukarda dicek bişi kalmıo. exstadan sunu dusunmeklasım kalpar gidince gelecek adam kim olacak vasfı ne olacak.

bi de ben giresunu yeneriz die dusunurken hoca yollansın die topcuların onamama ihtimali sogutuyo bazı şeylerden bilmem siz ne hissediyorsunuz

mehmet yılmaz

Kenan kesinlikle küfür etmemiş. Hatta basın açıklaması yapıp, birşeyler anlatmak istemiş ama yönetim izin vermemiş. Zaten eğer küfür etmiş olsaydı hafta boyunca idmanlara çıkmaz, doğrudan kadro dışı bırakılırdı.

Hoca, sırtını çok sağlam bir siyasi noktaya dayamış, aylık 25.000 lira, haftalık 6.500 lira alıyormuş. Böyle bir parayı bırakmayı elbette istemez.

kumköylü ahmet

haram zikkim olsun herkez calisdiginin ekmek yedigi yerin hakkini alin terini verecek veremiyosa haram olsun aldiklariii