BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

Mustee13

Alıntı yapılan: salihcakir - 18 October 2010, 07:21:24
Bugün Kütahya'da da takımı yalnız bırakmayan 500'e yakın Samsunspor taraftarı oyunun son beş dakikalık bölümünde Kalpar'ı istifaya çağırdı. Özellikle ikinci yarıda oynanan hedeften uzak, taraftarı ümitsizliğe iten oyun Hüseyin Hoca için yükselen sloganların temelini oluşturdu. Maçın son düdüğü ile birlikte takımlarını en azından alkışlar ile motive etmek isteyen taraftar takımlarını el-ele tribüne çağırdılar. Fakat, Hüseyin Kalpar oyuncular ile kendisi aleyhinde bağıran taraftarlar arasında bir set oldu ve onları despotça bir davranışla soyunma odasına yolladı.

Bu olay artık son damladır, son noktadır. Bu inatla bir yere varılmaz. Sen kim oluyorsun da Samsunspor taraftarıyla futbolcusunun bütünleşmesine, kucaklaşmasına engel oluyorsun? Sen faşist misin? Nedir bu amborgalar? Futbolcular yetmedi şimdi de taraftara mı ambargo koyuyorsun? Sen kendini ne zannediyorsun? İnatçı keçiliğin alemi yok!...

babasamsunlu

Ollivanders

Gunun vermiş oldugu yorgunluktan dolayı anca kendime gelebildim. Guzel bir yolculuk , umutlu bir bekleyiş , korku filmi gibi bir son. 1 dakikada saçma sapan bir gol yedik .Ahmet şahin bana cıkarabilecekmiş gibi geldi ama karsı karsıya pozisyondu , cıkaramadı. Daha sonrasında recep abiye abi bir gol atarsak ibre bize doner ve alırız demiştim ama huseyin kalpar denen bunagı hesaba katmamısım. Savas ortayı kesti ve kemal kafayı vurdu. Maça eşitlik geldi ama macta bir eksiklik vardı. O da taraftarın ve hocanın macı alabilecegimize inanmaması. Bolusporlular ligin en geniş kardosuna sahip olduklarını soylerler.Bence bizim takım bu ligin kadro olarak en geniş takımı. Cunku huseyin kalpar takım uzerinde herseyi deneyebiliyor. Birini kadro dısı bırakıp hic oynatmadıgı birin kadroya cok rahat alabiliyor ve boyle oyuncuların arasına da cenk anıl gibi oyuncuları koyabiliyor. Mac klasik al sagdan ver sola modunda geciyor . Bir tane karsı karsıya pozisyon , ara pası , bindirme olmadan macın ilk yarısı bitiyor. Taraftar hala umutlu degil cunku huseyin kalparı goruyor kulubede ve yapacagı degişikligi herkes onceden biliyor.
2.devre baslıyor yine aynı taktik dusunce yine sonuc yok . Sonra Filmin komedi kısmı baslıyor. Savası almasaydı puan alamazdı yorumları yapılan , dogruyu gordugu dusunulen huseyin kalpar Adanaspor macında puanlar almamızı saglayan tek forvetimiz savası oyundan alıyor yerine abdulazizi koyuyor. Bildigimiz Adanaspor macının ilk yarısı , Kartalspor macının tamamı ... Sanki bu taktikte 10 gol atmısız gibi ısrar ediyor ve taraftarı deli ediyor. Zenke sahada surunurken bu taktige donmesi de ayrı bir komedi. Zenkenin bu taktikte basarısız oldugunu 7 haftada herkes gordu ama huseyin kalpar yine goremedi. Bizi ileri tasiyacak adam olan Agbetuyu cıkardı yerine sezer, koydu işte o dakikadan sonra mac tek kale maca dondu . Sonra mustafa gurel degişikligi. Linyit ustumuze tamamen gelmeye basladı ,Linyit taraftarı artık macı kazanabilecegini dusundu vs vs.
5 hafta KEMALi oynatmayan kalpar , 2 haftada alınan 4 puanı KEMALe borçlu.Bana kimse bunun acıklamasını yapamaz. Jonathanın boyle olmayacagını bana kimse acıklayamaz. Mac sonunda verilen tepkileri olgunlukla karsılayamayan, yine kendisini jose mourinho goren bunak duayen futbolcuları 700km yoldan gelen , 90 dakika hic susmadan bagıran , her deplasmanda onu yalnız bırakmayan taraftarına gondermiyor , soyunma odasına giren kapının onunden gelin diye el hareketleri yapıyor. Buyuk kaptan Turgay dayanamayıp gelebiliyor sadece. [/b]
Mac cıkısında bizim icimiz kan aglarken , BUNAK DUAYEN gulerek roportaj veriyor.Tepkisini gosteren taraftara gulerek bakabiliyor.
Mac anında BUNAK DUAYENE bagırdıgımız gibi " 1 puan iyidir KALPAR " .

Bir kulubun gelecegiyle bu kadar oynanmaz. Kimsin sen ? Smidiye kadar baska bir TD olsa sutlanmıstı. Taraftar artık tepkisini vermeli . Atı alan Üsküdarı geçti. Yeter artık. Her maç ayrı bir işkence.

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 October 2010, 13:49:28
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=22720

Şimdi şu açıklamayı yapan bir adam resmen bizimle dalga geçmiyorda ne yapıyor..  >:( >:( >:(

Dalga geciyor tabiki abi. Adam bizim dediklerimize bir tarafı ile guluyor. Tepki koyuyoruz yuzumuze yuzsuzce bakıp gulebiliyor bu onursuz bunak. Gol vurusumuzun eksik olması için ;

1- Gol pozisyonuna girmen lazım
2- arapası atman lazım
3- kanatlardan orta kesmen lazım
4- topun forvet ile bulusması lazım

BU MACTA BUNLARIN HİCBİRİ YOKTU. ******* kalpar ! Yonetime de iki soz soylemek gerek : Hicbiriniz futboldan anlamıyorsunuz. Okuzun trene bakması gibi macı izleyip evinizin yolunu tutuyorsunuz. Sizinde Allah belanızı versin.

adige73

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 October 2010, 13:49:28
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=22720

Şimdi şu açıklamayı yapan bir adam resmen bizimle dalga geçmiyorda ne yapıyor..  >:( >:( >:(

nasıl bir açıklama yapmasını bekliyordun ki? evet çok kötü oynadık oyuncu seçimlerinde ve değişikliklerde hatalıydım yanlış bir taktikle sahaya çıktık falan mı demesini bekliyordun? :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: adige73 - 18 October 2010, 14:10:44
nasıl bir açıklama yapmasını bekliyordun ki? evet çok kötü oynadık oyuncu seçimlerinde ve değişikliklerde hatalıydım yanlış bir taktikle sahaya çıktık falan mı demesini bekliyordun? :)

Ya elbette bunları beklemiyordum lakin insanda bi ar,bi haya bi namus kavramı olur..

derki " çok kötüydük..Oynamayadık..İstediklerimizi sahada yapamadık.En kısa zamanda bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapacaz " der yalandan da olsa...

Böyle olunca insan daha bir bozluyor.."siz kimsiniz ne anlarsınız ben sizi böyle uyuturum" havasında olması insanı çok fena mahvediyor..

dediğim gibi koca kafalı kara kalpaklı örümcek beyinliden kimse bir şey beklemiyor :)

Ollivanders

Bu Bunak Duayenin giresunda takıma futbol oynatamayacagı icin gitmemeyi dusunuyorum. Cunku kanser oluyor insan.

babasamsunlu

Neee giresun muuu :):)
Siz dayanamzsını gidersiniz..Bu ipne bizim gibi adamların Samsunsporumuzun peşinden koşmasına engel olamaz..

Geçen sene bu durumdan çok daha beterlerini görüp gittiğiniz deplasmanları hatırlayınca bu yine gidilebilecek bir  deplasman.. :D :D

Herkes gider bu ipnede gider,biz yine kalırız..Ne kadar evkimiz kırılıyor olsada bu deplamana gidilir :):) hemde rekor taraftarla gidilir  8) 8)

Kalıbımı basarım :)

fatih55ankara

furkan5534

babasamsunlu

edmontdante

KALPAR,YALAN KONUŞUYORSUN.
YÖNETİM SEN DE BU YALANLARA ORTAK OLUYORSUN

Yaşananlardan hiç bir şey anlamıyorum artık.Aklım mantığım durmuş durumda.Ligin başından beri olanları değerlendirdiğimde Hüseyin KALPAR'ın akıl sağlığı hakkında çok olumsuz düşünmeye başladım.Geçtiğimiz haftalarda kendiyle çeliştiğini,saçma sapan işler yaptığını hep beraber gördük.Ama dün Kütahya'da izlediklerim ve hocanın maç sonu demeçleri hocanın akıl sağlığını yitirdiğini  daha doğrusu bundan yoksun olduğunu  bence ortaya koyuyor.

Bri hafta önce Adana'ya 3 gol atmışsın.Önünde ligin en zayıf durumda ki 3 takımı var.Bu 3 maçtan alabileceğin 9 puan var ama sen Tavşanlı'dan gol yememek için  elindeki forvet özelliği olan tek oyuncunu oyundan alıyorsun.O da yetmiyormuş gibi  ileride bir şey yapma ihtimali olan diğer oyuncunu da çıkartıyorsun.Peki hoca amaç ne?Amaç 1 puan ise zaten aldık biz Kemal golü attığında 1 puanı.Rakibin senin kalene gelmekten aciz ve 1 puana razı.Üstüne üstelik maç sonunda  hala 1 puan iyidir,şöyledir,böyledir muhabbeti yapıyorsun.Neymiş efendim kazanmak gayesiyle gelmişiz.Evet doğru biz taraftar olarak  12 saat yol katederek kazanmak için geldik Kütahya'ya.Ve kazanmak için geldiğimizden elimizden gelenin hepsini koyduk ortaya.90 dakika bağırdı bu çocuklar tribünde  takım sahada hiç bir şey yapmadığı halde.Sense çıkıp hala bizimle dalga geçiyorsun.Ortasahayı geçemeyen rakiplerinin kalitesinden,mücadelesinden övgüyle bahsediyorsun sen yalan konuşuyorsun hoca.Olmayan şeyleri varmış gibi gösteriyorsun ama herkes herşeyi görüyor .Senin o gizledikler,ini görmeye gelen deplasman tribününü dolduran yüzlerce kişi var .Sen bizi Antep yada Yozgat mı zannettin deplasmanlarda boş tribünlere oynayacaksın.Hala 1 puan iyi diyorsun,gol vuruşlarında  etkisiz kaldık diyorsun.Senin gol vuruşu dediklerin oyuncularının 35 metreden taca attıkları iki tane şut mu hoca.Bir maç düşünün tribünün tek heyecanlandığı an  Sezer orta sahada topu aldığında en sAĞda bomboş duran Zenke'ynin ne kadar  boş olduğunu anladığımız an.Dikkat çekmek istiyorum pasın ona atıldığı yada topla buluştuğu an değil.Sadece onun çok boş olduğunu gördüğümüz an.Böyle bir futboldan sonra sen neden bahsediyorsun hoca.Tek açıklaması kalıyor bunun sen artık  bunamışsın .Ya da sırtın sağlamda olduğu için bizimle dalga geçiyorsun bir sezonumuzu daha yiyorsun başka açıklaması yok.

Ancak her şeyi hocadan ibaret sanmayın.Evet hocanın hocalığı yok,tercihleri  hep yanlış vs vs ama ya topçular.Bunlara hoca mı diyor verkaç yapmayın,araya aman aman sakın yop atmayın,orta yaparken  sakın içeri bakmayın,kornerleri dışarıdan döndürün,şutları taca doğru vurun.Topçularda  bir şey yapmıyor.Murat aldığı topu bir türlü atmıyor,Hakan sürekli yan pas yapıyor,sorumluluk hiç almıyor,Turgay zaten kısıtlı sadece mücadelesi var,Adem orta sahayı geçmeden bir tane olumlu iş yapmadan maçı tamamlıyor,Zenkenin adım atacak hali yok,Ersin elindeki topu rakibe veriyor,Ahmet Şahin  kesinlikle heyecanını kaybetmiş.Siz de açıkça oynamıyorsunuz işte..Varsa sıkıntınız çıkın söyleyin kardeşim.Hocayı istemiyorsanız bizi yemeyin.

Denizlispor açık ara lider Bolu deplasmanına götürebildiği topu topu 50 kiş.Bizse  en uzak deplasmanlardan birine 300-400 kişi götürüyoruz hem de bu haldeyken.Hiç mi vicdanınız gururunuz yok sizin.Hiç mi aklınıza gelmiyor bunca insanın çektiği eziyetler deplasman yolunda."Gelmedik mi söyle her yere peşinden" diye tezahurat yaparken bu taraftar yalan mı konuşuyor?Gelmedik mi her yere?Ne sizin sıkıntınız?

Bu takımda çok şeyler dönüyor.Yöneticinin hocayla,transfer parasını veren iş adamının yönetici ile,topçunun hocayla vs vs vs.Süper ligin golcülerinden Cenk'i devre arasında başka bir takımda görürsek hiç birimiz şaşırmayalım.Giderken de çok kişinin ipliğini pazara çıkaracak eminim yerel gazetelerden hepimiz okuyacağız.

Artık zamanı geldi.Her şey aydınlanmalı.Yönetim çıkıp böyle böyle demeli.Göz göre göre  bir sezonun daha gitmesine izin vermemeli.Bu hocadan ne kardeşim sizin korkunuz.Parasını verenlerden mi çekiniyorsunuz.Yoksa süper lig olursa  yöneticilik sıfatını bizden alırlar mı diye düşünüyorsunuz.Yoksa parası hazır verilmiş nasıl olsa  yeni hocaya kim para verecek mi diyorsunuz.Ne sizin probleminiz ya da bizlerden sakladığınız.Siz görmüyor musunuz hocanın demeçlerindeki saçmalıkları.Sahadaki futbolu  görmüyor musunuz .Gördükleriniz  hocanın anlattığı gibi mi?Niye bir Allahın kulu da çıkıp bir şey demiyor.Siz ne için fikir birliği ettiniz kardeşim amacınız ne?

SAMSUNLU ORUMA 55

:) :D maç zamanı siteye giremedik lütfen bu sorun çözülsün................. >l< ::)

mehmet yılmaz

Kelime kelimesine katılıyorum abi yazdıklarına. Senden habersiz ben de benzer şeyler karalamıştım bugün.
Yeter artık daaaa...
Hocasına da yöneticisine de yeter artık!  >:(

Tufan

Engin abi yazılabilecek herşeyi gayet açık yazmış.
bu hafta kulübedeki Kalpar efendi Samsundan çıkıp 1 günde 1400küsür km yol yapan taraftarımız kadar yorulmuş mudur acaba. 5 gol attık hala 7.yiz Denizli hariç herkesin kötü olduğu şu ligten bu sene kurtulamazsak dahada kurtulamayız. Yönetim görmüyor musun bu hocayla bu senede bağıra bağıra gidecek!