BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Oyuncuların disipsizliği yüzünden başarıyı yakalayamamış bir Orhan Kapusuz'u bu takımda düşündüm bir an  :o

eren55

Tavşanlı beraberliğine sevinecek kadar aciz bir hoca.Tavşanlı'yı hor görmüyorum.Adamlar daha yeni.Farklı sitelerde yorumlarına bakıyorum adamlar beraberliği iyi bir sonuç sayarız diyorlar.Gerçekçi davranıyorlar.Kalpar da ınanmıyor takıma,inanmıyor ki başarıya bu maçta alınan beraberliğe seviniyor Samsunspor adına.Biz daha çok kızarız Samsun şehrine maça gelmiyorlar diye.Ama bu rezillikte görülmesin,bilinmesin.Resmen aciz gösteriyor Samsunspor'u açıklamalarıyla.Sezona süper lig diye başladık,adam 1.lige razı.Gidesi olmayan dümenciyle açık denize çıkılmaz.Bundan ötesi Kalpar'ı aşıyor ortada.Tavşanlı'yı yenmeyeceğiz de bu ligde kimi yeneceğiz ya?Akhisar'la berabere kalır kayıp yok der.Denizli,Erciyes maçlarından sonra ne diyecek?Az yedik şöyle böyle mi diyecek?Hocanın bu anlayışıyla hezimet pek yakında,tam önümüzde duruyor.Ya güle güle Kalpar ya hoş geldin yıkım!

doðan

çoook şey yazcam ama okadar uykum varki...
site sakinleri .. bu takım kimin eseri...
bu takımın futbol oynamasına kimler engel oluyor ...
sonra bu takımın oyunu kurtaracak topçuları kimler ...
hoca ne iş yapar ...
yönetim ne iş yapar...
taraftar ne iş yapar ...
işte maçın özeti...
soruların cevabı çoook uzun .. yarına inşallah...

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 17 October 2010, 23:48:04
Kasımpaşa, Yılmaz Vural'ı kovar herhalde, bize gelse tam oturur. Zaten Türkiye'deki teknik direktörlük kariyeri bizimle başlamıştı. 1989-90'da. İlk lig maçımızda da Milinkoviç'in golüyle G.Saray'a 1-0 çakmıştık. 6-7 hafta kalabilmişti takımın başında gayet basarılı olmasına ragmen gönderilmişti.

Antalya'yı şampiyon yapmıştı 2006'da. Medyatik de bir deli zaten. İyi bir hoca ayrıca. Cenk'le K.Paşa'dan kalma bir sorunları yoktur inşallah.

Ula işe bak. Biz Hüso'yu kovacağız, K.Paşa Vural'ı, Ohooo...

Abi süper ötesi birşey olur !

brigand

kalpar gidici zaten , gitmezi farz oldu ancak gelen hocayı çok iyi seçmemiz lazım. zaten hoca değişikliği halinde 2-3 hafta peşpeşe kazanırız, ama önemli olan uzun vadede yani süper ligdede planlar yapıp tam güvenle takımı emanet edebileceğimiz birinin bulunmasıdır. bu nedenlede doğal olarak hedefi direk süper lig, şampiyonluk olmalıdır...

furkan5534

Alıntı yapılan: samsuni - 17 October 2010, 23:48:04
Kasımpaşa, Yılmaz Vural'ı kovar herhalde, bize gelse tam oturur. Zaten Türkiye'deki teknik direktörlük kariyeri bizimle başlamıştı. 1989-90'da. İlk lig maçımızda da Milinkoviç'in golüyle G.Saray'a 1-0 çakmıştık. 6-7 hafta kalabilmişti takımın başında gayet basarılı olmasına ragmen gönderilmişti.

Antalya'yı şampiyon yapmıştı 2006'da. Medyatik de bir deli zaten. İyi bir hoca ayrıca. Cenk'le K.Paşa'dan kalma bir sorunları yoktur inşallah.

Ula işe bak. Biz Hüso'yu kovacağız, K.Paşa Vural'ı, Ohooo...

biliyor musun abi çok güzel olur.yılmaz vural gibi çılgın adam yok.futbolcusunu döven,futbolcularına bagaran , hakeme kafa tutan .. vs hastayım ben o adama.sercan salatasını bıle yola getırır bu adam

furkan5534

heyyyttt beee TURGUT DOĞAN ŞAHİN Ankaragücü'nün Gs'yi 4-2 yendiği maçta 90+2 'de cincona taktı :D Aslanımsın turgut :D :D

buna sevinelim bari

salihcakir

"
Kafayı Değiştirmek Lazım!

Bugün Kütahya'da da takımı yalnız bırakmayan 500'e yakın Samsunspor taraftarı oyunun son beş dakikalık bölümünde Kalpar'ı istifaya çağırdı. Özellikle ikinci yarıda oynanan hedeften uzak, taraftarı ümitsizliğe iten oyun Hüseyin Hoca için yükselen sloganların temelini oluşturdu. Maçın son düdüğü ile birlikte takımlarını en azından alkışlar ile motive etmek isteyen taraftar takımlarını el-ele tribüne çağırdılar. Fakat, Hüseyin Kalpar oyuncular ile kendisi aleyhinde bağıran taraftarlar arasında bir set oldu ve onları despotça bir davranışla soyunma odasına yolladı.

Takımımızın teknik patronu için yükselen istifa seslerine ben de hak veriyorum. İç çekişmeler ile dolu haftaların ardından geliştirdiği söylemler ve ortaya koyduğu eylemler ile hocanın kafasının bir nebze de olsa değiştiğini hissediyor ve mutlu oluyorduk. Lakin bu hafta aynı hatalara geri dönüşleri görünce, "huysuz ihtiyar" tanımlamasına uygun hal ve hareketleri izleyince kafaların değişmediğini üzülerek anladık. Son iki hafta da gördüklerimiz sadece basit bir politikadan ibaret günü kurtarma planları imiş.

Takımın teknik analizine dönüp durup aynı şeyleri yazdığım için sıkıldım. Takımda tek bir farklılık bile yok. Kreatif oyuncuların yine kesik yemişler ve Kütahya'ya getirilmemişler.

Teknik direktör bir takımın en önemli parçasıdır. Bütün iskeleti yöneten ve yönlendiren kafasıdır. Her şey onun altında gerçekleşir. Bütün uzuvları birleştirici olan odur. Bütün vücudu komuta eden doğru yöne kanalize eden yine odur. Bizde her şey lambur lumbur giderken, farklı uzuvlarımızdan kurtularak işi çözemeyiz. Artık bu kafayı değiştirmeliyiz. Zira Hüseyin Hoca'nın kafasını değiştirmek gibi bir düşüncesi yok!

"

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Kafayi_Degistirmek_Lazim-8196-

salihcakir

kaptan 55

üst sıralarla aramız açılıyor,sen bu deplasmandan alınan beraberliğe üstelik bu ligin en iyi kadrolarından birine sahip iken beraberliğe seviniyorsan bu işin sonu belli zaten...

ey yönetim antep'e bilet alıcak parandamı yok?

babasamsunlu

adam diyor ki "siz ne anlarsınız olm futboldan..ben sadece 1 yenilgi aldım.heheeyt deplasmanda mağlubiyetim bilem yok"
biz burda boşa kürek sallıyoruz..

Birinin çıkıp bu adama "tamam mağlubiyetin bir tane ama üst sıralardaki takımlarla henüz sadce 1 maç yaptın...Onuda kaybettin..Diğerleriyle henüz hiç oynamadın..Bu yenilmediğin takımlardan ikisi hayatlarında ilk defa bu lige çıkmış,amatör ruhlu takım" demesi lazım..

Ama ben planlarımı hazırladım..Yönetim gönderemesede ben nasıl göndereceğimi biliyom b entepli inbeyi.. 8) 8) 8) 8)

Seni bulacaaam oğlum,seni bulacaaam... >:( >:( >:( >:(

deli 55

futbol zekası olmayan,taş kafalı kalpar.çek git artık şu takımın başından >:(

celebi

kütahyada gerçekten iyi atraftarımız vardı hem sayı anlamında hem destek anlamında çünkü 85 dakika durmadan destek verildi. hele 55. dakikadaki şov süperdi. kütahyalılar bile tavşanlı arkadaşlar da dahi daha yeni oldu 8 hafta ama en iyi bizim geldiğimizi gördüler. izmir kütahyaya yakın olmasına rağmen altay bile bu kadar gelmemiştir. Grup İstanbul 55 hetirdiği dev bayrak renke kattı. 55. dakikaya

babasamsunlu

Recep

ne yazılır diye kendi kendime düşünüyorum
maçla alakalı kalparın yapmış olduğu salaklıklardan ve takımı bizden kaçırmasından başka bir şey gelmiyor aklıma lanet herif bir an önce defol git
bu yönetimde hala nasıl katlanıyor bu adama anlamış değilim >:( >:( >:( >:(