kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

brigand

daha ne diyeyim. >:( >:( burdan sesleniyorum , Allah aşkına daha kimse savunmasın bu adamı( adam???) bana...defol git laaaaaannn

samsunmania

18 October 2010, 00:26:18 #601 Son düzenlenme: 18 October 2010, 00:34:48 samsunmania55
ben ersin'den de şikayetçiyim. Hırslı ama çok yer kaybediyor ve çok ağır. Jonathan ondan da kenandan da daha mı kötü? Hakan Bayraktar Anıl'dan daha mı iyi? Cenk ne yaptı sana?Hakan akman ne yapmıştı? Bunları bi açıkla belki sana hak vereceğiz ne biliyorsun. (zannetmiyorum ama)
Kendini kaf dağının ardında gören zihniyet ile hiç bir şey başarılamaz.

KotuCocuk55

18 October 2010, 01:31:56 #602 Son düzenlenme: 18 October 2010, 01:33:36 KotuCocuk55
12.Haftada Samsunda oynanacak,SAMSUNSPOR-Denizlispor maçını Hüseyin Kalpar yönetiminde oynamak istiyorum.
Kendi açımdan bu maç,kalparın geçen sezonun son haftalarından bugüne kadar geçen sürede yaptıklarının değerlendirmesini yapmak açısından önemli bir gösterge olacaktır.

Gönlümden geçen Samsunsporumuzun şanlı tarihine yakışır şekilde,süper lig kökenli bir takımı şov yaparak darmadağan etmesi.
Bu vesileyle tüm futbol camiasına bizim ayarımız süper lig,biz buraların takımı değiliz mesajını hatırlatması.
Geçen yıllarda sıradan takımlara karşı farklı kaybedilen karşılaşmalar sonucu prestijimizde yaşanan azalmananın etkisiyle durulan takım ve şehir ruhunun tekrar aynı anda hareketlenmesini sağlayacağını düşünüyorum bu karşılaşmanın..

Bu maçı kimle oynamak istersin,bu maçı oynamak kimin hakkı dersen?
Ben Kalpar derim...

Bazıları,yeni isimler düşünür,önerir..Herkesin kendi görüşüdür...
Sonuçta herkes kendince Samsunporun iyiliğini düşünmektedir...

brigand

18 October 2010, 03:44:11 #603 Son düzenlenme: 18 October 2010, 03:46:37 brigand55
Alıntı yapılan: brigand55 - 20 September 2010, 14:17:07
geç olmadan bu işi halletmek lazım. ya kalpar akıllanacak dogruları uygulayacak.(ki bu çok zor) yada efendi gibi çekip gidecek bu takımın önünü açacak. hala gereken ivmeyi yakalayamadık. bizi krize sürüklüyor , kalpara sabretmekde bu sürüklenmeye yardımcı olmak demektir.

hala sürüklüyor...... şuan ki görünümle 12. hafta evimizde denizlinin bizi darmadağın ihtimali daha fazla, helede yürüyen takımın sürekli kontra yediğini göz önüme getirmek bile istemiyorum... >:( >:(

veis

deplasmanda 1 puan iyidir tabiki sayın KALPAR ama deplasman tavşanlı olunca insanın zoruna gidiyor.denizliden boludan 1 puanla dönülse lafım olmazda tki den 1 puan içimi çok acıtdı.gerçi tavşanlıyla oynamak bile çok üzdü.

salihcakir

"
Kafayı Değiştirmek Lazım!

Bugün Kütahya'da da takımı yalnız bırakmayan 500'e yakın Samsunspor taraftarı oyunun son beş dakikalık bölümünde Kalpar'ı istifaya çağırdı. Özellikle ikinci yarıda oynanan hedeften uzak, taraftarı ümitsizliğe iten oyun Hüseyin Hoca için yükselen sloganların temelini oluşturdu. Maçın son düdüğü ile birlikte takımlarını en azından alkışlar ile motive etmek isteyen taraftar takımlarını el-ele tribüne çağırdılar. Fakat, Hüseyin Kalpar oyuncular ile kendisi aleyhinde bağıran taraftarlar arasında bir set oldu ve onları despotça bir davranışla soyunma odasına yolladı.

Takımımızın teknik patronu için yükselen istifa seslerine ben de hak veriyorum. İç çekişmeler ile dolu haftaların ardından geliştirdiği söylemler ve ortaya koyduğu eylemler ile hocanın kafasının bir nebze de olsa değiştiğini hissediyor ve mutlu oluyorduk. Lakin bu hafta aynı hatalara geri dönüşleri görünce, "huysuz ihtiyar" tanımlamasına uygun hal ve hareketleri izleyince kafaların değişmediğini üzülerek anladık. Son iki hafta da gördüklerimiz sadece basit bir politikadan ibaret günü kurtarma planları imiş.

Takımın teknik analizine dönüp durup aynı şeyleri yazdığım için sıkıldım. Takımda tek bir farklılık bile yok. Kreatif oyuncuların yine kesik yemişler ve Kütahya'ya getirilmemişler.

Teknik direktör bir takımın en önemli parçasıdır. Bütün iskeleti yöneten ve yönlendiren kafasıdır. Her şey onun altında gerçekleşir. Bütün uzuvları birleştirici olan odur. Bütün vücudu komuta eden doğru yöne kanalize eden yine odur. Bizde her şey lambur lumbur giderken, farklı uzuvlarımızdan kurtularak işi çözemeyiz. Artık bu kafayı değiştirmeliyiz. Zira Hüseyin Hoca'nın kafasını değiştirmek gibi bir düşüncesi yok!

"

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Kafayi_Degistirmek_Lazim-8196-

34_55

acaba merak ediyorumda mecliste vekilimiz fatih öztürkün odasında imza attığından dolayımı bu kalparı yollayamıyorlar eğer öyleyse vay anam vayyyy...

Burak

Alıntı yapılan: brigand55 - 18 October 2010, 00:26:08
daha ne diyeyim. >:( >:( burdan sesleniyorum , Allah aşkına daha kimse savunmasın bu adamı( adam???) bana...defol git laaaaaannn

eleştirilere kulak veriyor ve bende PES ediyorum artık. :)  Tavşanlı ya bu altı üstü takımı salsan sahaya kendisi yener. Tribünlere gitmeye çalışan futbolcularla araya set germesi ise olaya son noktayı koymuş zaten...

kaptan 55

emre

senin *******,taraftara çektirdiğin eziyet fitil fitil çıksın senden kalpar..

forza_devil

küfürün statlara girmesinin sebebi böyle teknik direktörlerdirrr...  >:(  yönetim gönderemiyosa taraftar gönderir ...!!! hele cık 19 mayıs statdına da biii..!

**55

kalpar gider isa hoca gelir taraftar olarak verem hastalığımız kansere dönüşür...

Ollivanders

Suratını gormekten midemiz bulanıyor!!!!!

nomak55

Yaw bu saplamaya daha ne kadar tahammül edilecek bilmiyorum bizim Orhan hoca olsa şu iki sezon önce gelipte 5 maç üst üste kazandığımız o bile bu işi idare eder hemde oldukça iyi idare eder benim korkum bunu gönderirler yerine isa 'yı veya Tanju yu getirirler işte o zaman mıçtık demektir.