Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

10 October 2010, 21:24:44 #7530 Son düzenlenme: 10 October 2010, 21:27:15 Dartagnan
8000 kombıneye oynuyor olması zor be kardesım...Bugunki maca baksan bıle kale arkası bostu.Maratonun da kale arkasına donen tarafı da dolu degıldı.Evet o uygulamayı beraber gorduk :))) ancak 8000 sayısı mumkun degıl hele hele bank asyada ve bu takım ordu ıse ....bence onemlı olan yonetım boyle bır zorunluluk ortaya koymadan 8000 e ulasılması (kı 8000 oldugunu dusunmuyorum :P ).Ancak o zaman o sehrın taraftarı ıle ovunulebılır .

samsunmania

Kombinelerin 7000 tanesini eski başkanları almıştır siyasilerin zoruyla.

Serkan

allahtan bugün maçtaydım'da gördüm ne kadar adam var ne kadar yok (=

8000 kombine satıldığı diller'de stadda 8000 kişi yok maratonun ortası dolu, kale arkaları kapalı olduğu gibi boş,

ordu tribünü hakkında zaten detaylı bildim vardı, bu gün daha detaylı bir analiz edindim...

35 dk Kaf Kaf çekiyorlar,İzmirin ağası karşıya diyerek, sanki kocaları karşıyaka (=

Ollivanders

Ordu işte yalan dolan ne istersen var :D Adamların tribunlerinde 200 kişi var bagıran baska da yok .Ayrıca sacma sapan bagırıyorlar. Giresun macında resmen utandım ordululardan ordulu olmamama ragmen.  Bir birlessek bunların konusmaya yuzleri olmayacak ama neyse.Bilmediklerimiz var.

8000 e gelince superligde bu kadar satıs yapan bir takım var mı da ordu bu kadar satıs yapsın . Ayrıca ordunun sampiyonluk , superlig yolunu kaldramayacagını mac sonunda gorduk. Kafaya oynuyorsun ama sahana biri atlıyor veya futbolcunun kafasına birsey atılıyor. Bakalım sevgili tff ne verecek ceza olarak .

Burak

Varsayalım 8 bin olsun isterse 15 bin gelsin ne fark eder. Onlar için Bank Asya'da oynamak bir başarı olduğu için zevkle gidiyorlar stada. Bizse olduğumuz yeri kabullenemiyoruz bazı takımlarla oynadığımıza bile utanıyoruz ve burada olmamız başarısızlık arada ki fark bu . Çoğu insan kabullenememesine , stada gelmemesine rağmen bile yine bank asyanın en iyi seyircisine sahibiz.Hatta maçın tekrarını izlerken spikerin bir lafı çok hoşuma gitti.

Stadda çok seyirci yok ama çok nitelikli bir seyirci var... ( Milli maç , tv yayını , maç günü , aşırı yağmur faktörlerine rağmen ) Daha fazla söze gerek var mı...

Serkan

:D tabi siz bombaları bilmiyorsunuz:D

Yeni deplasman tarafı taşlamaya çok müsait ;) feci taşlama kabiliyeti artmış :d

Ollivanders

Alıntı yapılan: Serkan - 10 October 2010, 22:34:32
:D tabi siz bombaları bilmiyorsunuz:D

Yeni deplasman tarafı taşlamaya çok müsait ;) feci taşlama kabiliyeti artmış :d

bizde mac sonunda farkına vardık :D Bizim deplasman tribunu gibisi yok. Her yonden korunakli rahat ustu kapalı , iyi deplasmanda atmosferi eline gecirmesine yardımcı olan ustu kapalı bir deplasman tribunu .

mehmet yılmaz

Serkan, deplasman tribününü öbür kale arkasına mı almışlar?

Ollivanders

Evet abi eski deplasman tribunun tam karsısına almıslar.

mehmet yılmaz

Oho... Tam balkon sefası yani...  8)
Kaskla gitmek lazım Ordu'ya...
Buradan akyol'a sesleniyorum, ss.biz kasklarından en kısa sürede üretilsin :)  :P

Ollivanders

:D:D Sorma abi var mı boyle bir sey ya ? Arkada evler doldur bir teneke tas yagdır tasları ohhh ya birde sacma sapan file cekerler ustumuze giresun gibi...:)

Burak

aslan yattığı ve misafirini ağırladığı yerden belli olur :)  ama yine ahımız tutar birbirlerini taşlarlar samsunspor a yanlış yapanın kafası kendiliğinden patlar  ::)  ;D ;D

Serkan

Yanlız ayıp diye birşey var,

Takım taraftarının yanına gidiyor, galibiyet kutlamaya taşlar havada uçuşuyor..

Ollivanders

Normal kardesim orası ordu ... Anladın sen onu

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 October 2010, 22:43:26
Evet abi eski deplasman tribunun tam karsısına almıslar.

Evet abicim..